Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 18:31:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sa jajetom
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 19:20:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne znam gde da pisem... Al ovde mi najprikladnije... Da li su vam trazili pri izlasku iz porodilista nosiljku ili moze jaje? Moju drugaricu su smarali (istina, pre par godina) da je bolje nosiljka, bla, bla. .
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 19:28:17
|
|
|
|
marijana22
|
Ivana baš su lepa kolica Mpže i jaje za iznošenje
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 19:43:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Marijana. Ja se nekako osecam uzbudjeno zbog rozih stvarčica :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 21:25:27
|
|
|
|
vocicana
|
Kolica su prelepaaaaa! Prava ce princeza biti ta malena kada se rodi. Samo nastavi...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 21:40:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, divna su kolica! Mozes i jaje za izlazak bez problema.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 21:45:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super onda. Hvala, devojke. Meni se bas svideo onaj meda na kolicima sa prve slike Boja je malo tamnija, nije toliko svetla kao na slikama.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.3.2016 22:10:05
|
|
|
|
nikiteki
|
Divna kolica ivana
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2016 10:53:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da li ste u to jaje u sredinu stavljali jos nesto osim pelene?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2016 11:07:10
|
|
|
|
jocajaca
|
Ja sam na početku stavljala urolanu pelenu ili mali peškirić zbog tog nagiba-polusjedećeg položaja leđa I preko pelenu.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2016 11:41:47
|
|
|
|
marijana22
|
Ja sam stavljala peškir ili neki pamučni prekrivač pa još pelenu preko. Jer nekako mi je bzvz da beba leži na toj sintetici . Isto tako i u kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2016 11:44:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da stavi peskiric ili ako je hladno neko malo cebnce. I da sta ce joj nosiljka ako ima jaje, bava da baca pare. A cula od zena koje su kupovale nosiljke da su je dva tri puta upotrebile....bespotrebno skroz.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.3.2016 11:46:01 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2016 17:31:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja smatram da su bacene pare na nosiljku, ako se ima jaje. Marijana, mislila sam da li ste u sredini jajeta stavljali nesto, jastice,peskiric?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.3.2016 22:49:41
|
|
|
|
isidora88
|
U jaje se ne stavlja nista jer beba nije adekvatno zasticena ako joj poduprete nesto ispod guze, pa stavite cebence da beba ne moze da stavi pojas. Moje dete se u jajetu vozi bez iceg ispod. Nosiljku imam u sklopu kolica, to je tvrda ravna korpa i meni znaci. A one mekane nosiljke su teska glupost, to vam ne treba. Dete se iz porodilista iznosi u jajetu tj. autosedistu i tako ste po zakonu u obavezi, a da ne pricam da je bezbedno za dete.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 7:49:35
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 U jaje se ne stavlja nista jer beba nije adekvatno zasticena ako joj poduprete nesto ispod guze, pa stavite cebence da beba ne moze da stavi pojas. Moje dete se u jajetu vozi bez iceg ispod. Nosiljku imam u sklopu kolica, to je tvrda ravna korpa i meni znaci. A one mekane nosiljke su teska glupost, to vam ne treba. Dete se iz porodilista iznosi u jajetu tj. autosedistu i tako ste po zakonu u obavezi, a da ne pricam da je bezbedno za dete. slažem se sa svim od riječi do riječi. Ivana fina su vam kolica,da se princeza nauživa u njima
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 8:15:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ok mi je to ako je kraca relacija, mi smo putovali na more ona je bila u jajetu , ali je ispod imala jastuce i peskiris utrostrucen . Naravno ja sam bila pored nje. Nece smetati ako ispod stavis tanku pelenu il peskir , opet sse lepo moze vezati.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 8:20:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, u Lidlu ima da se kupi ono ćebence koje je napavljeno samo za jaje. Ima rupe za pojas, a posle bebu ušuškaš. Što se tiče nosiljke - prsti mi utrnuše od kucanja Nosiljka je potrebna ako se porađate u novembru, decembru, januaru.... Sa Anom smo je koristili maksimalno. Par puta sam je čak u njoj i vozila, a ne vezuje se nigde sedela sam sa njom pozadi i držala (kratke relacije - tipa do DZ)
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 8:51:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi u jaje nista nismo stavljali. Neko je napisao sta god da se dodatno stavi beba vise nece biti adekvatno zasticena, slazem se. Ja leti ispod stavim pamucnu pelenu jer se oznoje. To je jedino sto bih stavila ispod. Sto se tice nosiljke slazem se da su bacene pare.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 8:57:06
|
|
|
|
vonavoj
|
U jaje ne treba nista stavljati,jer je ono napravljeno za bebu kako treba,a peskirom se samo kvari polozaj...treba joj fetus polozaj,a peskirom se ispravlja...ja nisam nista stavljala!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 10:31:02
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo imamo to ćebence ,za T smo koristila jer je zimsko djetence,ali mislim na stavljana ovih normalnih dekica,pelena i toga sličnig da ne treba.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 11:28:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, devojke na odgovorima!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.3.2016 11:31:20
|
|
|
|
marijana22
|
JA nisam stavljala pništa ispod guze. Videćeš beba je jako mala ona prosto utone u jaje.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2016 11:22:14
|
|
|
|
pngpme
|
Mi razmišljamo o tome da kupimo Graco EVO kolica 2u1 (sa autosjedištem) - ne Graco Evo sa velikim točkovima, nego ona obična. Nadam se da je kvalitetna marka jer planiramo više djece, pa ne bih posle jednog, dvoje djece da otpadaju točkovi, a opet ovo je najviše koliko možemo da potrošimo. Šta vi mislite o njima?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.3.2016 19:32:24
|
|
|
|
marijana22
|
Png mi smo nasledili neka no name kolica i već četvoro dece se vozalo u njima, a pri tome su koštala manje od 60e. Mala cena ne mora da znači loš kvalitet. Ne znam nikoga ko ima graco, ali valjda će se javiti neko ko ih ima da ti javi utiske.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 26.3.2016 11:59:13
|
|
|
|
pngpme
|
A meni kaže poznanica da posle dvoje djece čak u nekim Chicco-vim kolicima samo što se ne raspadaju. Runi se i otpada platno sa vrha... Ona kaže baš nemoj da se prevariš da kupiš jeftinije pa da posle moraš opet da kupuješ kolica. Meni ništa u životu i stanu nije markirano, ali tu se plašim da se ne prevarim pa posle platim ,,na ćupriji''.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Moje damesandrinaKoliko vas ima koje ste u drugom braku i da li je ikada bio problem za njegove to sto ste imale brak pre toga ili sto imate dete?da imala sam (
21%)
ne (
79%)
Ukupan broj glasova: 85Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!