|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodila se Eugenija!
15.6.2009 1:19:55   
Verus
user posted image
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Eugi, javi se na Spisak RR mamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 151
15.6.2009 1:21:00   
Verus
user posted image mila...
IZVORNA PORUKA: eugenija

Hvala svima, puno hvala.

Kuckam stojećki, u panici... Od juče mi krenulo jako krvrenje , i ceo dan juče krvarim, zvala sam babicu koja mi je rekla ako ne stane da idem u bolnicu, zadržaće me da vide šta je, moguće je da je deo posteljice ostao... ili da nisu ušili neki kapilar koji sada krvari.. Ultrazvuk u bolnici nema do sutra, tako da bih ležala do sutra u ludilu.. NEĆU U BOLNICU.. aaaaaaa Mene je to sve skenjalo da sam u teškoj panici..
Krvarim i dalje, tačno osetim kako se u uložak izlije sadržaj sluzave krvi. Prilikom tuširanja su mi ispali i neki komadići.
Plašim se jAAAKO, sva se tresem!!!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 152
17.6.2009 20:09:07   
simke
Chestitam novopechenoj mamiuser posted image Neka je ziv i zdravuser posted image Jel ima vesti od Eu?

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 153
17.6.2009 20:14:30   
Dora
Drži se draga, rešiće doktori to a ti pazi na mleko, nemoj da se treseš beba oseti. Ljubimo te svi!!!user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 154
18.6.2009 12:10:19   
Buba76
IZVORNA PORUKA: eugenija

Hvala svima, puno hvala.

Kuckam stojećki, u panici... Od juče mi krenulo jako krvrenje , i ceo dan juče krvarim, zvala sam babicu koja mi je rekla ako ne stane da idem u bolnicu, zadržaće me da vide šta je, moguće je da je deo posteljice ostao... ili da nisu ušili neki kapilar koji sada krvari.. Ultrazvuk u bolnici nema do sutra, tako da bih ležala do sutra u ludilu.. NEĆU U BOLNICU.. aaaaaaa Mene je to sve skenjalo da sam u teškoj panici..
Krvarim i dalje, tačno osetim kako se u uložak izlije sadržaj sluzave krvi. Prilikom tuširanja su mi ispali i neki komadići.
Plašim se jAAAKO, sva se tresem!!!

Samo pazi sada draga da se ne tusiras toplom vodom,to izaziva odlive.Samo mlakom. Ljubi bebuuser posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 155
19.6.2009 0:48:30   
eugenija
Porodila se Eugenija, a da nije znala prepoznati kontrakcije..

Porodila se Eugenija nesvesno, spontano, i kao u nekom filmu..

Porodila se Eugenija da nije ni znala šta ju je snašlo...

Porodila se Eugenija u porodilištu, ali bez osoblja, sama...

Porodila se Eugenija i nije je puno bolelo..

Celu noć u nedelju na ponedeljak bolela me kičma, slutila sam negde u dnu mozga da bi to možda mogle biti kontrakcije, ali sam brzo odagnala takvu misao, jer sam dan pre provela na Vrbasu, pa sam mislila, garant me kičma uhvatila od hladne vode pored koje sam sedelauser posted image ... Ujutro oko 7 sam pomislila kako ovo baš neće da prestane, pa sam uzela masirati po kičmi (koliko sam rukom mogla dohvatiti), te pomislih, ebote, moraću kod Kineza na "čupanje"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Oko pola osam, kada je bol počeo biti sve jači i na 4 minutice, reših da se laganini istuširam, obučem i krenem put bolnice, za svaki slučaj.. (jeste da će mi se smejati, ova zbog kičme došla na ginekologiju, ali ajd, kad već imam uputnicu, i da se rešim sumnje). Tamo sam čekala i čekala i čekala da se pojavi neki dr, i konačno, kad me pregledao, skiknu lepo: "Sestro, vodite je na pripremu, otvorena je 5 prsta, ovo je za rađaonu!"
E sad, deo oko klistiranja znateuser posted image user posted image user posted image .. Sve mi je bilo smešno (ili sam smehom upalila mehanizam odbrane od straha), ali zaista sam rikavala zajebavajući sve oko sebe (pa i vas drage moje, pa i vasuser posted image )...
I tako dođe neka sestra po mene i odvede me do rađaoneee... E koliko puta sam zamišljala tu ludu prostoriju za ovih 9 meseci trudnoće.. eh eh... Na kraju, definitivno nije ni približno loša kao u mojoj glavi što je bila... Sasvim pristojna prostorija sa primarno zelenom bolničkom bojom, sa dva kreveta, sa klimom, i nekim čudima medicinskim, koji me čak nisu ni prepali, već su mi bili nekako prirodni da se tu nalaze (bilo bi čudno da se CTG nalazi recimo u zgradi Opštineuser posted image ).
Taj krevet jedan napunjen je Eugenijom, drugi je prazan, a iz druge porođajne sale sa kojom me deli stakleni zid, čujem curku kako urla - porod u tokuuser posted image .
Neki dr mi uzima podatke, neka "seja" me priključuje na CTG... U tom stiže druga "seja" sa pitanjem :"Jeli mala čija si ti, jesi li ti ta i ta" "Jesaaam". I trpctrpc , moja ujna kontaktirala te dve seje, koje su sasvim slučajno radile taj dan u toj smeni i koje su sasvim slučajno ujnine drugarice.. No, proše 4 minutice, dolazi moja babica (moja veza koju sam ranije uposlovala), dolazi od svoje kuće u smenu koja nije njena i tada kreće tarapanaaa... Ove dve se naljutiše, ja pod bolovima, zgrmiše na mene, ova moja u čudu, hoćeš mene ili njih, ko je koga zvao, i umalo se seje ne počerupaše pred Eugenijom koja se porađauser posted image user posted image user posted image ... Nakon svađe, raziđoše se svi i ostaviše me samu... Mislila sam, doći će povremeno, kako to već biva.. ali ne.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam sam sama do momenta kada sam ugldala bebinu glavicu kako izlazi između nogu... Sam sam samcata, kad vam kažem.. Tek tada sam glasno pozvala seje, koje se stvoriše sa celom ekipom oko mene, puš još jednom, i dočekaše bebu, čisto da ne ispadne na pod (nisam i to mogla samauser posted image user posted image user posted image ).. Onda ide sve ono po redu.. Posteljica, pa šivanje, pa hodnik, pa dreždenje na hodniku dva sata, pa bolnička soooba....
Celo vreme na tom krevetu u rađaoni, mislila sam.. evo ga.. jak bol, ali nije to onaj nenormalni koji će tek da bude zato sam skupljala snagu i hrabrost za ono što me čeka.. i tom svemu, ja ne dočeka te jake bolove. I to je porođaj? Pih! Ovako bih mogla još 17 - toro da rodim!

