bubulence -> RE: Proslava dečijeg rođendana (4.4.2014 9:58:53)
|
prvi rodjendan smo slavili u restoranu, za bake, deke, kumove, strike, ujku... nas oko 35, dosli, rucali, malo se decica svrkala po dvoristu ( jul je u pitanju pa je sve bilo organizovano napolju ) . na meniju mesano meso, pomfrit, paradajz i kupus sakata. i kraj. drugi rodjendan: bas na dan rodjendana joj je dosla drugarica sa mamom i kumovi. za taj dan su bile samo grickalice i torta. a za vikend smo kod bake i deke na selu, opet u dvoristu organizovali rostilj, opet pomfrit, mimoza, kupus salata, pica rolat, projice, 3 torte jer nas je opet bilo preko 30 i to je to. jedino je torte ostalo. za sledeci necemo ni tako. posto ne ide u vrtic, druzi se sa sestrama, znaci nema mnogo malih drugara koje bih pozvala na rodjendan (one sa igralista ne racunam) , bice samo torta i meze za rodbinu i to njih 15 najvise... ja sam veliki protivnik kada se od rodjendana pravi vasar i svadba, tako da sam dobijala rogove i kada imam 30 ljudi ali nasi roditelji, mm ima dva brata sa porodicom, ja brata, dvoje kumova sa porodicama... nakupi se...
|
|
|
|