Štetica -> RE: Kakva kolica? II deo (7.2.2016 19:40:40)
|
Mi imamo Hauck Malibu 3u1. Izuzetno prakticna kolica,ja prezadovoljna. Korpa je ogromna,do 5-6meseci dete lagano moze da se vozi u njoj. AS je veliko,I super odradjeno,Ali ako planirate od rodjenja da vozite bebu u njemu Mora da se kupi ulozak za novorodjence,jer je ono od polusedeceg polozaja. To je oko 20e trosak. Ja sam mog vozila u ravnoj korpi do 4meseca I u autu. Sedeci deo je meni bio cudan u pocetku,jer je blago zavaljen,ali se brzo na to navikne,dobra stvar je sto se naslon podesava na traku,tako da moze u polozaj koji detetu odgovara. Tenda je bas velika I super stiti od sunca. Tockovi su veliki I bas dobre amortizere,nasa su vozena vise po neravnom terenu nego na asvaltu I nema nijednog ostecenja,izgledaju kao nova. Korpa za stvari je prilicno velika,a I ranac je malo manji od skolskog. E sad mane. As kad se namesti na ram je bas klimavo,skoro da je nemoguce voziti dete tako(ha sam vukla cela kolica sa sedalnim delom kad negde podjemo). Glomazna su kada se skupe. Teska su,tako da nisu bas prakticna za zgrade sa sa puno stepenica.
|
|
|
|