Tajčica -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (2.4.2015 2:30:53)
|
IZVORNA PORUKA: Tajčica IZVORNA PORUKA: mama krava Mi smo na NBG uspeli da sa 10,5 meseci dobijemo 1 mesec, kao do rodjendana... ali posle smo još 2 meseca dobili zbog opotvrdjene dijagnoze astme, jer ne verujem da bi dobili na osnovu nalaza fizijatra... Mama, ajde mi malo pojasnite, kako sa 10,5 meseci ste išli, zar se tako rano ide na komisiju? Mi sada imamo 9.5 meseci, bolovanje mi traje do 30.5. Kada trebam da predam zahtev u 27.marta? Detetov pedijatar kaže već ove nedelje, a jedna druga pedijatrica mi reče tek 20-ak dana pre isteka bolovanja. Ne bih da zakasnim pomagajte ... I znači, ja u 27.marta predam zahtev i priložim kopije dokumentacije, jel tako? I kada da očekujem da će nas pozvati? Oko prvog maja, za praznike, tj tamo do 10.5. ćemo biti na putu, pa da znam kada bih mogla da očekujem taj poziv. Da li taj poziv stigne dosta ranije, i kako stiže, da li poštom ili jave telefonom? Ako stiže poštom, plašim se da ne stigne baš dok smo na putu, mada biće naši u stanu, ali opet ... da budem spremna na raniji povratak sa puta. Ili mi odmah prilikom predaje u 27. marta daju datum? Mame, pomagajteee ...
|
|
|
|