IvanaSK RR -> RE: Proslava dečijeg rođendana (3.12.2018 15:01:07)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pa i ja se nadjoh zbunjena jutros. Nisam znala da to tako funkcionise, da se pozivnica prosledi svima u viber grupi.... Lepo je da se svi druze, ali L ne zna imena vise od pola dece iz njegove grupe. A ide eto 3 meseca u vrtic.Znaci ne druzi se sa svima... Inace, vidim u viber grupi svi odusevljeni, svi dolaze, meni to sve nekako usiljeno... IZVORNA PORUKA: Olga75 Naravno da je usiljeno ali treba svima pružiti šansu zar ne [sm=smiley1.gif] Sva deca vole te rođendane a ja mislim pa nek uživaju IZVORNA PORUKA: Tiziana Sad po novom, ako delis pozivnice svi moraju da dobiju da neko dete ne bi bilo izolovano.Ako neces sve, onda posaljes sms roditelju i pozoves. Nama su svi dolazili i moji su isli kad god smo mogli. Sad kako su u skoli drasticno je opao broj rodjendana. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ovde su pozvanu preko grupe na vibera, moglo je i pojedinacno viberom. Pretpostavljam da neki roditelji razmisljaju kad vec prave u igraonici isto im je da li pozvali 20 ili 30 dece. IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja sam kod L u igraonicu zvala celu grupu uvek (ona recimo nije želela 3-4 dece, ali je meni uvek nešto tužno bilo da tu decu isključim) E sad, dolazilo joj je po 2/3 grupe a bilo ih je 38 u istoj. Mi smo kod drugara išli kad god je bila zdrava. I moram da napomenem, L je rođ slavljen uvek isključivo za drugare bez familije, sa izuzetkom njenog 5. rođa jer mi je tada sa D koji je imao mesec dana, mnogo bilo lakše da sve završim za 3 sata. Inače, sa vrtićkim rođišima smo kod nje krenuli negde od 4. rođendana, pa očekujem da će tako biti i sa D. Za sad su njegovi rođendani prolazili uz rodbinu i prijatelje. IZVORNA PORUKA: lesica RR I da, ovo sve ispisano treba da ide u neku temu o rođendanima 😂 A samo ću da se na brzinu nadovežem - jedan broj naše dece a i nas matorih (nekih 15) se i dan danas druži, iako nam deca nisu zajedno u školi. Rođendani pre svega podrazumevaju to vrtićko društvo pa drugare iz škole, a i u međuvremenu i bez povoda nam nisu strana okupljanja. IZVORNA PORUKA: isidora88 Iako je tek krenuo ove godine u vrtic, idemo redovno na rodjendane da bi se boljevupoznao sa.drugarima jer se jos nije navikao na vrtic. On obozava rodjendane. Slavicemo od 4.rodjusa u igraonici, za sad samo idemo, svi sve zovu i to mi je ok. Kasnije stariji sin kad bude hteo u bioskop ili nesto slicno zvace samo one sa kojima se druzi, do tada zovemo sve iz skole i vrtica i naravno prijatelje i rodbinu.
|
|
|
|