RE: Proslava dečijeg rođendana (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

Modessty -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 12:07:39)

UM imam ja recept za testo za picu koje može i nekoliko dana da stojji u frižideru. Daću ti ako hoćeš

Razmišljam da u igraonicu odnesem balone. Da kupim kod kineza i naduvam. Nikola ih voli

Anoniman -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 12:10:18)

Posalji mi u pp, za mini, ili velike?

Peace* -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 12:15:37)

Marko danas slavi rođus u vrtiću za drugare iz vrtića.
U cenu je uključena torta, pecivo i sokovi, te smo naručili Munja tortu.
U principu, treba Marku da ponesem pecivo i torticu, pošto kupovno ne jede, i žurka može da počne.

20og slavimo za obojicu, gde ćemo pozvati Lukin razred i naše kućne prijatelje sa decom. E od toga me hvata muka. [sm=smiley11.gif]

Modessty -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 12:20:59)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

od tog testa možeš da praviš šta hoćeš [sm=smiley1.gif] dala mi drugarica koja je radila u piceriji

Modessty -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 12:22:31)

evo torte od papira i punjene slatkišima koju sam pravila Danilu za školicu

[img]http://www.dodaj.rs/f/1M/2M/2cjftGaT/dani4rodj01.jpg[/img]

a evo torte za igraonicu, pravljene između dva podoja [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/1g/vl/33tlObKu/dani4rodj02.jpg[/img]

Peace* -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 12:24:33)

Jao što je dobra fora sa kiselom bombonom umesto staze!!! [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 13:12:28)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

od tog testa možeš da praviš šta hoćeš [sm=smiley1.gif] dala mi drugarica koja je radila u piceriji

Mod salji odmah[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]da probam veceras[sm=bravo.gif]

Ekstra su torte!

Modessty -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 13:15:04)

UM moram to od kuće, da ne promašim neki sastojak. Šaljem ti obavezno

Anoniman -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 13:17:59)

Vazi, ali poslaji mi cim stignes kuci, da probam veceras, vec je opste poznato da ja uvek imam u kuci sta je potrebno za pizzu[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 13:29:49)

Mod , torte su lepe, ova druga je zanimljiva, autici su od fondana ili ne? Ja sve hocu da napravim domaci ali nikako za to treba dosta vremena i kad pocnes da se samo tome posvetis jer se brzo steze . Bilo kako bilo, do prvog rodjendana moram da se izvestim , hocu neku moju zamisao da ostvarim .[sm=smiley1.gif] Mislim da je cak marcipan bolji. ..ukusniji , deca ce to sigurno jesti. ..[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Proslava dečijeg rođendana (9.9.2014 13:34:29)

autići su od plastike made in china [sm=smiley36.gif]
ja pravila za Danilov drugi rođendan figurice od fondana od onih mekanih marshmellow bombona. Ali sada nemam vremena za to. Imamo temu o fondanima

Modessty -> RE: Proslava dečijeg rođendana (15.9.2014 17:54:57)

evo torte. Ovo odzgo su motor i mačak Tom koji se naviju i jure se oko torte. Klinci odlepili.
Nismo stavili one prskalice jer ih se Nikola plaši

[img]http://www.dodaj.rs/f/o/y6/3Lqt0peJ/torta1.jpg[/img]

Olga75 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (30.9.2014 17:20:42)

super je torta Mod [sm=bravo.gif]

a nama se opasno priblizava rodjendan
danas smo rezervisale igraonicu ( odustala sam od zoo vrta ove godine , jos je odusevljena pentranjem ) , snaja ce da pravi tortu , ja pogacice i rol kifle i to je to [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Proslava dečijeg rođendana (30.9.2014 17:30:36)

wow,mod ,super je[sm=bravo.gif]sta si ovo radila sa bojama,je l to neki kao sprej po torti ili sta?

17 joka -> RE: Proslava dečijeg rođendana (30.9.2014 17:37:30)

Mod , bas je super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i boje i sve[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Proslava dečijeg rođendana (30.9.2014 17:54:39)

Cudo nisi uzela all inclusive Olga? Ne brines ni za sta... za koliko si zakupila prostor, jel vikend ili ne?

Olga75 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (30.9.2014 17:56:35)

pa i ja se cudim sebi sto nisam [sm=zmeden.gif]
da za vikend je , zakup je ko i u drugin igraonicama u Subotici

mali_mis -> RE: Proslava dečijeg rođendana (30.9.2014 17:58:25)

Mod torta je prelepa [sm=love.gif] [sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (30.9.2014 18:10:58)

kako sam odgovorila , pola sam napisala pola nisam [sm=smiley29.gif]
igraonice u Su su oko 4500 za dva sata sa crtanjem po licu
a snaja se ponudila da napravi tortu jer je naucila da pravi fondan [sm=bravo.gif]
a pogacice su cas posla
bzvz mi je da kupijem smoki i stapice , mada klinci to vise vole
u igraonici ce biti samo drugari

bens -> RE: Proslava dečijeg rođendana (6.10.2014 19:57:50)

Drugari, mozda ste vec negde i pisali ali ne mogu da nadjem. Koliko peciva treba za deciji rodjendan u igraonici? Pozvano je 43 (deca+roditelji). Peciva hocu da narucim. Ne zelim nista pretenciozno, ali opet ni da se bas obrukam ako promasim kolicinu. Torte cu sama praviti, a pecivo ne bih nikako stigla. Znaci ako neko zna kolicine koje su potrebne u kg ili komadima. Mislila sam da narucim kiflice, koktel pecivo sa sirom i projice. Jel ima neko iskustva/predloge?

Jel cas_tite drugare u vrticu? Sta je ok za tu priliku?

mama krava -> RE: Proslava dečijeg rođendana (6.10.2014 20:01:33)

Uh, ovo je veoma diskutabilno.. Sve zavisi u koje vreme je rodjendan, jer ako je npr posle rucka, onda se uvek manje pojede, a ako je u vreme vecera, onda bi trebalo da uzmente vise svega.

bens -> RE: Proslava dečijeg rođendana (6.10.2014 20:04:48)

16:45 [sm=zmeden.gif] Lupam glavu oko kolicine ceo dan. Pice imaju i u igraonici. Ako se desi da nesto zafali, imaju oni. To mi je olaksanje. Sve mi nekako deluje malo a svaki put preteram pa zamrzavam i bacam na kraju.

mama krava -> RE: Proslava dečijeg rođendana (6.10.2014 20:10:41)

Evo, ja bih Vam preporucila d ane preterujete, jer je termin posle rucka i nece gosti puno jesti. Ja sam ove godine isto oko 17h pravila i imali smo dooosta gostiju (oko 40 odraslih i 20ak dece ) i opet ostalo iako sam pravila bas malo. Imali smo i 2 kg rostilja i ostalo i ja pravila i pitu sa sirom i pitu sa krompirom i neke suve stanglice i dve velike sezonske salate + cinija ruske i od svega nam je bas ostalo... Samo se torta od 7 kg cela pojela!

bens -> RE: Proslava dečijeg rođendana (6.10.2014 20:33:02)

Kod spremanja rodjendana uvek se plasimo da nece biti dovoljno hrane, a deca samo jurcaju i ni ne stizu da jedu na rodjendanima.

mama krava -> RE: Proslava dečijeg rođendana (6.10.2014 21:08:48)

E, bas tako! Ma ne briniite! Koliko god bude, dovoljno je ! Lepo se provedite[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>