Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.7.2016 13:26:27
|
|
|
|
Ella2407
|
Da javim da smo isli pogledat abc kolica I na kraju sam odustala Preteska su stvarno I napred imaju po duple tockice pa koliko sam mogla da skontam pravo tesko upravljat s njima Samo korpa ima zimsku navlaku Sportski ima nekakvu ali je tigrasta Ne pada mi napamet to da stavljam Shopping korpa je premala Uglavnom ima dosta nedostataka,jest da je cijena pravo dobra ali ako mi vec cijena nije bitna onda mi je bolje ona bebetto uzet i bar ne razmisljam ni o cemu Dodje cak i mama torba Imaju jps i garanciju pola godine Ma sve.. Tako da ce nAm zena poslat brzom postom ..
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.7.2016 13:35:22
|
|
|
|
isidora88
|
I bebeto su jako teska i glomazna kolica da znas Ako vam cena nije bitna ja bih pre uzela graco evo ili chipolino gde se sportska koroa transformise u lezecu korpu za bebe
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.7.2016 13:38:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nas graco je tezak bar meni
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.7.2016 13:46:43
|
|
|
|
Ella2407
|
Gotovo je sad Naruceno,hahaha Vidjet cemo kad dodju pa vam javim Meni se ova abc ucinila nezgrapno zbog tockica mozda Naprijed su 2 ali su i oni dupli Pa je bas poglomazno I kad se sastave pravo su velika a ne vjerujem da se skidaju tockovi jer su dupli Bar ne izgledaju kao da se mogu skinut A kod bebetta se na klik skidaju I zbog gepeka nam je bitno Jer smo mi stalno na putu Il idemo mojim ili mm-ovim Vidjet cemo kad ova dodju da li sam se zafrkala
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.7.2016 13:56:18
|
|
|
|
isidora88
|
Graco evo spadaju u laksa kolica, znaci bas model "evo" Meni su bebeto ogromna a to skida je tockova je meni bas nezgodno, imala sam n proslim kolicima, dok ih rasklopim,poskodam tockove...odlepim. Nadam se da ces ipak biti sa ovim zadovoljna
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.7.2016 14:07:06
|
|
|
|
Ella2407
|
Na ovim ide na klik samo skidanje tockova Vidjet cemo eto-nadam se da nisam toliko pogrijesila hahaha Javim kad dodju i kad ih pregledam..
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 1.7.2016 15:03:02
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moguce da nisu evo,
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 12:35:01
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo i naših kolica, nemam pojma koja su marka, ima samo deklaracija na nemačkom i piše made in china Sa korpom/nosiljkom pozadi Mogu da kažem da sam baš ovakva želela, jako mi se sviđaju, samo da nas lepo posluže Imaju i korpu za kupovinu koja ide ispod kolica, ali se trenutno suši, jer sam juče zaboravila da je operem
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 12:46:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, bitno da ti se svidjaju i odgovaraju! Lepa su, skroz.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 13:11:16
|
|
|
|
marijana22
|
Bubi baš su lepa
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 13:15:58
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice lijepa su kolica i najbitnije da ti budeš zadovoljna njima.A korpa ispod je jedna od najbitnihih stvari na kolicima
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 13:31:12
|
|
|
|
isidora88
|
bubi super su kolica, i boja je bas lepa nasa kolica nemaju korpu, to mi tako fali, imam samo torbu dole, ali ne mogu u nju stavljati voce, povrce i tako to
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 14:49:28
|
|
|
|
madre
|
Isi,piši koja je još falinka stokke-a?
