marince1 -> RE: U isto vreme sam ostala trudna i dobila posao! (11.6.2009 9:36:18)
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija Radila sam u privatnoj firmi u kojoj je primljena zena u racunovodstvu koja je par dana nakon zaposlenja saznala da je u drugom stanju. Direktor je nije otpustio, naprotiv, podrzao ju je u nameri da rodi dete, a posle nekog vremena ona se oduzila tako sto je bila aktivna tokom porodiljskog (od kuce) i radila neke poslove par sati dnevno... Zavisi, upravo od volje poslodavca... [sm=smiley1.gif] Uvek se odusevim kad cujem da ima ovakvih ljudi,mislim na tog direktira! Ja sam mesec dana posto sam ostala trudna dobila poziv iz jedne firme,iz koje ocekujem poziv za posao vec par godina,kad sam isla na praksu kod njih.Umedjuvremenu su me pitali preko posrednika jel to jos uvek vazi i obecali su mi da cim se napravi nova linija zovu me! Kad su zvali ja nisam bila pored telefona i kad sam videla ko je nisam ih zvala.Odbila sam taj posao!!Bilo mi je mnooogo zao prvih par dana,jer je to nesto sto cekam godinam,idealan posao,ali sam znala ako im kazem da sam trudna nece me primiti,a ne zelim da ih lazem ,jer bih time sebi zauvk zatvorila ta vrata! Procenila sam da mi je moj punoglavac najvazniji,a taj posao mi nije bio sudjen.Ko zna,mozda se kasnije ponovo oslobodi to mesto. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|