Tea2 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (13.4.2011 19:08:39)
|
Obožavam svoj posao,tako bih volela da i pored srece zbog roditeljstva,izađem iz ova četiri zida i ponovo budem jos nesto pored posla mame i domaćice,da držim malo i olovku u ruci,a ne samo oklagiju....Ali,beba mora u jaslice i znam da ce se odmah razboleti-sin je uvek bio mokar,nepresvucen,higijena losa,vaspitacicama jedino vayno da je spavao da odu na pauzu,znate onu pricu o pravljenju promaje...svejedno cu odmah na bolovanje...i to ono 65%-a profesorska plata bedna!!!!!!!!!!!!!!I hocu da budem sa svojim detetom,ako vec ta država ne placa moje fakultetsko obrazovanje da mogu da i ja platim dadilju.Ili ta ista država motivise i vaspitace da bolje brinu o necijoj deci. Mislim da ovde niko ne traži informaciju iz čistog hira,kaže nas narod,,muka tera". Ovaj forum je i osmišljen da budemo tu jedni za druge i pomažemo se međusobno. I nije za ovu temu,ali ako govorimo o zaštiti materinstva, u prosveti se pri bodovanju tehnoloskih viskova racunaju samo skolska deca,zakon majku stiti do detetove trece godine,a na decu između tri i sest godina se ne dobijaju bodovi.Ako država negira da moje dete u nekom periodu ne postoji-ja znam i tada se necu vaditi na roditeljstvo vec na strucnost,a do tada ce moja beba ojacati- i moci cu na miru da ucim neciju decu.
|
|
|
|