Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 23.3.2018 9:56:22
|
|
|
|
Maraj
|
Mili sto je divan da sam ogladnela Rosi deluje da je od sargarepe
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 23.3.2018 9:58:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Mili, sve izgleda odlicno! Jel tsko i stajalo? Mislim tako taj fazon kao svedski sto pa onda dodju gosti tu i uzimaju? To mi je odlicno!!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 23.3.2018 10:08:43
|
|
|
|
Rosita
|
Mamajo, gde god sam bila uvek je švedski sto. I kod nas je tako bilo. Meni se učinilo narandža, baš je lepo! Ja nemam slike, što liči na mene . Jednu salatu ukrasila sam tračicama od crvene paprike koje sam ukrštala i formirala oblike+ prepečen suncokret, drugu mirođijom i čerijem, mm je pravio dve povrćne onako šarene sa svačim. Da, mili, dosta ljudi staje. Dobri su, nema šta, samo eto ja imam taj momenat da sam mnogo puta tu bila.
< Poruku je uredio Rosita -- 23.3.2018 10:10:08 >
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 23.3.2018 10:10:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ta varijanta mi se mnogo vise svidja. Kod nas je samo za decu sve na jednom stolj bilo, a za velike onako na svakom po tacna sa pecivima. Ali ja nisam do sada nista drugo osim peciva. jos jednom, sve je super!!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 23.3.2018 10:21:17
|
|
|
|
Rosita
|
E vidiš, mili je ovo slikala ispred prostora za slavljenika i posluzenje za decu, tamo pozadi je prostor za najmladje, a desno je za veliku decu. Tu se za decu stave tacne, a u centar veliki tanjiri- posluyavnici za njih, pa im tete stave u tacnu. Znači, obrnuto
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 23.3.2018 12:23:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Mili super mi smo često u toj igraonici na rođendanima
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 28.4.2018 22:06:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zakazli u jednom pozoristancetu/rodjendaonici za 12 Maj
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 28.4.2018 22:10:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Zakazli u jednom pozoristancetu/rodjendaonici za 12 Maj A gde žurite? stizemo i mi taj dan onda, slavicemo zajedno.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 28.4.2018 22:12:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozeeeee jeeeeej Pa T je 10 Maj a njemu 18 pa ono da ne rastegnem posle 18 dugo mi
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 28.4.2018 22:14:31
|
|
|
|
mama Jo
|
O, jos malo pa ce se slaviti 😊
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 28.4.2018 22:27:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znam kad je njemu, to sam zapamtila Mi nećemo slaviti. Tortu cu ja napraviti, cisto da ima ako neko dodje
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 22.7.2018 15:21:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Marku je u nedelju rođendan, ove godine slavimo u igraonici (dolazi mi dever i nemam ja te živce da spremam kući pored njega, poklali bi se). Još nisam def odlučila koju ću tortu ali što se dekoracije tiče Marko želi PJ Mask. E sad, ja nigde ne nalazim figurice a sa ebay-a nisam poručila na vreme. On baš ume da mi zakomplikuje život
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 7.8.2018 14:00:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi se spremamo za treci rodjus, najverovatnije cemo 08.09.praviti u igraonici. Sad cu ovde da skupljam ideje 😊 Da li je neko skoro pravio tematsku Patrolne sape zurku za rodjus?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 7.8.2018 14:14:31
|
|
|
|
mama ivane
|
Pravimo 2 rodjendana jedan cerkici 27 avgusta puni 5 god a sin puni 2 god 11 septembra i meni su potrebne ideje za dekoracije i torte naravno
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 7.8.2018 14:25:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, nismo imali temu Patrolne šape (prosto neverovatno, btw). Ove godine su bili PJ Masks (i torta i pinjata), prošle godine je bio gusarski fazon. Ali imaš raznih ideja na pinterestu, ja sam tu našla ideju za tortu.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 7.8.2018 14:32:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe Nas rodjus definitivno ove godine mora biti u duhu Patrolnih sapa. Hvala Ana, pinjatu i tortu planiram, a svakako cu na Pinterestu da pronadjem jos koju ideju 😊
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 8.8.2018 22:47:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Smislila sam da sama napravim pinjatu i ovo Klik Da li je mozda neko pravio? Pretpostavljam da je stiropor u pitanju i odgore ukraseno krep papirom?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 9:10:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, ja pravila prošle godine a ove ga je mm samo prepravio. Ali moj je jednostavniji, beli. Koristila sam debeli karton koji sam iskrojila pa isekla a onda ofarbala belom bojom u spreju (mat). Staviću ti sličicu samo da nađem.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 9:16:21
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 9:22:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ana divan je 😍 Inace sam i ja mislila takav oblik, jednostavniji mi je od ovog na slici sto sam postavila, tek kasnije sam videla i taj drugi oblik. Znaci moze i malo deblji karton? Sjajno
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 9:42:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, debeli karton, čvrst. To je mm doneo iz Jyska, pored mu je bila bivša firma pa ih je pitao. Onaj sto što se vidi iza Marka je isto od kartona napravljen, sa nekim ispunama, mm je pravio. A deblice smo kupili pa ih je mm gulio, šmirglao... I onaj top je mm pravio... šou sa nama
< Poruku je uredio Ana RR -- 9.8.2018 9:44:28 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 9:48:05
|
|
|
|
Dragce86
|
Ana RR, predivan vam je ram i slike! Muz je pravi majstor :)
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 10:04:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, ja to videh odavno, al svejedno opet da pohvalim
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 10:27:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajni ste Ana stvarno I dala si mi gomilu ideja
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.8.2018 10:38:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala devojke volimo mi to, kod kuće svašta može da se organizuje. Ove godine smo slavili u igraonici pa nismo mogli baš sve što bi hteli, angažovali smo Filipa Bubbleman i on je imao predstavu koja je trajala 1 sat i 15 minuta, deca su bila oduševljena i svi su bili potpuno mokri ali 3 sata igraonice je malo za nas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?