Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 16:35:15
|
|
|
|
Jeca*
|
Zvučaće možda glupo, ali ja nikada ni jednoj drugarici pa ni mojoj rođenoj sestri nisam rekla nijedan jedini detalj iz mog sexualnog života. Meni je to vrlo vrlo intiman čin i uvek sam ga čuvala između mene i partnera. Stoga ne bih ni ovde o tome. Mogu samo načelno da kažem da sam ispunila svoj horoskop, pošto sam strelac, a vatreni znaci vole sex a inače ovaj text mi je skroz glup. Dobro za zube? . . .no comment. . .da me ne bi cenzurisala guppy
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 18:05:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Joooooj, pa nisam mislila da otvorite dušu na forumu o tome koliko často, da li ili ne upražnjavate oralni sex i slično. Uostalom, to nisam ni ja napisala. Mislim da to u današnje vreme nije nepoznato nikome, ali ni meni baš nije do priče o tome preko neta. Više sam mislila na neke uopštene odgovore.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.12.2008 18:11:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 18:14:12
|
|
|
|
Anoniman
|
mico moja, ako u prvoj poruci klikneš na IZVOR saznaćeš.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.12.2008 18:17:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.12.2008 18:19:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 19:09:12
|
|
|
|
Lu
|
Imam ideju...umjesto paste za zube na četkicu istresti "sjemenke"
|
|
[Obrisana poruka] 15.12.2008 19:14:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 20:22:30
|
|
|
|
andrijana
|
Aaaaaaaaa, zato ja imam dobre zube....
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 21:11:43
|
|
|
|
Anoniman
|
lu, andrijana - blesave ste!
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 21:21:15
|
|
|
|
andrijana
|
Taki nam horoskop!
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 22:41:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi pa taso gdje mi pobjeze a ja htjela s tobom malo o ovoj temi Što baš sa mnom gagi?
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 23:49:24
|
|
|
|
maslacak
|
Ja sam čula da je sperma dobra za ten, ne znam sada, ako je još i za zube..
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 23:53:40
|
|
|
|
Anoniman
|
... daj da je skupljamo u bočie i čuvamo u frižideru...
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 23:55:39
|
|
|
|
maslacak
|
Body Losion e da je za pomlađivanje, ne bi razmišljala dva put
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 15.12.2008 23:58:02
|
|
|
|
Anoniman
|
A čuj namaži na lice, verujem da će ti se koža zateći čim se osuši
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 16.12.2008 0:26:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 16.12.2008 2:25:45
|
|
|
|
stella
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 16.12.2008 8:12:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi zato sto si zapocela temu Ma ja sam samo htela da vas navedem da o tome razmišljate...
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 16.12.2008 11:55:36
|
|
|
|
guppy RR
|
hahahahahahaha LOODEEEEE STEEEE
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 16.12.2008 21:37:26
|
|
|
|
andrijana
|
Ne znam da li ste gledale seriju NIP-TAC,bila je na tv B92. Zene su pronasle foru da je sperma dobra za lice i kupovale su spermu od banke sperme i pakovale u teglice i prodavale za dobre pare. Sigurno je istina da je dobro za ten...
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 11.2.2009 14:18:59
|
|
|
|
Samanta
|
Nisam se nigde posebno informisala o tome koliko je sperma dobra za bilo sta, a tice se zenske lepote... Znam samo, da posle odredjenog vremenskog perioda i stecenog iskustva , mozes po ukusu iste da saznas da li se partner hrani zdravo ili ne zdravo ... Mozda zvuci blesavo, ali ako ne verujete napravite mali experiment.
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 11.2.2009 14:44:22
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: andrijana Ne znam da li ste gledale seriju NIP-TAC,bila je na tv B92. Zene su pronasle foru da je sperma dobra za lice i kupovale su spermu od banke sperme i pakovale u teglice i prodavale za dobre pare. Sigurno je istina da je dobro za ten... da...ovo sam gledala i ja a i od ranije sam znala da je dobra za ten i uopste za kožu...pa sad, ne znam da li je istina!
|
|
|
|
RE: Oralni sex dobar za zube 12.2.2009 0:01:01
|
|
|
|
MERYEN
|
I ja sam gledala,mada sam cula i ja da je bas dobra za kozu ,nisam probala,ne znam dal' bih mogla .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
JulijaMama 78Da li Vam se svidja ime Julija?DA (
45%)
NE (
55%)
Ukupan broj glasova: 244Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!