|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
9.2.2016 19:54:29   
BubaBubica
Sad gledam i ova su mi zapala za oko user posted image

user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2276
9.2.2016 20:10:59   
vocicana
E pa jesu lepa posteno.
Cen akakva je? Bas us neobicna. Muska majka user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 2277
9.2.2016 20:14:12   
BubaBubica
Našla sam na jednom sajtu, polovna su ali očuvana, a prodavac ima samo pozitivne ocene, cena 7.500 din. Nije punooo ali kad trenutno nemam, moram pod hitno da štekam pa da pazarim pre nego što prodaju, baš bi mi bilo krivo user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2278
9.2.2016 20:36:24   
eca89
Draga ja ih imam i nisu uopste nesto, samo dobro izgledaju!

Direktna veza do poruke: 2279
9.2.2016 20:48:06   
milicicak

IZVORNA PORUKA: emicaa

Mili i ja ali ovde njihovi modeli kreću od 800 franaka pa na gore,da planiram još dvoje-troje rodit ok ali ovako hell no user posted image

Za komplet? U Srbiji su jeftinija, prosto ne verujem

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2280
9.2.2016 20:51:50   
emicaa
Daaaa,kad zasi T postaviću link,kad sam počela razgledati kolica ona su mi prva pala na pamet ali su istom brzinom i otpala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 2281
9.2.2016 20:56:03   
jess021

IZVORNA PORUKA: Maraj

Emice vidi da li ima isti ovaj model ali 2 u 1. Bez ovog treceg dela-korpe. Ta korpa je po meni samo za iznosenje....ovako mozes bebu da vozis u tom jajetu. Mada mi smo u jajetu i izasli iz porodilista

Emice, meni je ta korpa extra, mi se svo vreme vozimo u njoj. Ni u cemu je ne mozes tako dobro ususkati kao u dubokoj korpi.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2282
9.2.2016 21:09:28   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: eca89

Draga ja ih imam i nisu uopste nesto, samo dobro izgledaju!

Jesu slaba ili? Čime tačno nisi zadovoljna?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2283
9.2.2016 21:12:16   
bebilule
Potpisujem ovo. Korpa nas je spasila. Ona sjedista koja.se spustaju su nekako "suplja", a jaje isto otvoreno. Ja ga ne bih upotrebljavala za svakodnevnu voznju.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2284
9.2.2016 21:28:11   
milicicak
I meni je korpa bila super. Mini buba se do cetvrtog meseca i u kolima i u kolicima vozila u njoj, nekako mi je bilo sigurnije tako. A i zbog tortikolisa mi je bilo vazno da bude na ravnom, narocito ako zaspi... Peg peregove korpe su dobre i zbog toga sto mogu da se blago podignu, to mi je puno znacilo zbog bljuckanja

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2285
9.2.2016 22:04:35   
emicaa
I ja sam korpu sa T dugo koristila,jaje samo za auto,ono mi nije ovako šetnje .

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 2286
10.2.2016 10:06:45   
AnđelaNS
POGLEDAJTE OVU STRANICU!!! PRODAJA POLOVNIH DEČIJIH KOLICA NOVI SAD na FB imaju svega!!!

< Poruku je uredio AnđelaNS -- 10.2.2016 10:10:14 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2287
10.2.2016 10:19:07   
pipi_coco
Mi smo pazarili GRACO kolica na sniženju, lagana su, mehanizam sklapanja je lagan skroz, od rođenja do 15k kg, imaju garanciju, a to je generalno ono što sam tražila, boje sivo sa naranđastim.

Bubice cini mi se da su ovo Hauck kolica.....i meni su se svidjela pravo i skoro da ih kupim, ali sam odustala zbog mehanizma sklapanja, jer moraš upotrjebiti obe ruke da ih sklopiš, a ona u trgovini mi rece da su sva Hauck kolica sa istim mehanizmom user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu AnđelaNS)
Direktna veza do poruke: 2288
10.2.2016 10:23:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebilule

Potpisujem ovo. Korpa nas je spasila. Ona sjedista koja.se spustaju su nekako "suplja", a jaje isto otvoreno. Ja ga ne bih upotrebljavala za svakodnevnu voznju.

Takodje, korpa nam je idelana za setnju, spakujem je u nju, snesem i spustim na ram koji je u garazi, odlicna stavr je ova korpa!

