mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (1.4.2014 11:47:07)
|
Mirjanac ja za dečije rođendane sve sama pravim i tu ne potrošim para koliko bih potrošila da sve naručujem, pitala sam i uporedila, ketering je meni preskup. Ja sam sama pravila kiflice, pite, slane torte ili salate, čak i kanapee od bageta i uvek bude hrane a ne bude mnogo skupo. Mi roštilj poručujemo ali najviše zbog odraslih, ali s obzirom na to da uvek ostane, mogli bi da preskočimo nekad. Što se tiče torti ja već skoro 7 godina naručujem torte u poslastičarnici Anči kolači, oni su iz pančeva, ali dovoze torte za Bg, torte su kao domaće i ukrašene su fondanom, imaš na sajtu slike pa izabereš, stvarno sam prezadovoljna. Cena je 1250 din/kg, ali vredi svaku paru. Inače u Bg-u ispod 2000/kg nema ništa, tako da mi je ovo povoljno. Neznam u kom si delu grada, ali mi obožavamo igraonicu Techokids na Autokomandi, imaju razne pakete po povoljnijim cenama nego inače, pa i to možeš da pogledaš ako ti se uklapa. Po meni je dobitna kombinacija igraonica-tvoja hrana i torta-njihovo piće. Šta god da odlučiš biće ok, bitno je da deci bude lepo, zato i slaviš dečiji rođendan. Pozdrav!
|
|
|
|