Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 13:49:45
|
|
|
|
flamingos
|
Super ideja
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 16:54:39
|
|
|
|
Maraj
|
Svirko jel ovo po jedna modla? Napravis i odma skines iz kalupa? Hoce li da stoji na slamcici, jel stabilna ta masa, ne curi?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 17:35:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam stavljala na drvene stapice. Imam i ja modle ali iz jednog dela kao kalupi za mafine
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 18:38:01
|
|
|
|
kamičak
|
Svirko, zasto ne napises recept za pops u C kuhinji :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 19:59:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Kod nas je malo jeftinije,bas racunam,igraonica je 10.000,meso nas je izaslo 12kg 8000din,100 kiflica 1000din,pravila sam salate i pice neka je 4000din. Kupila sam lol balone 100din ko kineza i naduvala i super dekoracija.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 20:20:47
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Von,divno.Igraonice imaju malo jaču cenu,zavisno kako koja.I kod nas u gradu variraju cene,ali deca obožavaju to ludovanje.Neka su,jednom su mali
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 20:30:16
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Napisala sam recept za popse. I stavila slike iz kucne varijante. I ono sto sam spremala sa drugaricom za rodjendan.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 20:33:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Masa ne curi. Vise je kao testo. Ali mora da se stegne pre bockanja cevcice ili stapica. I te cevcice u boji sam nasla kod kineza. Pre je bilo 20kom 150din. A sada su imali samo neko malo pakovanje od 8kom 100din. Dodaju se oni samolepljivi neki stikeri ili oni kartonski papirici sa cevcica za sok. Eto da bi lepse izgledalo. Moze i satenska traka da se veze.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 20:41:46
|
|
|
|
kamičak
|
Videla sam, super su ispali :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 20:46:11
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,divni su,mogu i ja da postavim recept,samo da ga pronađem u moru svojih recepta
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 21:00:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala zene. Postavi flamingos.Sto vise to bolje. I vise imamo ideja 🤗
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 12.10.2019 21:13:12
|
|
|
|
flamingos
|
Hoću,evo sad ih pronađoh
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.10.2019 19:25:03
|
|
|
|
Olga75
|
Mi danas proslavismo sutrašnji jedanaesti Bilo, klasika- igraonica, klinci, zeza Tortu sam naručila,neka kinder,vrlo kremasta (pojelo se skoro pet kila torte) bile one grickalice,pravila sam pogačicei to je to. Uvek mi se čini da se odrasliboljeprovedu na dečijim rođusima od dece Skoro ceo razred je došao, par devojčica iz baletske, onomalo braće i sestara ( dve sestre i jedan brat),drugari-deca naših drugara ( volim što se dobroslažu i oni, tačno i prijatelje prenosimo s kolena na koleno) i tako bilo je super, ja sam mrtva umorna aslavljenicamoradazavrši lektiru za sutra
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.10.2019 21:29:40
|
|
|
|
flamingos
|
Olga,srećan rođendan,sve najbolje želim od❤Pozdrav.Divno,mališani su uživali i lepo što su skoro svi iz razreda došli.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.10.2019 21:34:59
|
|
|
|
kamičak
|
Divan rodjendan danas u igraonici, karaoke, matori se otkacili (bili smo glasniji od dece) :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.10.2019 21:38:46
|
|
|
|
flamingos
|
Kamičak,bravo za vas,čuj-matori-ma svi smo mi u duši deca☺
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.10.2019 10:41:49
|
|
|
|
kamičak
|
Tako nekako, ne treba nama mnogo da "poludimo" :) Sjajna ideja za proslavu rodjendana u svakom slucaju..
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.10.2019 10:51:24
|
|
|
|
vocicana
|
Olga srecan danasnji rodjendan od srca sve najlepse
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2019 8:39:08
|
|
|
|
bebilule
|
Mi napravismo pinjatu. Bas sam se lijepo opustila i izigrala, nije tesko fakat. Malo sam ukrasila i stapice za popsice.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2019 9:06:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Već rekoh, profi ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2019 9:22:36
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kako je lepo ispalo. Bas sam se odusevila. Moracu i ja da probam da pravim pinjatu. Bas mi se svidja. Prelepo je. I jos blejz i stapici ukraseni. Pa stvarno je super.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2019 9:51:40
|
|
|
|
kamičak
|
Bas lepa pinjata, potrudila si se oko detalja nema sta..
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2019 13:06:29
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, svaka čast
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 17.10.2019 13:16:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Bebi,svaka cas_t!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 19.10.2019 8:39:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule super 😀
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?