Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 14.9.2011 9:54:15
|
|
|
|
Snelle
|
Minna, koji browser koristiš? Ja na exploreru npr isto ne mogu da prihvatim zahtev, a na mozili mogu ili je to ipak do nekih podešavanja na računaru, jer mi je na jednom explorer a na drugom mozila
< Poruku je uredio Snelle -- 14.9.2011 9:55:08 >
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 14.9.2011 9:57:12
|
|
|
|
minna
|
Evo sad sam uspela iz Google Chrome-a, a iz explorera nisam mogla. Nego mi je bebac juce istipkao nesto po tastaturi i smanjio mi je sliku, sve je umanjeno kad udjem na RR iz Google Chrome, nije za ovu temu ali jel zna mozda neko kako da vratim da mi sve bude normalne velicine?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 14.9.2011 10:33:14
|
|
|
|
degu
|
Probaj da stiskaš Ctrl i + zajedno
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 14.9.2011 11:38:20
|
|
|
|
mtajcica83
|
u mojim novostima pise 19 puta da je prijatelj promjenio raspolozenje
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 14.9.2011 11:43:15
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minna nije za ovu temu ali jel zna mozda neko kako da vratim da mi sve bude normalne velicine? Pritisneš CTRL i scroll na mišu napred-nazad.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 14.9.2011 13:41:41
|
|
|
|
minna
|
Uspela, hvala vam!
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 15.9.2011 22:24:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Molim sve koji svoj status stalno drže na "odsutan" da to "srede" inače naša prijateljstva u Novoj RR nemaju nikakvog smisla.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 15.9.2011 22:28:33
|
|
|
|
marija32
|
Meni se ne dopada, a najvise me izludjuje sto vise nemam kada kliknem na moja rr vertikalno poredjane teme u kojima ucestvujem, nego ona horizontalna vrsta, pa onda otvaranje prve stranice teme....Vise sam volela staru koja je savrseno funkcionisala.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 16.9.2011 12:02:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 i dalje mi ne radi oni smajlici o raspolozenju sta je sa tim? Isidora, klikni na ono "Osveženo 16.09.2011" (ili već koji datum ti stoji), možeš da uneseš i text, tada možeš da menjaš smajliće, i na kraju klikneš "Potvrdi".
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 16.9.2011 22:31:29
|
|
|
|
isidora88
|
tash ne vredi,ne funkcionise ne rade mi smajlici i sve zivo sam isprobala,znaci neka greska je u pitanju
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 17.9.2011 22:36:30
|
|
|
|
gagana83
|
Ne mogu da prihvatim zahtev za prijateljstvo. Ne znam o cemu se radi, do pre neki dan mi je to funkcionisalo, sad nece
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 17.9.2011 22:39:02
|
|
|
|
Mishica 77
|
A ja se unapred izvinjavam sto necu slati zahteve za prijateljstvo jer se ne snalazim. Probala sama ali ili su me ignorisali ili nisam ni poslala. Ne snalazim se....
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 17.9.2011 22:49:32
|
|
|
|
gagana83
|
Uspela sam
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 2.10.2011 18:16:40
|
|
|
|
LillyT
|
Kako mogu da vidim aktivne korisnike Glupa sam, ne nalazim ih...
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 2.10.2011 19:12:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Kako mogu da vidim aktivne korisnike Glupa sam, ne nalazim ih... Ni ja ne znam, nova moja Ringeraja se desila kada sam bila na moru i uopšte ne mogu da skontam gde su aktivni korisnici
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 2.10.2011 19:17:26
|
|
|
|
Lu
|
Eh i ja sam nedavno negdje pročitala Kliknite gore na vrhu na 25.965 registriranih članova.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 2.10.2011 19:19:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Lulice
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 4.10.2011 14:47:18
|
|
|
|
Gejsha
|
jako konfuzno , meni je bar stara rr bila mnogo lakša. sada više nemam pojma gde se šta nalazi.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.10.2011 14:28:58
|
|
|
|
Meisje
|
Ja imam problem,ne mogu da nadjem gde da ubacim ticker?? Ne mogu da nadjem opciju Potpis??
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 19.12.2011 14:35:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad hoću da kliknem gore na ringeraja, da bi me vratilo na Home, iskoči mi Srećna 2012. LIKE!
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 24.1.2012 15:17:57
|
|
|
|
Gejsha
|
ja to nemam
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 16.2.2012 16:53:01
|
|
|
|
Mama 78
|
Kako da promenim tiker
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 16.2.2012 17:04:07
|
|
|
|
Mama 78
|
Snadjoh se
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 21.3.2012 9:47:56
|
|
|
|
Zell
|
Super mi je RR u zelenom i sad videh jos malo pa 30.000 registrovanih clanova
< Poruku je uredio Zell -- 21.3.2012 9:50:20 >
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 4.1.2021 13:06:42
|
|
|
|
flamingos
|
Molim za pomoć.Ranije sam preko C kuhinje ulazila na"Moja ringeraja",i tako slala pp.Sad,kako ukloniste C,ne znam kako preko telefona da pronađem ne bi li poslala pp.Šta da radim?Unapred zahvaljujem na odgovoru.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?