Mirko Svirko -> RE: U isto vreme sam ostala trudna i dobila posao! (24.10.2019 22:02:44)
|
Ovo se meni desilo... Kad sam radila lekarsko uverenje imala sam menstruaciju, posle toga sam krenula da radim najnormlanije, mozda posle mesec dana su krenule mucnine.. Posto sam do posla putovala to sam naravno prepisivala tome da ustajem u 5h krecem na posao, presvlacim se u uniformu,sve za mene neobicne stvari do tad,pa reko ajde mozda mj organizam reaguje tako.. dok se navuknem na mirise raznih materijala..Medjutim onda sam uradila test i naravno potvrdila. I prvo vreme sam krila od kolegenica, ali kako je posao tezak morala bi da dizem teske materijale pocela sam da lazem da me boli jedno drugo trece.. onda sam razgovala sa poslovodjom smene i cekala odluku da li ostajem na poslu ili ne. Jer imala sam ugovor na mesec dana, pa na tri meseca,pa na 6 meseci... i tako dalje... Ostala sam tu do 4 meseca kad sam prokrvarila na poslu i onda sam lezala par dana u bolnici ali ispostovali su me maximalno. Imala sam trudnicko,poroduiljsko, dan jedan nikad uplata nije kasnila... na posao se nisam vratila jer mi nisu odobrili samo prvu smenu pa sam bila prinudjena da odustanem. Jer ne bi imala sa kim da ostavljam dete kada radim smenski.
|
|
|
|