peca -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (31.12.2012 11:40:12)
|
Vidim kako sve grebete da produzite porodiljsko, a ja ne znam sta da radim, da li da ga produzavam ili ne. Meni porodiljsko istice 01.02.2013. Malu sam upisala u vrtic kada je imala 3 meseca i zvali su nas skoro da nam jave da je primljena u vrtic koji smo zeleli od 01.02.2013. Ja treba 03.01.2013. da idem kod fizijatra kod kojeg smo odlazili da mi da papire za komisiju ali ne znam da li da idem po njih, jer me brine sta ce biti sa vrticem. Pitala sam u vrticu, sta ako mi dr.produzi porodiljsko, zena mi je rekla, ne znam sta da vam kazem, to cete morati sami da odlucite, mi ne mozemo da vam cuvamo mesto, a ako dobijete bolovanje za negu deteta ne mozete dovoditi dete u vrtic, mogli biste da konkurisete ponovo u maju, tako da ja ne znam da li da ga produzavam uopste, zelela bi da prodje ova zima, da mala jos malo poraste i sve to, ali me sekira to mesto u vrticu [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] A ubedjena sam da mogu da dobijem bar 3 meseca. A to je do maja, ako konkurisem u maju krece se od jula, ako dobijemo mesto opet i to u tom vrticu sto nam je 100 metara od kuce... A od maja do jula nemam gde sa njom. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|