kolibric -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (4.4.2014 13:37:34)
|
Pozdrav svima, samo da javim da smo bili na komisiji na NBG i da su nam produzili 2 meseca bolovanje, beba ne puzi i dize se. Verujem da su stroziji u odnosu na druge, ali necete sigurno biti odbijeni ako dete stvarno treba da vezba. E sad imam i ja vise pitanja :). Posto su mi rekli da me ceka otkaz kad dodjem, ako se odreknem otpremnine. Ako se ne odreknem onda ce da me stave na minimalac 3 mes...kako bi mi posle otpremnina bila mizerna.. :(, pa moram da se snalazim kako znam i umem. Posto mi to bolovanje istice 30.maja, da li mogu da iskoristim stari odmor do kraja juna, pa 15dana bolovanja na jedno pa 15 na drugo dete, pa nakon toga bolovanje na mene, i opet po 15 dana na svako dete..naravno bez komisije. Neko mi je to rekao da moze, ali ja sumnjam. Ako to ne moze, moze li umesto mog bolovanja novi godisnji da se uzme? Takodje sam cula da moze da se uzme odmor pa se prekine bolovanjem, pa kad to prodje da se nastavi..i kako to funkcionise u mom slucaju, obzirom da se stari odmor koristi do 30.juna.
|
|
|
|