Bebilina -> RE: Proslava dečijeg rođendana (23.9.2013 14:58:12)
|
Mi smo ceri slavili prvo sa mojima kod njih kuci. Citava porodica na okupu, sta ces lepse [sm=smiley1.gif] Slavili smo i ceri i sinu, oboje dobili po tortu. Onda smo ga slavili kod mm-ovih isto sa citavom njegovom stranom porodice i jos sa drugarima iz starog kraja. Posto smo prethodne veceri tamo pravili veliki parti ujutru mi je sve bilo spremno i pozvala sam na rodjendanski francuski dorucak: kroasani, peciva sa vocem, pain an chocolat/raisin. Preko sam ih nasarala topljenom cokoladom i mrvicama. Jos i sveze voce, jogurti i cookies u obliku cipele, haljine i krune jer je tema bila princeza i torta u obliku te princeze. Deca se izjurila bastom, super provod. Onda smo sledeceg vikenda unajmili hol, zabavljacicu, i pozvali sve devojcice iz njenog razreda (2 odeljenja). Bilo ih je 20 i nesto, sve obucene kao princeze. Malo truda i rucnog rada, ali svaki se tren i detalj isplatio [sm=bravo.gif] Ja pravila, tata puno pomogao i imali smo: - tortu u obliku zamka - isti cookies u obliku cipele, haljine i krune - cupcakes sa slikama princeze - stapice sa cokoladom i mrvicama - flasice sa nasim etiketama - drzace za salvete - baner - meksicke papirne cvetove sve to u istom princeza stilu i boji. Jos sam im sila vrecice za poklone sa njihovim inicijalom i ceri haljinu. Na njihovim tanjiricima je bila i po plasticna kruna, a u vrecicama pokloni na temu princeza. Dok su pristizale ja sam ih sminkala decijom sminkom i sljokicama, druga mama mazala nokte. Zabavljacica ih je ucila Zumba rutinu i igrala sa njima igre, na 2h je bila unajmljena. Za to vreme smo mi postavili stolove u drugoj prostoriji i sve je bilo spremno za gladne princeze. Hit je bila ogromna displej vaza puna marshmellow bombona razlicitih velicina i oblika, ispraznile su je za tren [sm=smiley36.gif] Toliko za ovu godini, sledece godine isto! Jadan mm, kaze zenu pred rodjendane ne vidja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|