Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 11.6.2009 8:36:58
|
|
|
|
Anoniman
|
juče popodne sam se čula sa Eugenijom ... boli je rana ...pišonja spava na siki... i danas ako Bog da ide kući kaze jedva čeka da napiše koju pametnu
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 11.6.2009 9:19:58
|
|
|
|
Modessty
|
Eh! Baš mi nedostaje onako bleskasta! Ma nek uživa sa svojim dečkićem!
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 11.6.2009 9:51:11
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. juče popodne sam se čula sa Eugenijom ... boli je rana ...pišonja spava na siki... i danas ako Bog da ide kući kaze jedva čeka da napiše koju pametnu Imate li vesti od Miljane?
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 11.6.2009 23:37:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Eugiiiiiiiiiiiii jesi donela kuci svoju ? ...javi nam se.........
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 12.6.2009 2:10:33
|
|
|
|
Verus
|
vucko pozdravi eugi!!! kazes da je boli rana, jel imala CR? Ili dole sto je usivana? Nedostajes nam Eugi!!!!! Ljubi Dismu Tabanica IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. juče popodne sam se čula sa Eugenijom ... boli je rana ...pišonja spava na siki... i danas ako Bog da ide kući kaze jedva čeka da napiše koju pametnu
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 12.6.2009 7:56:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus vucko pozdravi eugi!!! kazes da je boli rana, jel imala CR? Ili dole sto je usivana? Nedostajes nam Eugi!!!!! Ljubi Dismu Tabanica IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. juče popodne sam se čula sa Eugenijom ... boli je rana ...pišonja spava na siki... i danas ako Bog da ide kući kaze jedva čeka da napiše koju pametnu nije carski rez nego epiziotomija ....pa je dole boli .... jbg mora malo ....pa da je ping pong lopticu izbacila a ne bebušku ali dragom Bogu hvala sve je ok .... beba je živa zdrava prava ...i ne odvaja se od majičinih grudi
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 12.6.2009 9:11:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel izašla juče?
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 12.6.2009 9:13:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam ...trebala je ...zvala sam je u srijedu popodne .... a poslije ću joj poslati poruku ...pa vam javim
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 12.6.2009 11:38:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam nestrpljiva... jedva cekam da cujemo od njih sve! Mozda Eu nije ni do cega, zbog bola...
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 12.6.2009 12:28:29
|
|
|
|
Anoniman
|
evo čekam odogvor ...poslala sam joj poruku ... da je ne zivkam ... ne bih voljela da joj smetam ...
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 12.6.2009 16:45:56
|
|
|
|
dunja RR
|
eugiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 13.6.2009 11:14:26
|
|
|
|
Sneža
|
Jedva cekam da se javi!!!
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 13.6.2009 11:27:53
|
|
|
|
Anoniman
|
JOS NEMA CURKE, A U CETVRTAK IZASLA??? JBG EU, NABAVI LAP TOP KO JA HAHAHAHAH! CESTITAM I JA.
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 13.6.2009 20:03:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja baš kasnim sa čestitkama zbog glupavog interneta! EUFORIJO ČESTITAM!!!!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 13.6.2009 21:32:45
|
|
|
|
Lu
|
Pa zar nikome nije odgovorila na poruke Jao Eugi iskreno se nadam da si dobro kao i tvoj maleni Viktor i da ćeš se uskoro javiti
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 13.6.2009 23:28:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dopisivala sam se sa Eugi. Boli je rana, ne može da sedi, inače su dobro! Javiće se čim stigne!
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 13.6.2009 23:29:58
|
|
|
|
Lu
|
Super nek je sve drugo ok A znam ja kako boli rana
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 14.6.2009 0:10:34
|
|
|
|
Verus
|
Jaoj Viktor!
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 14.6.2009 9:37:02
|
|
|
|
MERYEN
|
Cestitam Eugi,bravo
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 14.6.2009 9:49:48
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala svima, puno hvala. Kuckam stojećki, u panici... Od juče mi krenulo jako krvrenje , i ceo dan juče krvarim, zvala sam babicu koja mi je rekla ako ne stane da idem u bolnicu, zadržaće me da vide šta je, moguće je da je deo posteljice ostao... ili da nisu ušili neki kapilar koji sada krvari.. Ultrazvuk u bolnici nema do sutra, tako da bih ležala do sutra u ludilu.. NEĆU U BOLNICU.. aaaaaaa Mene je to sve skenjalo da sam u teškoj panici.. Krvarim i dalje, tačno osetim kako se u uložak izlije sadržaj sluzave krvi. Prilikom tuširanja su mi ispali i neki komadići. Plašim se jAAAKO, sva se tresem!!!
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 14.6.2009 9:56:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Eu, samo bez panike... nemoj se plasiti i lagano do sutra nemoj da se naprezes. Nek ti muzic zavrsava sve a ti lezi i odmaraj sa svojom bebicom! Uzgred, cestitam ti na bebici, a kad te prodje sve to, lagano ces nam pisati..
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 14.6.2009 10:32:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Eugiii draga drzi se
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 14.6.2009 13:06:32
|
|
|
|
Sneža
|
Eugi,srce ,ako nemaš temperaturu,mislim da je sve to normalno.nisam napisala kako bebac???
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 14.6.2009 23:56:35
|
|
|
|
Jacaca
|
Ljubim te nemoj da se plasis toliko, bice sve dobro. Moras da proveris sta je, ali nemoj da se plasis toliko mleko ces da izgubis. Drzimo pesnice da nije nista strasno.
|
|
|
|
RE: Porodila se Eugenija! 15.6.2009 1:17:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Eugi, javi se na Spisak RR mama.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.