RE: Proslava dečijeg rođendana (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.8.2018 10:52:33)

Mama jo, kod nas su prosle godine bile patrolne sape aktuelne. Sofi je trazila sky. Mm joj je prvi put pravio od fondana. Nije bilo lose ya prvi put. I ove godine po svemu sudeci ce da trazi. Ove godine trazi i igraonicu. Posto je i T pravila sa 5 godina ajde i njoj da ispunimo.

mama Jo -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.8.2018 10:58:58)

Ana, razumem [sm=smiley36.gif]
Mi nemamo izbor osim u igraonici, a u svim je 2h rodjus... prosle god.smo slalivili u jednoj gde je 2,5 sata, sada sam pronasla jednu gde je 3h i naravno da cemo tamo slaviti, iako ce i to biti malo.
Ali sve bih dala za proslavu u dvoristu.

Sanjice 😊
Mi moramo ili Sky ili Marshala [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.8.2018 12:16:08)

Ovo mi je isto fenomenalno, verujem da isto moze od cvrsceg kartona da se napravi:

Klik

Ne znam da li cemo moci za ovaj rodjus, ali eto ideje za neki naredni da probamo.

Ana, tm i ti ovo za 20minuta napravite, 100% [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.8.2018 15:08:32)

E mi smo hteli tako nešto ali nismo imali dovoljno kartona [sm=smiley36.gif] eeee ne znaš ti kakve smo mi picajzle, ne ide to tako brzo kod nas [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 14:49:40)

IZVORNA PORUKA:  Maraj
Kako reagujete na grupne pozive na rodjendan...Na viber  grupi mama poziva sve iz vrticke grupe na rodjendan. Oni inace idu tek 3 meseca u vrtic...

IvanaSK RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 14:50:46)

IZVORNA PORUKA:  dunja RR
Maraj, ja ga odvedem kada je zdrav i kada nemamo ništa drugo u planu. Nije to nešto često, ali odvedem, i bude mu lepo, voli da ode, a ja sam već rekla roditeljima da mi ne pravimo rođendan u igraonici, i stvarno su svi ok, niko ne gleda na to ko je koga zvao.Oni koji prave u igraonici, uvek zovu celu grupu, i na viberu a sačeka nas i pozivnica u ormariću.

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Vodim je iskljucivo ako je zdrava i ako zeli. 

IZVORNA PORUKA: Olga75

IZVORNA PORUKA: Maraj

Kako reagujete na grupne pozive na rodjendan...
Na viber grupi mama poziva sve iz vrticke grupe na rodjendan. Oni inace idu tek 3 meseca u vrtic...

Prve godine vrtića je zvala sve drugare i išla na svaki rođendan gde su je pozvali a već sledeće nije zvala sve.
Tako je bilo i u školi. Sad zove one sa kojim se druži i ide kod njih.

IZVORNA PORUKA: smeško

I ja vodim ako su zdravi i raspolozeni. Ako su iole prehladjeni ne idu, jer su posle igraonice jos bolesniji.

IvanaSK RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 14:55:19)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Maraj, moj Marko nije išao u vrtić u tom periodu ali ja recimo nisam za to da se zove cela grupa. Mi zovemo samo drugare sa kojima se druži pogotovo što često rođendan slavimo u našem dvorištu.

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ako je hteo da ide, vodila sam ga.

IZVORNA PORUKA: Rosita

Kod nas svi zovu sve. Mi smo jedne godine birane, jedne sve. Od 28 došlo mu je 25. Druži se sa svima, mada ima omiljene. On bi i dalje sve, ali mi ne verujemo da ćemo više tako. Inače, dodje po mojoj proceni do 15 dece iz grupe.

IZVORNA PORUKA: jess021

L je rodjena 05.10. i tad smo negde i slavili ali nismo zvali nikog iz vrtica jer je tad isla mozda dve nedelje. A do sad smo dobili jednu pozivnicu ali nismo isli.
Nisam pametna😊

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja zovem samo onog s kim se D druzi. Pa na Ceneju je bilo njih 32 u grupi. Covece zamisli celu grupu plus rodbina. 50 dece. I vise. Znaci uzmem sliku i pitam ranije dok je bila mala ako zna kako se drugar zove onda zovemo te drugare. Ako ne zna nikom nista. Isto i sad. Samo s kim se druzi. Iako ih sad u grupi ima samo 17. I ne idwmo na sve rodjendane iako vidim da je to trend

IZVORNA PORUKA: Rosita

Zapravo, 20 ili 21 je bilo. Pobrkala sam sa nekima iz vrtićs koji nisu iz grupe.

IvanaSK RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 15:01:07)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pa i ja se nadjoh zbunjena jutros. Nisam znala da to tako funkcionise, da se pozivnica prosledi svima u viber grupi....
Lepo je da se svi druze, ali L ne zna imena vise od pola dece iz njegove grupe. A ide eto 3 meseca u vrtic.Znaci ne druzi se sa svima...
Inace, vidim u viber grupi svi odusevljeni, svi dolaze, meni to sve nekako usiljeno...

IZVORNA PORUKA: Olga75

Naravno da je usiljeno ali treba svima pružiti šansu zar ne [sm=smiley1.gif]
Sva deca vole te rođendane a ja mislim pa nek uživaju

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Sad po novom, ako delis pozivnice svi moraju da dobiju da neko dete ne bi bilo izolovano.Ako neces sve, onda posaljes sms roditelju i pozoves. Nama su svi dolazili i moji su isli kad god smo mogli. Sad kako su u skoli drasticno je opao broj rodjendana. 

