mama micki -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (13.9.2013 8:34:29)
|
jacagoga neznam kakva je situacija na NBG ali mislim da je to sada svuda slično. Mi smo na Savskom vencu, pa su nas uputili u Sokobanjsku, ali mislim da od toga neće biti ništa. Te komisije su jako stroge i što je najgore, ako nemaš vezu, ništa. Moja devojčica puni godinu dana 3. decembra a bolovanje mi je otvoreno do 10. novembra, a u vrtić ne može dok ne napuni godinu. I ne mislim da puno hoćeš, normalno da ti je žao, a tu je i privikavanje koje može da potraje. Meni su rekli da bolovanje može da produži samo fizijatar, i uglavnom produže do 3 meseca, a to je sasvim dovoljno, a naravno tu je i stari odmor pa kad sve to spojiš, super. Pedijatar može da ti produži do dva meseca ali onda primaš 65% plate. Dr opšte prakse može da ti produži do mesec dana, a onda moraš na komisiju. Puno sreće i javi šta si uradila. Pozdrav [sm=smiley20.gif] IZVORNA PORUKA: jacagoga Kakva su iskustva sa komisijom na NBG? Bile smo kod fizijatra posto H malo krivi glavu na desnu str, kaze da nema osnova za produzetak bolovanja ali da dodjem za 2 meseca na kontrolu jer mi i bolovanje istice 3.12. Inace zna li neko kako mogu da produzim bolovanje ako nista ne uradim kod fizijatra? Pedijatar mi je rekla da moxe da mi da mesec dana pa da koristim stari odmor pa onda jos mesec dana, jel bi onda mogla da ikoristim nesto i kod dr opste prakse? Znam da mnogo hocu ali H puni godinicu pocetkom decembra i bas mi je zao da je po zimi vodim u vrtic a nema ko da je cuva
|
|
|
|