Klarita -> RE: Bol u uhu, upala uha (23.9.2014 23:02:52)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 iskreno, meni je Panklav zakon. Ivka ga pila oba puta i rešio problem. Već posle 2 doze se videlo poboljšanje. A mm je imao upalu grla koju je vukao mesecima (meni ništa ne fali, neću da idem kod lekara, šta mi lekar može pomoći... jel''te muško...), pa počelo da ide na uši i tad ode kod dr pa prvo Sinacilin, pa kad on nije pomogao, dala mu nešto drugo (što se pije samo 3 tablete ali mu dala 2 doze tj, 2x3), pa ni to drugo nije bilo od pomoći pa tek kad mu dala neki Clacid oporavi se čovek. Posle mesec dana kuburio sa stomakom (a pio ranisan i probiotike uz antiobiotike)... Panklav odlicno uradi posao, ali nazalost sve cesce daje nezeljene reakcije i to jake, vrlo, vrlo cest enterokolitis [sm=smiley13.gif]. Tek nakon ispijenog panklava razgovarala sam sa predijatricom o tome kad sam joj odnela izvestaj specijaliste (volim sve da pribelezim u karton) ona mi zena rece za to. Puj, puj, puj, daleko bilo. Da nam deca ozdrave sto pre sva do jednog [sm=smiley1.gif] Sanjalice, tebi poseban hug [sm=smiley31.gif] Opet ponavljam, dosadna sam, ali eto, bez kapi u usi, stvar se ponavlja[sm=hudicek1.gif] nazalost.
|
|
|
|