Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 9.9.2012 0:22:26
|
|
|
|
Mariya
|
I meni stigla nakon 11,5 meseci, a 2 nedelje nakon što smo izbacili jutarnji i ostali samo na večernjem podoju.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.9.2012 10:48:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni ciklusi nikako da se regulisu, gori su nego sto su bili pre trudnoce, prvu menstruaciju posle porodjaj sam dobila 13 maja, paa u junu nista, pa u julu 2x, pa avgust nista, i evo cekam septembar...jos uvek dojim, isla kod ginekologa kaze sve u redu, znam da trudna ne mogu biti, nego me brine da nije neki poremecaj hormona.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.9.2012 11:06:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Unina mama, Jesu hormoni, tj prolaktin naravno jer dojis!! Sve je u redu najverovatnije. Tokom dojenja sve varijante su dozvoljene jer zene razlicito reaguju. Ima zena koje ne dobiju ciklus uopste dok ne prestanu sa dojenjem, a kod tebe je ocigledno neredovan jer verovatno otezano dolazi do ovulacije u uslovima dojenja. Pretpostavljam da te nervira ali to je normalno. Mozes da se prokonsultujes sa doktorom da te i on umiri ali 99.99% je tako. Dok se dojji, nema pravila za ciklus....
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.9.2012 14:32:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Maslackic hvala na odgovoru. Evo upravo sam dobila, izgleda da sada, posle porodjaja, jedan mesec nemam ni ovulaciju, ni , a sledeci mesec sve imam tacno u dan.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.9.2012 11:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
lohije prestale nakon 3 nedelje , nedelju dana kasnije eto ga ciklus , kao i uvek
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.9.2012 15:20:40
|
|
|
|
Maja31
|
Imala lohije 6 nedelja posle porodjaja, pa nisam 7 dana, posle mi se pojavio crvenkasto - braonkast sekret, 5 dana, prestao 5 dana i opet se pojavio evo vec 4 dana. Danas vise crveno, mislim da je stigla, bole me i stomak i ledja... Bila sam kod ginekologa prosle sedmice na uz i kaze sve je uredu... Pocinjem da ludim od dnevnih ulozaka. Da li je normalno ili da brinem? U prethodnoj trudnoci sam dobila 6 meseci posle porodjaja, a dojila sam 11 meseci, i sada dojim na tri sata, ali od sinoc mi se mleko smanjilo i dojim na dva sata?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.10.2012 8:54:06
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja dobih juce, cetrdeseti dan od porodjaja. UZAS! Ribizlo, jesi uspela da odrzis mleko?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.10.2012 10:38:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam , zasto pitas ? Zbog ciklusa? Tada se malo smanji mleko ali ne moze da prestane , ne brini ! Imas i temu kako povecati kolicinu mleka , tamo imas dosta saveta ukoliko ti se ucini da mleka imas manje
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.10.2012 21:45:10
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Ja dobih juce, cetrdeseti dan od porodjaja. UZAS! Ribizlo, jesi uspela da odrzis mleko? Isto!
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.10.2012 12:17:53
|
|
|
|
pandina
|
Do trudnoce imala sam UVEK redovan ciklus. POsle porodjaj dobila sam u avgustu (tri meseca posle porodjaja), pa tek sada u oktobru. Pri tom dojim, mleka ima. Primecujem da bebu izbije blagi osip po licu tih dana.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.10.2012 21:43:52
|
|
|
|
vonavoj
|
kada ce mi se ciklus regulisati..ne dojim vec mesec dana.ovo je treci put da dobijam,a nema smisla na koliko dana stize.. a tek sto su mi obilne,to je strasno,kao odlive da imam prva dva dana..strasno,tako mi nikad nije bilo..jesu bili i ranije bolne i obilne,ali ne ovako
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 12.10.2012 21:56:40
|
|
|
|
Bebilina
|
Sa cerkom posle 7 meseci (dojena 14, od 6-og meseca kasice), a sa sinom evo 2.5 meseca i (kuc-kuc) nema je.
