Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2016 12:40:06
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj ova su super za upravljnje jednom rukom po ravnom terenu,naslon se spušta i u korpucu ispid može dosta stati,meni je i to bitno.Ali glupe su za sklapanje,ja se i dalje namučim dok sklopim i ako je put malo neravan možeš zaboraviti na upravljanje jednom rukom.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2016 12:49:37
|
|
|
|
Maraj
|
Ocito nema savrsenjih kolica....mi sad trazimo ta kisobran zbog odlaska na more. Ova nasa graco su ogromna kad se sklope. Ona stanu u gpek i gotovo nista pored njih
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2016 13:07:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Kolica su super
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2016 14:14:02
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ocito nema savrsenjih kolica....mi sad trazimo ta kisobran zbog odlaska na more. Ova nasa graco su ogromna kad se sklope. Ona stanu u gpek i gotovo nista pored njih ova su mala kad se sklope,baš malo mjesta zauzumaju.E sad mm ih sklapa bez problema a ja duduk nikako.Za te pare rade posao kako treba,ovde su poprilično jeftina kako ih ima skupih
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.4.2016 14:50:58
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Evo ova chicco chicco london i ova puery , svidjaju mi se samo zato sto poseduju prozor iznad glave deteta pa mozes da ga vidis i odozgo. Mana je ova precka ili rucka kako je vec ko zove koja mora da se skine da bi se kolica sklopila puerry da naglasim , gledam letnja kolica koja imaju mogucnost obaranja naslona , dakle da nine fiksni naslon Maraj provjeri još jednom za naslon. Njima se obara, ali ne ozgleda kao da može u ležeći? Ja imam kišobran buggy Brevi, ali ne može u ležeći nego samo u dva položaja. Zato kad idem dalje nosim kišobran PP Pliko P3 iako su teža duplo i glomaznija. (Kišobran kolica su koliko ja znam ona koja se sklapaju u dužinu (znači i pojedina iz kompleta u), a ne kao "knjiga", odnosno ovo četvrtasto kao sa ovih zadnjih Cangaroo). Inače, ova cangaroo su stvarno super, ne znam za kvalitet, ali za tu cijenu, nova kolica su ekstra
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 14:04:32
|
|
|
|
emicaa
|
mi cekamo ova klik
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 14:17:56
|
|
|
|
eca89
|
Emice, super su!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 14:20:12
|
|
|
|
emicaa
|
daaa Eco,samo da ih na kraju ne dobije neko drugi
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 19:38:39
|
|
|
|
Animsaj9
|
emicee super izbor
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 20:14:42
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: emicaa mi cekamo ova klik Emice, kupili ste kolica? bas su dobra
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 20:22:37
|
|
|
|
emicaa
|
Mili na aukciji su,za sad su naša a završava se za 5-6 dana.Nadam se da neće neka budala početi dizati cijenu.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 20:32:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja ih ne vidim ali ne sumnjam Emice u tvoj ukus. Sto se tice polovnih kolica meni je 10000 mnogo,bas sam gledala dosta sajtova i vidim da se za 15,16 hiljada mogu kupiti kolica sa sedistem
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 20:38:14
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice Peg Perego,za mene je to kao hammer medju kolicima
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.4.2016 22:41:43
|
|
|
|
BubaBubica
|
Emice prelepa su, držim palčeve da pobedite na licitaciji
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2016 17:01:09
|
|
|
|
emicaa
|
Dobili smo kolicaaaaa za 250 franaka i to kaže sveki ona će platit a mi onda možemo nešto drugo
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2016 19:00:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divnooo
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2016 19:51:07
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Divnooo da znaš kako sam happy
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2016 20:51:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Super Emice,bas mi je drago I bravo za sveki Stavi sliku kada imas vremena,bas me zanima kakva su,ne radi mi ovaj link kada udjem
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 30.4.2016 21:38:24
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Drage dame, pozurite, jos samo do ponoci pisite nam u temi CortinaT jer tri Ringerajke osvajaju sjajni CortinaT krem Evo linka na temu u kojoj pisete KLIK
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.5.2016 15:02:08
|
|
|
|
vocicana
|
Draga cecily meni ova Chipolino deluju ok, najbitnije je da su povozna, da te ne smara ono da ulazes 110 % snage da ih vozis, da imas solidno veliku korpu ispod bebice, da tebi budu zgodna. Mi smo uzeli Graco duo system, divna su, malo smo probali kod mojih kako malisa reaguje na njih, nije se bunio, a sutra se premijerno vozimo malo po gradu, posle savetovalista, ako nam vreme dozvoli.. Sacekaj mozda se jos neko javi ali mislim da je chipolino bolji.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 8.5.2016 17:02:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne znam kakve su što se tiče kvaliteta,jedino mogu reći koja su mi ljepša na izgled a to su ova prva
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.5.2016 14:13:36
|
|
|
|
pngpme
|
Ljepša su ova prva, ali zato Cam ima jednu ručku što je lakše za upravljanje i malo veće točkove, čini mi se. Sad ne znam, mi smo uzeli kao i Vocicana Graco duo system posle agonije čitanja, gledanja opisa raznih kolica pošto ovdje i nije neki izbor, kolica su mi kupljena u BG i dopremljena do CG... Vidjećemo kako će se pokazati u praksi, ovako djeluju super. Puno sreće u kupovini i izboru i nemoj da se stresiraš previše, pokušaj da uživaš, a ne kao ja, sigurno ćemo nešto svakako pogoditi baš da se dobro pokaže, a negdje ćemo i omanuti, moramo se pomiriti sa tim.
|
|
|
Anketa
da li vozite auto?sneza90da li imate vozacku dozvolu?da,skoro sam polozila (
15%)
da,odavno sam polozila (
71%)
nemam jos uvek (
15%)
Ukupan broj glasova: 232Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!