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2289
10.2.2016 10:37:47   
mama krava

IZVORNA PORUKA: Štetica

Mi imamo Hauck Malibu 3u1. Izuzetno prakticna kolica,ja prezadovoljna. Korpa je ogromna,do 5-6meseci dete lagano moze da se vozi u njoj. AS je veliko,I super odradjeno,Ali ako planirate od rodjenja da vozite bebu u njemu Mora da se kupi ulozak za novorodjence,jer je ono od polusedeceg polozaja. To je oko 20e trosak. Ja sam mog vozila u ravnoj korpi do 4meseca I u autu. Sedeci deo je meni bio cudan u pocetku,jer je blago zavaljen,ali se brzo na to navikne,dobra stvar je sto se naslon podesava na traku,tako da moze u polozaj koji detetu odgovara. Tenda je bas velika I super stiti od sunca. Tockovi su veliki I bas dobre amortizere,nasa su vozena vise po neravnom terenu nego na asvaltu I nema nijednog ostecenja,izgledaju kao nova. Korpa za stvari je prilicno velika,a I ranac je malo manji od skolskog.
E sad mane. As kad se namesti na ram je bas klimavo,skoro da je nemoguce voziti dete tako(ha sam vukla cela kolica sa sedalnim delom kad negde podjemo). Glomazna su kada se skupe. Teska su,tako da nisu bas prakticna za zgrade sa sa puno stepenica.

Ne zamerite mi , ja sam mama sa iskustvom sa bebaćima u gradu i to Beogradu. Živimo na 7om spratu. Imamo dva lita, manji i veći, koji kako kad rade....

I sada kad vidim neku mamu kako sva namontirana krene sa nekim TENKOM da se lomata prvo na na ulazu grade, pa onda niz male stepenice da sidje sa platoa koji imamo ispred zgrade, pa onda ne može da prodje izmedju automobila na parkingu...bude mi žao. Ja naša MacLaren hvalim uvek i na sva usta. Prvo lagana!!! pa odna pokretna tako da možeš malim prstom da ih guraš...mogu od 0+ meseci, a kad se sklope, mogu u svaki gepek da stanu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2290
10.2.2016 10:58:44   
emicaa
peg perego
zboravih sinoc pa evo sad,ovo je u njemackoj,kod njih je kao jeftinije,ovaj model je preko 900 franaka user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 2291
10.2.2016 16:24:05   
amelia
https://www.buybaby.eu/it/prodotto/BR-759B-16?vid=56112&partner=buybaby_trovaprezzimi imamo ovu ne znam da li sam kacila slike ja sam prezadovljna user posted image

< Poruku je uredio amelia -- 10.2.2016 16:28:30 >

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 2292
10.2.2016 16:28:23   
emicaa
Amelia meni neće otvori link

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2293
10.2.2016 16:29:27   
amelia
probaj sad ne mogu bas ovako preko tel zeza meuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2294
10.2.2016 16:32:23   
emicaa
Sad hoće,lijepa su ali nisu ono što sam ja zamislila user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2295
11.2.2016 9:58:20   
BubaBubica
Meni uglavnom sklapanje nije problem, jer smo u selu i kad smo sklapali kolica uvek je muž sklapao kad je stavljao u automobil inače ih samo parkiramo u sobu. Zanima me da li ima i neke druge nedostatke? Da tražim dalje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2296
12.2.2016 13:59:42   
*devojce*
Zdravo.imam edno prasanje.Potreben mi e link,telefon e-mail od proizvodilac Jungle lux kolica za bebu.Jas sam iz Skoplje izvinjavam se dokoliko imam pecatnu gresku :).Precnik moje kolice se slomio i u makedoniju nemogu da nadzem rezervni deo.probala sam trazite web stranu proizvodilaca jungle ali nisam uspela.Molim vas za bilo kakav kontakt,imam rodbinu u Nisu oni bi kupili i doneli mi potreban mi je samo kontakt.Pozdrav iz Skopje

Direktna veza do poruke: 2297
12.2.2016 14:08:43   
vocicana
Jungle kolica - Bebindo.com - online prodavnica pogledaj ovde nadam se da sam ti nekako pomogla

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu *devojce*)
Direktna veza do poruke: 2298
12.2.2016 21:30:16   
Štetica
BubaBubica po meni I'm je mana sto nemoze da se prebaci rucka,da beba gleda u tebe. I nesvidja mi se kako izgleda taj deo za noge,deluje kao da je prelomljen,ili nije dobro namesten na drzace.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2299
20.3.2016 18:28:32   
IvanaSK RR
user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

matične ćelije
TinaLav

Da li bi uzeli matične ćelije iz pupčanika?

apsolutno da (60%)

da, ako bh imala novca (40%)

ne (0%)

ne, jer je reč o prevari (0%)

Ukupan broj glasova: 5

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here