Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.9.2011 2:40:43
|
|
|
|
gagana83
|
Ja imam i tiker i potpis. Bar ih ja vidim.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.9.2011 18:10:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Tek sad primetih, ni mog tickera nema
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.9.2011 19:05:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
Da bih nasla teme u kojima ucestvujem, moram da klikcem 100 puta, pre je bilo dostla lakse
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.9.2011 19:15:21
|
|
|
|
nina26
|
Ja ne vidim svrhu opcije dodaj prijatelje?? I pre sam mogla da vidim ko je online ili ne, ako bas hocu nesto posaljem PP i to je to, cemu ovo sad..? Sto kaze Ksenci, delimo forumasice na prijatelje i na one koji to nisu, skroz bzv.... ovako nije lose, mada ni ja ne volim promene, kad su menjali FB bojkotovala sam ga citavih 5min
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.9.2011 20:35:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se ova nova moja RR bar za sad ne svidja, pola toga ne funkcioniše. Za kasnije, pa videću, možda se i predomislim.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.9.2011 22:45:07
|
|
|
|
isidora88
|
kako da prestanem sa pracenjem neke teme da mi ne stizu poruke na mail i kako da mi na mail ne stizu obavestenja o prijateljstvima sa rr? i kako se dodaju prijatelji?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 7.9.2011 22:46:48
|
|
|
|
isidora88
|
i nema mi tikera,da li sad moram nove da pravim?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 9:07:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 i nema mi tikera,da li sad moram nove da pravim? U planu je prebacivanje podataka sa stare Rigneraje, ali ja ti preporučujem da napraviš nove tickere. Prijatelji se dodaju tako što odeš na Moju Ringeraju, pa Privatne poruke i prijatelji.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 9:14:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 kako da prestanem sa pracenjem neke teme da mi ne stizu poruke na mail Odeš na tu temu i klikneš "Prestani pratiti" na vrhu teme.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 9:32:39
|
|
|
|
isidora88
|
hvala alexx
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 9:40:14
|
|
|
|
mtajcica83
|
Alexx gdje sada citam o bebi??? Znas ono sa stare rr gdje je bilo na moju stranicu, pa ispod pise kad beba ulazi u naredni mjesec pa citam o tome..Jel treba gore gdje pise beba, pa da kliknem na npr danas 11 ti mjesec ili ima negdje pa ja ne vidim na neku moju stranicu.. ..O Boze , imam osjecaj da se nikad necu snaci na novu rr
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 9:55:35
|
|
|
|
isidora88
|
da li moze slika iz tikera da bude u istoj ravni kao tiker ili mora ovako-prevucite preko mog imena da vidite tiker
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 10:04:07
|
|
|
|
magde
|
ja sam pratila zahtev na nekoliko prijateljice ali nista nisu prihvatile i nema tamo gde pise na sam na cekanje da me prihvate inace drugo sam se snasla sve...a ISIDORA ja ne razumem te bas.....
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 10:13:27
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Alexx gdje sada citam o bebi??? Znas ono sa stare rr gdje je bilo na moju stranicu, pa ispod pise kad beba ulazi u naredni mjesec pa citam o tome..Jel treba gore gdje pise beba, pa da kliknem na npr danas 11 ti mjesec ili ima negdje pa ja ne vidim na neku moju stranicu.. ..O Boze , imam osjecaj da se nikad necu snaci na novu rr Alati - kalendar razvoja deteta IZVORNA PORUKA: isidora88 da li moze slika iz tikera da bude u istoj ravni kao tiker ili mora ovako-prevucite preko mog imena da vidite tiker Mora. Ovo je uvek tako bilo.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 10:35:19
|
|
|
|
isidora88
|
ja nigde ne vidim opciju da dodam prijatelje
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 10:44:00
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja nigde ne vidim opciju da dodam prijatelje Moja ringeraja -> Privaten poruke i prijatelji -> Pretraživač prijatelja Napišeš nick (ili ime) da ti nađe osobu, a kad nađe, klikneš na onu ikonicu da se doda prijatelj (tu pored tog nick-a)
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 13:53:00
|
|
|
|
Lilla
|
Nemam pojma da li je do mene ali nigdje ne vidim mogucnost da postavim novi potpis ili tiker.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 14:21:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Lilla Nemam pojma da li je do mene ali nigdje ne vidim mogucnost da postavim novi potpis ili tiker. ideš u Moja RR pa u forumi pa podešavanja
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 14:43:36
|
|
|
|
isidora88
|
NM hvala
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 15:48:22
|
|
|
|
Lilla
|
Hvala Ivanka, nasla sam
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 8.9.2011 23:10:45
|
|
|
|
magde
|
ja sam salila zahtev za prijatelje ali nema da su prihvatile a nema ni da sam na cekanje i pratila sam puno pokanu ali bas nista se ne desava a pravilno radim u sta je problem?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 9.9.2011 11:47:24
|
|
|
|
choopa choops
|
Ajde ako neko ima vremena i volje neka mi posalje na pp link sa upuststvima kako se dodaju prijatelji. Sad ce mi se M garant probudit, pa da mogu da va dodam sledeci put kad se ulogujem
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 9.9.2011 11:49:37
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: isidora88 ja nigde ne vidim opciju da dodam prijatelje Moja ringeraja -> Privaten poruke i prijatelji -> Pretraživač prijatelja Napišeš nick (ili ime) da ti nađe osobu, a kad nađe, klikneš na onu ikonicu da se doda prijatelj (tu pored tog nick-a) Aaaa aha nasla :))))
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 9.9.2011 16:17:28
|
|
|
|
mtajcica83
|
Snalazim se pomalo :)))
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?