Danas bolje sedim, dugovala sam vam priču, evo bar ukratko... LJubim svoje curkeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio eugenija -- 19.6.2009 0:51:22 >

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Buba76)
Direktna veza do poruke: 156
19.6.2009 0:53:11   
Anoniman
Eh EUG kako si smotana. Kako nisi uspela sama da na'vataš bebu da ne padne na pod? user posted image

user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 157
19.6.2009 0:54:12   
Dora
Drago mi je da čujem tako lepo i pozitivno iskustvo! Svaka čast na hrabrosti, i kad ti tako lako ide, ne gubi vreme nego daj još kojeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 158
19.6.2009 0:54:45   
eugenija
A jbg, da sam ponavljala mantru "Zovite me govedo!" možda bih i uspela.. ovako...user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 159
19.6.2009 0:55:16   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 160
19.6.2009 0:55:47   
Dora
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
19.6.2009 0:56:12   
Anoniman
Ova Dora je još uvek tu! user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 162
19.6.2009 0:56:53   
eugenija
Laku noć curkeeeeuser posted image

< Poruku je uredio eugenija -- 19.6.2009 1:01:56 >

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 163
19.6.2009 7:54:59   
Anoniman
Jao Eu, pa svaka cast i bas mij e drago sto si se tako porodila... to je super... ne znas koliko si me obradovala, smejala sam se citajuci tvoje iskustvo!
al sto kaze Tasha, pa mogla si i tu zadnju fazu da uradis... da si postavila neku kosaricu ili sl ispred... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 164
19.6.2009 8:30:05   
Anoniman
draga moja Eugi drago mi je da je sve tako super ispalo..... rekla sam ti da porod nije nista strasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čuvaj tog bebca .... i sebe ....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 165
19.6.2009 9:12:15   
Ana RR
Eugi super što je tako prošlo!!!!! Džabe si se traumirala user posted image

Ljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 166
19.6.2009 9:34:57   
Modessty
Eugi čestitam ti još jednom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Baš si me nasmejala svojom pričom! user posted image user posted image user posted image

Čuvaj bebca i uživaj!!!!user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 167
19.6.2009 10:49:33   
prolece
ČESTITAMO!  od tebe smo,valjda, tako nešto i očekivali!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 168
19.6.2009 11:11:43   
Jacaca
Ovo jos nikada nisam cula, draga a da ti to nas mozda malo, cisto da se ne plasimo kada na nas dodje reduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 169
19.6.2009 12:26:50   
kumara
Jao Eugi pa ti si kraljica!!! Bas se radujem da je sve tako dobro proslo!!!! Srce moje, svaka ti cast!!!!! Sve sve sve najlepse vam zelim!!!!

Ljubi te
Lenka

< Poruku je uredio Lenka RR -- 19.6.2009 12:30:05 >

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 170
19.6.2009 12:28:24   
Ana RR
LENKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 171
19.6.2009 12:29:28   
kumara
Anci moja, ne stizem da vam se javim, a stalno mislim da sve vas!!!! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 172
19.6.2009 12:34:08   
bebelica
Svaka cast Eugenija.
Znaci Paprikovac i nije toliko strasan kako ga pretstavljaju?
Ja cekam svaki dan da mi krenu bolovi, ali jos se nista ne desava, cak nemam ni lazne kontrakcije. Termin mi 30.06.

Veliki pozdrav tebi i bebi i cuvajte se...

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 173
19.6.2009 12:43:58   
Tara
Eugi ,cestitam jos jednomuser posted image user posted image user posted image
Svaka cast mamice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebelica)
Direktna veza do poruke: 174
19.6.2009 13:18:33   
Anoniman
haha, kako sam se ismijala. Ovo je dobar scenario za film. Ti panicila ko luda danima, a ja bila mrtva hladna, ti bolje prodje nego ja. Ja vam moju pricu necu pricati, zbog drugih trudnica, bolje im je da citaju Eugenijinu. ALI SVE SMO PREGRMILE, BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo sto ja svaku noc sanjam da se jos uvijek nisam porodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara)
  Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here