RE: Kakva kolica? II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

isidora88 -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 9:44:13)

ja sam imala 3u1 kolica, maksimalno smo ih iskoristili, jaje smo najmanje koristili jer tad nismo imali auto.
mi smo nasa prodali jer nemam vise gde da ih drzim, sada imam izgovor da kupimo nova kad budem opet [sm=nosecka.gif]

Ana13 -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 11:27:04)

Kako ide to sa prodajom kolica? Zaljubila sam se u jedna jako roze boje,ali ako nam drugo bude decak,moracemo da ih prodamo. Sad se dvoumim izmedju bez i roze [sm=zmeden.gif]

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 11:42:46)

I jedna i druga boja su ti jako nezahvalne za odrzavanje..i nama su ostala kolica nova nova,jaje isto skroz novo,ali meni zao da prodam[sm=smiley13.gif]

Bibilib -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 11:45:56)

kolica imam i za prvo dete i za drugo....ona prva sede a i ova druga ce cim beba poraste.Sa onih prvih skidalo se sediste a sa ovih ne,ali su ova manja i prakticnija.

Mala Elena -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 12:22:53)

Sve cesce cujem kupuju komplet 3 in 1 , budu i po 400e. Ja moja na akciji kupila za 6000. Jos izdrzavaju. [sm=smiley1.gif]

Ana13 -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 12:34:42)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

I jedna i druga boja su ti jako nezahvalne za odrzavanje..i nama su ostala kolica nova nova,jaje isto skroz novo,ali meni zao da prodam[sm=smiley13.gif]

Idem sutra za Sofiju i tamo u prodavnici imam plava,roze,kapucino i bez.Od toga treba da izaberem.A taj komplet kod nas kosta oko 92.000 din,a tamo 600e,tako da moram neka od tih da izaberem.Roze je tamnija.Mislim da ce samo bez biti teze za odrzavanje,a opet su najuniverzalnija.Verovatno cemo sutra na licu mesta odluciti

Klarita -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 12:37:19)

J a imam bez i uopste nisu teska za odrzavanje. Drndala sam ih i na moru i evo jos ih nisam prala i ne izgledaju prljavo. Glasam za bez.

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 12:41:37)

A nisi sigurna u pol deteta,vidim po tickeru da je vec poodmakla trudnoca?Ne znam ja ti iz iskustva kazem,boja i materijal su jakoo bitni,nasa kombinovana kolica su tamno siva sa zelenim nekim munjama i materijal je odlican za odrzavanje ,bukvalno posle godinu i po koriscenja kao da sam ih iz radnje izvezla a druga,kisobran su plave boje,materijal hm,ne odrzava se sjajno,cak i kad trljam sapunicom i cetkom nije to to..,a isprljaju se ocas posla,u kola iz kola,uvek uz put nesto oceses sa njima ..ne znam ja sam takva mrzim fleke i to moram odmah da eliminisem a vidim zene opusteno voze i skroz musava kolica i to se uglavnom vidi na tim svetlim bojama pa ih stvarno nepreporucujem,koliko god da su lepa,lepa su tad kad se izmusave nece biti vise..

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 12:43:07)

IZVORNA PORUKA: Klarita

J a imam bez i uopste nisu teska za odrzavanje. Drndala sam ih i na moru i evo jos ih nisam prala i ne izgledaju prljavo. Glasam za bez.

Kazem zavisi i od samog materijala,uglavnom vidjam musava svetla kolica i to bas bas,ja moja plava non stop briskam i nije mi to to nikako u odnosu na kombinovana koja imam...

Ana13 -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 12:49:25)

Znamo da je devojcica. Ja bih najradije zelena,i soba nam je zelena.Druga opcija su nam siva,ali nema ih u toj prodavnici.Biramo izmedju ovih boja sto sam navela.Samo mi se ta braon ne dopadaju,cak su nam i plava u opticaju.Nema kod mene musko zenskih boja. I ja ne podnosim fleke i vec planiram da ih perem u masini barem jednom nedeljno [sm=smiley36.gif] Ambiciozno

Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 13:55:39)

