Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 12.2.2009 0:18:36
|
|
|
|
Jacaca
|
E drage moje zenice, lako je vama jer ste trudne, pa mozete sa njom da odrzavate zube i bar kozu na stomaku ako ne i lice a mi jadne sa dve crte to cuvamo kao dragulje uvek u rupicu da ni mrvica ne iscuri, posto ko zna mozda bas ta mrvica napravi bebu a ja tako 12 godina i ne znam sta propustam a da sam na vreme sada bi mi lepo lice bilo zategnuto i zubi jako beli
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 22.2.2009 18:22:20
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: maslacak Ja sam čula da je sperma dobra za ten, ne znam sada, ako je još i za zube.. Ahaaaa, zato ja nemam akni na stomaku
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 22.2.2009 18:40:23
|
|
|
|
Jacaca
|
Eugenija, kazu da je to odlican lek protiv strija.
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 22.2.2009 18:45:35
|
|
|
|
eugenija
|
A za šta sve nije.. Ja mislim da je dobra i za glancanje cipela.. Dobiju poseban sjaj
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 26.2.2009 0:48:57
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam negde citala da je dobra za svasta nesto, a narocito za zube, podmladjuje kozu i to sto je Jacaca rekla - treba njome mazati strije Mislim da nijedna normalna zena ne koristi spermu kao kozmeticki preparat, ali nikad se ne zna... Tek sada sam shvatila da je sigurno muskarac autor svih tih tekstova U svakom slucaju imam zdravije zube nego ikad i svake godine izgledam sve mladje
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 6.4.2009 3:31:51
|
|
|
|
Verus
|
mozda za ten, ali nije dobra za vid i za oci...peche breee IZVORNA PORUKA: maslacak Ja sam čula da je sperma dobra za ten, ne znam sada, ako je još i za zube..
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:42:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao kakav post sam našla na nekom forumu, moram da vam ga prebacim, umrla sam od smeha! Kakav crni kondom u sred bijela oralnoga sexa? O ORALNOM sexu pricamo, procitaj opet naslov teme. Ili spadas u one sto vole da zvacu gumu, bljak Pusenje preko kurtona, Boze me sakloni, pa to samo na stajgi ima!
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:46:05
|
|
|
|
Anoniman
|
isti smo tekst citale ...i ja nasla to
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:50:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jao kakav post sam našla na nekom forumu, moram da vam ga prebacim, umrla sam od smeha! Kakav crni kondom u sred bijela oralnoga sexa? O ORALNOM sexu pricamo, procitaj opet naslov teme. Ili spadas u one sto vole da zvacu gumu, bljak Pusenje preko kurtona, Boze me sakloni, pa to samo na stajgi ima! Uffffff...al stvarno....odvratno i mirishe ta guma....ne bi je ni primakla ustima...tj...primaknem kad navlachim kondom
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:53:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ustima stavljaš kondom?
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:54:13
|
|
|
|
barbara
|
kakve smo glupe,kupujemo kreme te za celulit,te za ten,te pastu za zube.........a mozemo sve to da imamo dzabe em sto je zdravo em sto je prirodno!
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:55:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi ja mislim da je to sve istina jer sam i ja negde davno od nekog cula da je zdrava To valjda zavisi od ishrane partnera....ako se on ne hrani zdravo...i ne unosi minerale i vitamine....ne moze samo tako da se stvore u spermi...ne?
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:56:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ustima stavljaš kondom? heheh...pa poshto ga koristimo samo jednom u 100 godina kad nam se tjefne....onda malo iskoristimo priliku za eksperimetisanje.....pa sam ja tako isprobala navlachenje kondoma usnama ....em shto pali....em ga ne mogu pocepati noktima
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 13:59:06
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Verus mozda za ten, ali nije dobra za vid i za oci...peche breee IZVORNA PORUKA: maslacak Ja sam čula da je sperma dobra za ten, ne znam sada, ako je još i za zube.. Aj onda da se umivamo svaki dan
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:00:24
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Jao kakav post sam našla na nekom forumu, moram da vam ga prebacim, umrla sam od smeha! Kakav crni kondom u sred bijela oralnoga sexa? O ORALNOM sexu pricamo, procitaj opet naslov teme. Ili spadas u one sto vole da zvacu gumu, bljak Pusenje preko kurtona, Boze me sakloni, pa to samo na stajgi ima! Kak`e budale
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:04:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica em ga ne mogu pocepati noktima A zube odložiš u čašu? Pa i zubima ga možeš pocepati!
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:07:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Smeshkica em ga ne mogu pocepati noktima A zube odložiš u čašu? Pa i zubima ga možeš pocepati!
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:10:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Smeshkica em ga ne mogu pocepati noktima A zube odložiš u čašu? Pa i zubima ga možeš pocepati! pa zube prekrijem usnama hehehee...probaj pa tje ti biti jasno
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:20:31
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ustima stavljaš kondom? Ovo sam videla u jednom hmm crtanom filmu,navuce ga zena ustima i zubima ko od sale mm nije hteo da vezbamo,plasi se onog "i zubima"
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:31:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ustima stavljaš kondom? Ovo sam videla u jednom hmm crtanom filmu,navuce ga zena ustima i zubima ko od sale mm nije hteo da vezbamo,plasi se onog "i zubima" Zashto se plashi??? ne kontam....zar kod oralnog sexa ne dodje momenat kad pokushash ...khm...kako bih rekla.... da ga stavish celog?
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:32:48
|
|
|
|
Sneža
|
Smeshkice,salila sam se,mucim ga na sto nacina,a mm nema pravo da se zali
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 10.6.2009 14:35:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Smeshkice,salila sam se,mucim ga na sto nacina,a mm nema pravo da se zali Nema ni moj pravo...uskratjeno mu je dozivotno
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 20.8.2009 19:28:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, umrla sam od smeha. Čitala sam ankete... i naišla na jedan mnogo funny komenatr ispod ankete na ovu temu.
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 20.8.2009 23:36:33
|
|
|
|
marince1
|
Postoji neki vic za to,alneznam kako tacno ide. Tipa: terao Muja Fatu da mu po i kao argument naveo da je to dobro za njene zube. Ona nekako pristala i kad je zavrsila pita ga kako je to dobro za zube,a on joj odgovori ''pa da nisi htela ja bi ti izbio zube''
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 20.8.2009 23:39:19
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Anketa
imesekikoje je lepseahmed (
22%)
jusuf (
3%)
davud (
32%)
jaman (
44%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!