|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodila se Eugenija!
11.6.2009 8:36:58   
Anoniman
juče popodne sam se čula sa Eugenijom ... boli je rana ...pišonja spava na siki... i danas ako Bog da ide kući
kaze jedva čeka da napiše koju pametnu user posted image  

(odgovor članu PlavoOka)
  Direktna veza do poruke: 126
11.6.2009 9:19:58   
Modessty
Eh! Baš mi nedostaje onako bleskasta!user posted image

Ma nek uživa sa svojim dečkićem!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 127
11.6.2009 9:51:11   
marince1
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

juče popodne sam se čula sa Eugenijom ... boli je rana ...pišonja spava na siki... i danas ako Bog da ide kući

Imate li vesti od Miljane? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 128
11.6.2009 23:37:15   
dunja RR
Eugiiiiiiiiiiiii jesi donela kuci svojuuser posted image ? ...javi nam se.........

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 129
12.6.2009 2:10:33   
Verus
vucko pozdravi eugi!!! kazes da je boli rana, jel imala CR? Ili dole sto je usivana?  Nedostajes nam Eugi!!!!!  Ljubi Dismu Tabanicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 130
12.6.2009 7:56:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus

vucko pozdravi eugi!!! kazes da je boli rana, jel imala CR? Ili dole sto je usivana?  Nedostajes nam Eugi!!!!!  Ljubi Dismu Tabanicauser posted image

nije carski rez nego epiziotomija ....pa je dole boli .... jbg mora malo ....pa da je ping pong lopticu izbacila a ne bebušku user posted image
ali dragom Bogu hvala sve je ok .... beba je živa zdrava prava ...i ne odvaja se od majičinih grudi user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 131
12.6.2009 9:11:55   
Anoniman
Jel izašla juče?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 132
12.6.2009 9:13:13   
Anoniman
ne znam ...trebala je ...zvala sam je u srijedu popodne .... a poslije ću joj poslati poruku ...pa vam javim 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 133
12.6.2009 11:38:51   
Anoniman
ja sam nestrpljiva... jedva cekam da cujemo od njih sve! Mozda Eu nije ni do cega, zbog bola... 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 134
12.6.2009 12:28:29   
Anoniman
evo čekam odogvor ...poslala sam joj poruku ... da je ne zivkam ... ne bih voljela da joj smetam ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 135
12.6.2009 16:45:56   
dunja RR
eugiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 136
13.6.2009 11:14:26   
Sneža
Jedva cekam da se javi!!!

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 137
13.6.2009 11:27:53   
Anoniman
JOS NEMA CURKE, A U CETVRTAK IZASLA??? JBG EU, NABAVI LAP TOP KO JA HAHAHAHAH! CESTITAM I JA.

(odgovor članu Sneža)
  Direktna veza do poruke: 138
13.6.2009 20:03:19   
Ana RR
Ja baš kasnim sa čestitkama zbog glupavog interneta!

EUFORIJO ČESTITAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 139
13.6.2009 21:32:45   
Lu
Pa zar nikome nije odgovorila na porukeuser posted image
Jao Eugi iskreno se nadam da si dobro kao i tvoj maleni  Viktor i da ćeš se uskoro javitiuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 140
13.6.2009 23:28:32   
Anoniman
Dopisivala sam se sa Eugi. Boli je rana, ne može da sedi, inače su dobro! Javiće se čim stigne! 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 141
13.6.2009 23:29:58   
Lu
Super nek je sve drugo okuser posted image
A znam ja kako boli rana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 142
14.6.2009 0:10:34   
Verus
Jaoj Viktor!user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 143
14.6.2009 9:37:02   
MERYEN
user posted image Cestitam Eugi,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 144
14.6.2009 9:49:48   
eugenija
Hvala svima, puno hvala.

Kuckam stojećki, u panici... Od juče mi krenulo jako krvrenje , i ceo dan juče krvarim, zvala sam babicu koja mi je rekla ako ne stane da idem u bolnicu, zadržaće me da vide šta je, moguće je da je deo posteljice ostao... ili da nisu ušili neki kapilar koji sada krvari.. Ultrazvuk u bolnici nema do sutra, tako da bih ležala do sutra u ludilu.. NEĆU U BOLNICU.. aaaaaaa Mene je to sve skenjalo da sam u teškoj panici..
Krvarim i dalje, tačno osetim kako se u uložak izlije sadržaj sluzave krvi. Prilikom tuširanja su mi ispali i neki komadići.
Plašim se jAAAKO, sva se tresem!!!

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 145
14.6.2009 9:56:29   
Anoniman
Eu, samo bez panike... nemoj se plasiti i lagano do sutra nemoj da se naprezes. Nek ti muzic zavrsava sve a ti lezi i odmaraj sa svojom bebicom!
Uzgred, cestitam ti na bebici, a kad te prodje sve to, lagano ces nam pisati.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 146
14.6.2009 10:32:56   
dunja RR
Eugiii draga drzi se user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 147
14.6.2009 13:06:32   
Sneža
Eugi,srce ,ako nemaš temperaturu,mislim da je sve to normalno.nisam napisala kako bebac???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 148
14.6.2009 23:56:35   
Jacaca
Ljubim te nemoj da se plasis toliko, bice sve dobro. Moras da proveris sta je, ali nemoj da se plasis toliko mleko ces da izgubis. Drzimo pesnice da nije nista strasno.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 149
15.6.2009 1:17:15   
Anoniman
Eugi, javi se na Spisak RR mamauser posted image

(odgovor članu Jacaca)
  Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here