IZVORNA PORUKA: Ana13

Znamo da je devojcica. Ja bih najradije zelena,i soba nam je zelena.Druga opcija su nam siva,ali nema ih u toj prodavnici.Biramo izmedju ovih boja sto sam navela.Samo mi se ta braon ne dopadaju,cak su nam i plava u opticaju.Nema kod mene musko zenskih boja. I ja ne podnosim fleke i vec planiram da ih perem u masini barem jednom nedeljno [sm=smiley36.gif] Ambiciozno

Za podebljano sledi [img]http://cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c078.gif[/img] pa [img]http://www4.slikomat.com/13/0913/zqo-g018.gif[/img] i vrhunac [img]http://www4.slikomat.com/13/0913/pbg-b0201.gif[/img]

Ana13 -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 16:18:11)

Trco, pusti me da pravim planove dok jos mogu da mastam [sm=smiley36.gif] A to sto su naucna fantastika,prepisacemo mom trudnickom mozgu [sm=jezicek.gif]

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 17:08:28)

[sm=smiley1.gif]..dobro ti je Trca rekla,zato i kazem sto tamnija to zahvalnija[sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 17:17:06)

Potpisujem Kunert 3u 1...
Mi svakodnevno uzivamo u kolicima i bas smo zadovoljni.

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:15:02)

Kunert su dobra kolica,citala sam karakteristike skoro zbog drugarice ,nisam im nasla nijednu manu cak su laksa od onih koja sam ja kupila tada nije bilo Kunert ili ih je bilo samo preko neta nesto se ne secam..inace Kunert imaju i super dezene i vrlo prihvatljivu cenu

vonavoj -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:16:55)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Za podebljano sledi [img]http://cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c078.gif[/img] pa [img]http://www4.slikomat.com/13/0913/zqo-g018.gif[/img] i vrhunac [img]http://www4.slikomat.com/13/0913/pbg-b0201.gif[/img]

koja si carica!![sm=smiley36.gif]
vrlo ambiciozno!

Ipokrisia -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:25:28)

Sad gledam na netu ta Kunert kolica, ali nesto mi se ne dopada materijal, suvise sija nekako , kao da je neka sintetika, poput suskavac jakni...

Po materijalu mi se najvise svidjaju brevi kolica, e sad ne znam da li su ovako prakticna i lagana...

branki* -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:41:21)

I ja ne podnosim fleke i vec planiram da ih perem u masini barem jednom nedeljno [sm=smiley36.gif] Ambiciozno

e,pa,anci,moram i ja da te citiram[sm=jezicek.gif]

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:41:48)

Taj materijal sto je kao suskavac je najbolji za odrzavanje,sve se lako skida i ne ostaju fleke..

Ipokrisia -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:43:42)

a da se ne upari mnogo od sunca? vidim svuda savetuju prirodne materijale, jer ovo se kao mnogo ugreje

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:47:41)

Ja imam Chipolino Perfekta,pogledaj materijal ima na sajtu Chipolina,mislim da je slican Kunertu,svakako ti beba lezi na pamucnom cebencetu bilo leto ili zima tako da to kod kolica ne igra neku ulogu..moje misljenje

Ipokrisia -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 18:51:51)

da, ovo je definitivno za odrzavanje dusu dalo! ima stvarno lepih bojica i dezena!

Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 19:26:54)

Ipokrisia, kad tebi termin? Mislim u koje godišnje doba se porađaš [sm=jezicek.gif]

Naša kolica imaju onaj sportski deo tu 'plastiku'. Stavljala sam uvek pelenu leti. Ne da se ne upali, već čisto da ima nešto da upije znoj. E sad što ovde leto traje 2 meseca (u najboljem slučaju) to je priča za sebe.

Ana13 - draga, ja sam od onih koje stoje čvrsto sa obe noge na zemlji, pa mi nekako logično da te 'prizemljim' [sm=jezicek.gif]

Ipokrisia -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 19:37:43)

meni sredina februara, ali dobro bebac ne izlazi nigde prvih mesec dana valjda, tako da neko rano prolece...ali opet, vozace se u tim kolicima kroz sva godisnja doba [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (13.9.2014 19:46:25)

Kako to misliš ne izlazi prvih mesec dana???

Ne znam, moje mišljenje je da je dobro imati onu tvrdu korpu za zimske bebe. Ali ja definitino iskacem po tom pitanju hehe

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>