bebilule -> RE: Proslava dečijeg rođendana (22.1.2019 13:19:09)
|
E, ja mrzim igraonice, sve mi nekako unificirano, gužva, skika, vriska... Ali sam mu svaki put organizovala tamo i svaki put kada se završi kažem kako je sreća pa postoje. [sm=smiley36.gif] Fakat je praktično. Kod nas je malo drukčija situacija, par igraonica u gradu. Nama su svi roditelji ostajali jer su kod M sve mala djeca, njegovog uzrasta. Nema nekog pretjerivanja, skoro svi isto organizuju. Torta, sokovi, peciva, grickalice, dva sata i ajmo kući. Za roditelje stavim dva ovala meze i to je to. Kod nas i nema animatora [sm=smiley36.gif]. Jedino sam razliku primijetila u ukrašavanju, neko napravi neki tematski rođus, neko koristi tanjire i čaše iz igraonice... Ali pravo da vam kažem šta me briga kako ko to radi. Dođem, dovedem dijete, oni se izigraju, duvaju svjećice i kući. Bude to lijepo. Kada malo poraste vjerovatno ću po njegovoj želji organizovati drukčije. Kako god on poželi, a da se ja mogu uklopiti. Stalo mi je da mu ja pričam o tome, da napravimo tortu, da pozovem njegove drugare i eto. Sad će mnogi po meni osuti paljbu, ali ja nisam više sigurna da li je skromnost vrlina ili mana. Pri tome zavisi kako definišemo skromnost, naravno.
|
|
|
|