dunja RR -> RE: Bol u uhu, upala uha (24.7.2023 20:11:47)
|
Evo posle 4 godine ista priča kod Save, da nisam ovde pisala ne bih se ni setila da mu se to već jednom desilo. Plivao je na Zlatiboru pre neke 3 nedelje, bez kape (inače trenira plivanje i uvek pliva sa kapom, i uvek sve ok), međutim eto sada na odmoru bez kape (iako sam mu je dala, ali je otišao tada na bazen sa tatom i nije stavio kapu) i eto bol posle par dana. Opet nije upala uha, nego bol u desnom uhu zbog pritiska, moguće od slivanja, mada uopšte nije bio prehlađen. Taj bol mu se desio u Bosni pre neke 2 nedelje, odveli ga u bolnicu tamo, kažu nema indikacija za AB, na kraju bol prestao i nismo otiši kod ORL, a imali smo zakazano, jer mi zaova radi u bolnici. Međutim on nas je ubeđivao da je sve ok, i ne odosmo kod ORL, da bi ga zatim posle par dana jako zabolela desna strana glave baš pred put za Bg, posle brufena odmah prestalo. Putovali smo noću 7,5 sati, prestavao je put, i pravo ujutru otišli kod dr. Vadio krv, crp potpuno miram, dala mu Marocen AB kapi, stavljali smo u uho i nos, otišao na rekreativnu, tamo je plivao samo sa kapom, i vratio se sinoć, malo mu krvave oči, garant tu još ima nečega, ali biće nadam se ok. IZVORNA PORUKA: dunja RR Odvela ga kod dr u DZ, kaže nije upala, kaže bol zbog pritiska, dala nam neki sprej nasic i sirup Mucoplant, kupila sam sve u apoteci. Pluća čista. Inače, sve deca sa varičelama bila, kaže dr da će biti čudo ako S ne dobije sada, a mene napali što ga neko drugo nije doveo a ne ja trudnica. A nemam ko. I za svaki slučaj mi dala uput za gradsku bolnicu ako ga opet zaboli uvo u toku noći, kaže ne ide se za to u Tiršovu jer nemaju orl. Mm otišao kod dr, dobio antbiotik neki.
|
|
|
|