Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 20:27:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Nema sta da se cokolada razliva,cim ih premazes stavis ih u frizider,ja malo pojacam recimo na cetvorku,a obicno je na trojku,i stegne se zacas.Ajde tamo u temi o cake-pops-ima da nastavimo da ne bude pec pec
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 20:41:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Mila super su Buba Mirini. Ja pravila za N godinu, tada sam prvi put probala. A probala sam i one sa patispanjom, nisu mi uspeli..
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 20:51:17
|
|
|
|
mila83
|
Sad sam videla njen recept u temi.Ima sve detaljno objasnjeno,super su.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 21:11:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Bub,i taj rolat zvuči baš jako ukusno Kada ćeš ti u SM? Razumela sam da tu praviš krštenje? stigla sam sinoc . ustvari stigla sam an selo, u SM sam bila jutros da pokupujem sta treba
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.7.2015 21:19:09
|
|
|
|
vikiveki
|
A kada će rođendan,za vikend?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 20:44:27
|
|
|
|
QueenJ
|
Kao što sam obećala, ali sa zakašnjenjem. Žao mi je samo, ne osećam se najbolje, pa sam dekoraciju samo otaljala, od sastojaka koje sam imala u kuhinji, da vidim kako funkcioniše i šta bih mogla menjati. Uživajte!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 20:55:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Super su Queen
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 21:41:28
|
|
|
|
mila83
|
Super su QueenJ ! Stavicu i ja fotke,za koji dan
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 10.7.2015 22:51:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Queen evo i ovde da ti čestitam na umeću bravo
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:05:32
|
|
|
|
MakiJ
|
Mi se pripremamo za proslavu prvog rodjendana, bas smo uzbudjeni i jedva cekamo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:24:31
|
|
|
|
vikiveki
|
MakiJ kačite slike kada prođe rođendan da vidimo ako ima neka nova ideja,da ukrademo
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:34:00
|
|
|
|
MakiJ
|
klopa torta i dosta
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:40:34
|
|
|
|
veselicaa
|
MkiJ gde slavite rodjendan?
< Poruku je uredio veselica -- 13.7.2015 11:41:15 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:41:26
|
|
|
|
amdn
|
mamike evo mi zavrsili sa rodjisom, al moj mm kome je bio prepusten fotoaparan nije fotkao nista samo par fotki sa hranom i tortu, al bilo je dobro, ostalo mi je hrane pa sam spakovala babama i dedama evo jedna fotkica gde se vide kiflice, mini picw i rolnice za klince, al su jeli bome i rostilj
< Poruku je uredio amdn -- 13.7.2015 11:45:46 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:43:30
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn bas je sve lepo ,ali sledeci muz ne daj aparat muzu vec sama slikaj
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:49:36
|
|
|
|
amdn
|
a moj decak u plavoj kosulji zamisljen ko da mu nije rodjis, drugari njupaju a on samo lize kasiku Veselice to sam i ja rekla sledeci put ja fotkam a ti sluzi goste
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 11:55:24
|
|
|
|
amdn
|
veselice to sam i sama rekla ja cu biti fotoreporter ti sluzi goste, a on uvek nbesto traljafo fotka, uvek mu kriv f.aparat
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 12:37:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Isto tako i mm uvek se trpa da on fotografiše a umesto da slika on snima,lakše mu,a ja hoću i slika da imam a ne samo dva tri snimka i to je to
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.7.2015 15:24:01
|
|
|
|
mila83
|
ja sam isto dezurni fotograf za rodjendan,plus milion stvari koje obavljam... Amdn,vidim da je bas bilo lepo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 10:43:29
|
|
|
|
mama micki
|
Mame pomoć! Slavimo rođendan u subotu, šta mislite, da li je rano da sada napravim jednu tortu i koju a da može da stoji do subote? U planu mi je bila pesak torta i čizkejk, šta može da stoji? I da li je rano za pileću salatu sa susamom?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 12:46:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Nije rano,pesak torta i treba malo da se natopi cak znam da su je zene zamrzavale i nista joj nije bilo. Salatu nemoj jos,ja salate pravim vece pre slavlja cak i zimi.
< Poruku je uredio veselica -- 16.7.2015 12:49:17 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:21:59
|
|
|
|
mila83
|
Slazem se sa Veselicom po pitanju svega,isto tako radim.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:29:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije rano za tortu, taman da odmekne do subote
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:56:05
|
|
|
|
Mariya
|
Čizkejk svakako treba da stoji u frižideru, a pesak da se natopi da se prožimaju ukusi. Ja ne bih salatu unapred,osim ako je takva treba da odstoji, ohladi i da se pomešaju ukusi, poput ruske. ako možeš napravi je tek u subotu, da bude baš baš sveža. Barem bih ja tako.
< Poruku je uredio Mariya -- 16.7.2015 13:57:17 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 16.7.2015 13:56:54
|
|
|
|
mama micki
|
Hvala ženske, tortu ću da pravim čim dođe mm sa posla, a salate sutra uveče. A čizkejk, koliko ranije sme da se napravi? Divne ste
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?