< Poruku je uredio Bebilina -- 12.10.2012 21:57:40 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.10.2012 11:16:06
|
|
|
|
aleksandrova
|
evo danas tacno 42 dana od porodjaja i ja sam dobila pa sam kontaktirala dr. i kaze da je to posto su mi lohije prestale pre oko 2 nedelje...a mleko tece kao iz cesme...bila sam se uplasila da mi slucano ne nestane al kaze dr. da ne mora nestati i cak je lakse bebi i brze se najede kad imam...inace smo bili na cici pola sata sat juce i jutros se najede za 10min i spava oko 3h mislim da je sita
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.10.2012 22:15:42
|
|
|
|
jovana13
|
posle prvog porodjaja lohije su trajale 2nedelje a dobila sam posle skoro 3 mes od porodjaja,bilo je mnogo obilno primala sam inekcije za zaustavljanje i pila neke kapi. Sad su lohije trajale 4ned pa verovatno zbog anestezije i operacije koju sam imala mesec dana od porodjaja, krenuo rozikast sekret 10dana. Evo upravo sam dobila, 8ned od porodjaja. Tj pre 10dana sam se otarasila od uloske,kad ono opet
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.10.2012 14:52:54
|
|
|
|
Zemunka85
|
Meni su lohije prestale 2 dana po izlazsku iz porodilista. Izivela sam diiiiiiiiiiiiivno 35 dana i onda dobih 40 dan od porodjaja. I ajd. Ali dobih OPET posle 2 nedelje .. doduse .. nesto traljavo. UZAS UZAS UZAS! Oba puta mi se desna dojka dan pred dobijanje upalila.
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 24.10.2012 14:53:26 >
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.10.2012 17:19:30
|
|
|
|
magnetic
|
Meni je patronazna rekla da bilo kakvo krvarenje u prva tri meseca posle porodjaja su lohije,a ne menstruacija Tj. nije rekla meni nego svim zenama u skolici za trudnice
< Poruku je uredio magnetic -- 24.10.2012 17:22:23 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.10.2012 17:30:40
|
|
|
|
magnetic
|
Inace,evo mi usli u deseti mesec a kod mene jos nista.Zato sluzi na izvoz.Kada mi je trebala morala sam piti cajeve da je dobijem,a sada imam utisak da sam stalno plodna i da stalno imam ovulaciju.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.10.2012 16:27:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni ciklusi nikako da se regulisu, gori su nego sto su bili pre trudnoce, prvu menstruaciju posle porodjaj sam dobila 13 maja, paa u junu nista, pa u julu 2x, pa avgust nista, i evo cekam septembar...jos uvek dojim, isla kod ginekologa kaze sve u redu, znam da trudna ne mogu biti, nego me brine da nije neki poremecaj hormona. moji ciklusi su i dalje nenormalni , evo oktobar nista, opet je preskocilo mesec dana , sada cekamo 12 novembar da vidimo sta ce biti, i da, jos uvek dojim ...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.10.2012 16:49:59
|
|
|
|
pandina
|
UM, i kod mene je tako, dobijam svakog drugog meseca, a dojim i ja.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 25.10.2012 16:54:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pandina utesila si me, znaci nisam jedini slucaj , imam zasticene odnose, ali svaki mesec kada je nema se istripujem...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.10.2012 15:10:09
|
|
|
|
ana77
|
Tacno cetiri nedelje posle porodjaja - eto . Bas sam lucky... A dojim, samo da mi mleko ne presahne od toga... Jel to uopste povezano?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.10.2012 15:15:57
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: ana77 Tacno cetiri nedelje posle porodjaja - eto . Bas sam lucky... A dojim, samo da mi mleko ne presahne od toga... Jel to uopste povezano? Jesi baksuz...uostalom kao i ja...ali da ti kažem da dojenje nema veze sa ciklusom...možda će beba biti malo više razdražljia tokom tvog ciklusa..ali mleka će biti dovoljno.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 27.10.2012 17:16:37
|
|
|
|
ana77
|
Nadam se da je tako :-)!!! Jos sam i inace u uloscima posle porodjaja, pa mi nesto ne pada tesko ali ipak smara...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.11.2012 22:20:25
|
|
|
|
magnetic
|
I evo 9 meseci i 2 nedelje nekon porodjaja stigla moja . A nekako sam sad vec i jedva cekala.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.11.2012 22:26:29
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: ana77 Tacno cetiri nedelje posle porodjaja - eto . Bas sam lucky... A dojim, samo da mi mleko ne presahne od toga... Jel to uopste povezano? Meni nije uticalo na dojenje. Vec dva meseca ima od prve . SAmo sam primetila da mu tih dana iskacu neke bubuljice po licu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?