Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.11.2012 23:07:27
|
|
|
|
jovana13
|
meni druga nije jos stigla, a 33dc je, ranije sam imala na 28. Posto mi je dr doduse urolog nisam stigla jos do gin da odem, rekao da mi se materica nije skupila,a radjena mi je i revizija, jel imaju ova dva veze sa ovim duzim ciklusom? Posle prve trudnoce sam dobijala prvo na 30dana, pa onda neredovno ali najkasnije 32dc, i posle je bila redovna na 28.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.11.2012 22:24:10
|
|
|
|
jovana13
|
danas sam valjda dobila tj jos nije krenulo kako treba nego ide kao neki rozi sekret jel se vama desavalo tako? Neka mi odg bar neko bas sam zabrinuta?
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.11.2012 22:24:29
|
|
|
|
jovana13
|
danas sam valjda dobila tj jos nije krenulo kako treba nego ide kao neki rozi sekret jel se vama desavalo tako? Neka mi odg bar neko bas sam zabrinuta?
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.11.2012 22:41:34
|
|
|
|
pandina
|
Ja ne bih znala nesto blize da ti odgovorim osim da sam ja imala pre trudnoce na 25-28 dana, radjena mi je revizija materice, a sada dobijam na 30-33 dana. Ali meni se jos nisu regulisali ciklusi. Porodila sam se u maju.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.11.2012 22:46:08
|
|
|
|
jovana13
|
i meni je radjena revizija pa se pitam dal nije zbog toga taj rozi sekret. T nije koristili smo zastitu,al opet djavo ne da mira
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.11.2012 23:03:48
|
|
|
|
sneza24
|
Što se tiče trajanja ciklusa to je normalno posle porođaja,organizmu treba vremena da se vrati u normalu. A za ovo drugo neznam šta da ti kažem jer mi nije rađena revizija
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 23.11.2012 23:50:28
|
|
|
|
Sanchy
|
Nije,meni je tacno nakon pet meseci krenula m i to bas obilno pet dana i stala odjednom..
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.11.2012 9:13:22
|
|
|
|
jovana13
|
krenulo normalno krvarenje jutros
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 29.11.2012 12:56:44
|
|
|
|
ikacc
|
posle 6 meseci
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 29.11.2012 16:56:25
|
|
|
|
bojana86
|
Ja dobila isto nakon 6mj od porodjaja,i opet je datum 25,kao i zadnja kada je bila.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.12.2012 18:47:11
|
|
|
|
magnetic
|
Evo i kod mene ova druga nikako da dodje. Uvek sam dobijala na 26-28 dc,nikada mi nije kasnila vise od dana,cak i posle prvog porodjaja odmah je to krenulo po starom na 28 dc,tako da me ovo sada bas ide na nerve .
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.12.2012 18:53:13
|
|
|
|
isidora88
|
magnetic da nisi trudna?
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.12.2012 19:00:24
|
|
|
|
magnetic
|
Mislim da nisam....NADAM SE DA NISAM.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.12.2012 19:14:00
|
|
|
|
isidora88
|
odradi testic, pa ako je negativan onda se opusti i uzivaj
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.12.2012 11:45:02
|
|
|
|
magnetic
|
Ma skoro sam potpuno sigurna da nisam trudna,prosto mi nista ne govori suprotno,nego me nervira sto se to nije jos normalizovalo.Evo danas me bole jajnici i vec nekoliko dana imam bas mnogo sluzi,sto ce reci da je kod mene ovulacija i da cu na menstr. jos sacekati.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.12.2012 11:50:00
|
|
|
|
isidora88
|
meni se i posle 2 godine stabilizovalo bila kod gin, sve ok, ai svaki mesec dobijam razlicito, nekad na 28 dana, nekad na 35...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.12.2012 14:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod mene se jos nista nije stabilizovalo prva menstruacija u maju 13.5-6 meseci posle porodja jun preskocila pa 13 .7. pa avgust preskocila pa 14 . 9. pa 1.11. i evo sada je cekam, i nema je, jos uvek dojim, mada samnajujemo podoje.... i mnogo me nervira sto se ovo vec jednom ne stabilizuje, a i pre trudnoce su mi bile cudne menstruacije...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.12.2012 17:00:41
|
|
|
|
magnetic
|
Meni su pre trudnoce bile redovne,posle prve trudnoce takodje,zato mi je ovo sada cudno
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.12.2012 17:07:49
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ti uradi test, ako sumnjas na t.... mada ako jos uvek dojis ja mislim da je zato....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.12.2012 22:14:43
|
|
|
|
ikacc
|
posle 6 meseci prvi put...dva meseca normalno, pa dva meseca nije bilo , pa od avgusta normalno do sada
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.12.2012 15:10:48
|
|
|
|
Nickname
|
10ipo m od porođaja-još nisam dobila. Dosta sam izgubila na kilaži i još uvek dojim bebu,pa je to verovatno razlog.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.12.2012 14:19:25
|
|
|
|
bajkica
|
ja sam posle porodjaja dobila prvu mecu posle 6 meseci, bez bolova, nije obilana i trajala je 4 dana. Dete sam dojila do 13 meseca i sve su mi uredne i na vreme. Mislim da je to individuaalno jer je moja drugarica dobila posle 14 meseci kad je prestala da doji i bilo joj je jako tesko, onesvestila se koliko je bilo obilno.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.12.2012 14:24:18
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja sam dobila cim su prestale lohije, i prvi i drugi put. Oba puta dojila u to vreme..
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.12.2012 16:09:27
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: bajkica ja sam posle porodjaja dobila prvu mecu posle 6 meseci, bez bolova, nije obilana i trajala je 4 dana. Dete sam dojila do 13 meseca i sve su mi uredne i na vreme. Mislim da je to individuaalno jer je moja drugarica dobila posle 14 meseci kad je prestala da doji i bilo joj je jako tesko, onesvestila se koliko je bilo obilno. Da od osobe do osobe,ali ocigledno i od porodjaja do porodjaja razlicito.Posle prvog deteta i meni bilo isto kao i kod tebe(osim sto sam ponovo ostala trudna u toj prvoj godini dojenja),a evo ova druga je drugacija
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 15.12.2012 16:27:36
|
|
|
|
Sanchy
|
Imam jedno pitanje,prve dve menstruacije posle trudnoce su mi toliko obilne da je to bukvalno tezak odliv a ne menstruacija i pored tampona ulozak je natopljen ..da li je ovo nenormalno pa da idem kod dr ili jos neko ima ili je imao ovakav slucaj,ovo je strasno ...nadjoh temu..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?