lelaigor -> RE: Proslava dečijeg rođendana (16.10.2014 10:56:42)
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dragaaaaaaaaaaa moja hvala punoooooo, steta sto si mi daleko[sm=smiley13.gif] , da si blize sve bih ja kod tebe narucivala, tvoje totre , kolace, ma sve me odusevi, , mogu da zamislim kakav je ukus[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] probala sam za ng sa korom pa izmrvim i nutela, ali su mi se raspadale kada sam ih umakala u cokoladu, vidis nisam znala za ganas, sada cu bas sa tim daa probam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nema na čemu. [sm=smiley31.gif] E pa zato ja i ne volim te sa korama, mislim valjaju oni, ali treba znati potrefiti odnos kora i fila da se ne bi raspadali. A nutela ti nije dovoljno "vlažna" za povezivanje. mora biti nešto masnije i vlažno i nešto lepljivo. Ganaš bude za nijansu tečniji od obične otopljene čokolade...i sporije se steže pa stigneš sve lepo da umočiš. A i ne lomi se kad se grize kao glazura od čokolade nego je mekši. IZVORNA PORUKA: Buba Mira Joj, pa ovo je extra. A kojim bojama ih farbaš, ove sedefaste su vrh?! Btw, ja sam mislila da se ovo pravi u onim kalupima za vafle, pa se peče kao bakin kolač... Nisam shvatila to za vafle. [sm=zmeden.gif] Te bele sam umakala u beli ganaš i premazivala sa običnim belim sedefom (da bi bilo kao biseri za tu temu Sirena), ovi žuti i šareni su sa tečnim fondanom. IZVORNA PORUKA: bubulence eto, ja preporucivala konkurenciju , skroz sam zavoravila da nasa lela svecto isto radi i to savrseno... mozgu, vrati mi se... Ma, ok je kad neko drugi preporučuje, možda mu se neko drugi više sviđa ali je smešnokad to radim ja, kao da kažem: "Pa, eto ti ovi, mada radim i ja ali oni su ti bolji!" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|