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ovde su pozvanu preko grupe na vibera, moglo je i pojedinacno viberom. Pretpostavljam da neki roditelji razmisljaju kad vec prave u igraonici isto im je da li pozvali 20 ili 30 dece.

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ja sam kod L u igraonicu zvala celu grupu uvek (ona recimo nije želela 3-4 dece, ali je meni uvek nešto tužno bilo da tu decu isključim)
E sad, dolazilo joj je po 2/3 grupe a bilo ih je 38 u istoj.
Mi smo kod drugara išli kad god je bila zdrava.

I moram da napomenem, L je rođ slavljen uvek isključivo za drugare bez familije, sa izuzetkom njenog 5. rođa jer mi je tada sa D koji je imao mesec dana, mnogo bilo lakše da sve završim za 3 sata.

Inače, sa vrtićkim rođišima smo kod nje krenuli negde od 4. rođendana, pa očekujem da će tako biti i sa D. Za sad su njegovi rođendani prolazili uz rodbinu i prijatelje.

IZVORNA PORUKA: lesica RR

I da, ovo sve ispisano treba da ide u neku temu o rođendanima 😂

A samo ću da se na brzinu nadovežem - jedan broj naše dece a i nas matorih (nekih 15) se i dan danas druži, iako nam deca nisu zajedno u školi. Rođendani pre svega podrazumevaju to vrtićko društvo pa drugare iz škole, a i u međuvremenu i bez povoda nam nisu strana okupljanja.

IZVORNA PORUKA: isidora88

Iako je tek krenuo ove godine u vrtic, idemo redovno na rodjendane da bi se boljevupoznao sa.drugarima jer se jos nije navikao na vrtic. On obozava rodjendane. Slavicemo od 4.rodjusa u igraonici, za sad samo idemo, svi sve zovu i to mi je ok. Kasnije stariji sin kad bude hteo u bioskop ili nesto slicno zvace samo one sa kojima se druzi, do tada zovemo sve iz skole i vrtica i naravno prijatelje i rodbinu.

milicicak -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 15:14:10)

Mi slavimo rodjendan u igraonici i uvek zovemo sve drugare iz grupe, ima ih 40. I ostsli ako zovu sve, puste poruku na Viber grupu i ostave pozivnicu u vrticu.
Mi idemo kad god smo zdravi posto ona uvek zeli da ide 😁

vonavoj -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 15:54:56)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Mi slavimo rodjendan u igraonici i uvek zovemo sve drugare iz grupe, ima ih 40. I ostsli ako zovu sve, puste poruku na Viber grupu i ostave pozivnicu u vrticu.
Mi idemo kad god smo zdravi posto ona uvek zeli da ide 😁

Ovako i mi.😂

Rosita -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 19:12:19)

Isto i mi. Kad god nismo zaista sprečeni idemo.

vonavoj -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 19:55:06)

Imamo 15.og rodj u Bgu,.22.12 2 rodjendana..juce smo bili,meni je 11.12.rodj..ihaj..decembar nam je full.Moje vole i da idu i da slavimo,i ja volim moj da slavim😁Prosle godine kad je J punila 3, bilo je njih osmoro iz vrtica,iako su mali, roditelji ne ostaju.

mama Jo -> RE: Proslava dečijeg rođendana (24.12.2018 14:31:47)

Mame, da li i sta poklanjate vasoj deci za rodjendan? Da li im kupujete nesto ,,vece" da tako kazem, ili nesto tekuce sto im svakako u tom momentu treba?

IvanaSK RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (24.12.2018 14:34:41)

Mama Jo Klik

Misha i Ljisha -> RE: Proslava dečijeg rođendana (16.1.2019 21:12:47)

Radim nesto pa ne mogu da pretrazim temu da li se vec pisalo. Elem. Na D rodjendanu ce biti oko 25toro dece. Kolko litara soka nam treba? Jel dovoljno da racunam pola litre po detetu? Mislim da mi neko cak rekao 0.4 po detetu.

Sanjica26 RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (16.1.2019 21:25:06)

Mi smo uzeli 8 tetrapaka od po 2 litra. Preteklo nam je. Ostala su 3 tetrapaka. Uzmi ti koji balon vode, jer i to traze.

Misha i Ljisha -> RE: Proslava dečijeg rođendana (16.1.2019 21:26:18)

Za otprilike toliko dece?

Sanjica26 RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (16.1.2019 21:27:15)

Bilo je 25-ro dece.

Rosita -> RE: Proslava dečijeg rođendana (16.1.2019 21:32:47)

Sa litrima nemam iskustvo, al po čašu računaš uz slano i uz tortu.

Rosita -> RE: Proslava dečijeg rođendana (17.1.2019 13:56:16)

Razmišljam na temu 6. rođendana, manjeg broja dece i da nije igraonica. Bioskop, hm, šta još?

jess021 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (17.1.2019 14:00:12)

Neka picerija, jesi li mali za to? Mislim ne znam koliko ih drzi mesto u tom uzrastu. 

Rosita -> RE: Proslava dečijeg rođendana (17.1.2019 14:04:34)

Hm, mislim da su mali :/

vonavoj -> RE: Proslava dečijeg rođendana (17.1.2019 14:14:59)

A mekic? Oni to vole...Ljisho,ja uzmem 6x2l..samo sok od jabuke.

Rosita -> RE: Proslava dečijeg rođendana (17.1.2019 14:16:56)

Vudeću i za mek, hvala.

Ana RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (17.1.2019 14:54:35)

Rosi, a kuglanje u Žabcu na Vidikovcu? Ima baš za rođendane.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>