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 17:21:43
|
|
|
|
isidora88
|
Hm ima dosta falinki, a obzirom na cenu ne bi trebalo Rucka se lako grebe, mi smo je vec izgrebali prilikom stavljanja u gepek i ulaska u lift jer je uzasno mali, nezgodno sklapanje kolica, glomazna, nisu za neravne terene. Predbost je preglednost, visina kolica kako visokim ljudima tako i bebe vole da su u visini nasih ociju kad sede, izgled, laka upravljivost ali po betonu
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 21:46:20
|
|
|
|
Ella2407
|
Bubiice meni su isto stvarno prelijepaaa Bas nemam rijecii.. A meni su ona stokke premocna,samo su stvarno paprenaa Nasla sam bila neka polovna za 360 eura ali bezveze boja.. Jos kad ima onaj krzneni dio za zimuu,ihhh Al je bas skupoo
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 21:52:51
|
|
|
|
isidora88
|
Mi smo kupili i taj zimski set krzneni, i nismo ga nijednom stavili jer je zima bila bas bas topla pa bih smesno izgledala sa svim ojim krznom a napolju 20 stepeni u sred februara
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 21:56:24
|
|
|
|
Ella2407
|
Stetaaa Al je bas lijepooo,pa i onaj dio za mamine rukee Ma vrhhhh
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 22:12:26
|
|
|
|
isidora88
|
Ove zime nadam se da cemo koristiti E da i jos jednu zamerku imam, ona ravna korpa je bas mala, mi smo je do 3 meseca samo koristili.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 22:45:47
|
|
|
|
BubaBubica
|
Meni se najviše sviđa što su baš jaka, a kako kaže žena koja ih je prethodno imala, iskoristila ih je za dvoje dece i često ih vozila i po dvoje zajedno i to još ona uzimala polovna. Kolica imaju baš jaku konstrukciju, a tkanina je svejedno u boljem stanju nego naša prethodna kolica, u svakom slučaju smo u plusu.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.7.2016 23:12:24
|
|
|
|
marijana22
|
Bubice kolica baš deluju čvrsto i stabilno. Jel se ručka prebacuje? A stoke kolica mi se ne sviđaju, a krzno bolje da ne komentarišem.....
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.7.2016 10:56:36
|
|
|
|
Milena18
|
Bubice, baš su lepa kolica! Ella, nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna. Mi smo uzeli Graco Evo, meni deluju lagano, ali videćemo već kad budemo počeli stvarno da ih koristimo. Sviđa mi se to što se lako sklapaju, bukvalno jednim pritiskom na dugme. Jedino sam se pokajala što nismo odmah uzeli i sedište za kola, nego samo kolica. Može to i naknadno, naravno, ali biće nam skuplje, a vidim da je sad baš taj duo sistem na nekom sniženju u radnji u kojoj smo mi kupili.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.7.2016 11:20:23
|
|
|
|
marijana22
|
Milena najbolje bi bilo ako imaš od nekog da pozajmiš sedište, jer se ono kratko koristi 9 meseci do godinu dana. i ne vozaš dete svaki dan, ona su uglavnom očuvana
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 5.7.2016 19:32:49
|
|
|
|
BubaBubica
|
Marijana da, prebacuje se i ručka i podešava u visini, zaista ima puno funkcija
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.7.2016 22:41:21
|
|
|
|
Ella2407
|
Eve nasih Nadam se da sam uspjela ubacit slike I imaju neke adaptere pomocu kojih svi ovi dijelovi mogu biti kao visocije a bez njih su nizee Imaju i sa strane neki dodatak za flasicu Uglavnom super zadovoljnaaa I punoooo su laksaa i onsko a i za upravljat od obih abc design Njih nisi mogao pokrenut kako treba .. I daa Po stolu i isppd stola mi se suse listovi kupime za cajaa Hahaha
< Poruku je uredio Ella2407 -- 7.7.2016 22:42:47 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 7.7.2016 22:47:14
|
|
|
|
vocicana
|
Ella divna su vam kkolica, ima da se vozate slatko! Bravo za izbor! MI immo Graco duo system, odlicna su, ako neko ima nedoumicu za kupovinu a ima ih u planu, odlicna su i vise od toga. Bubi i tvoja su sjajna, bas su neobicna. Ma mamice, ima da mi budete kao lutke! Super ste!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
SRPSKO IMElili84Koje ime vam se najvise svidja?Luka (
29%)
Milos (
16%)
Ognjen (
33%)
Andrija (
22%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!