Didy -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 19:33:23)
|
Pierre cardin 3 u 1 Ovo je moja preporuka, cena je oko 200 evra, nisam sigurna. Mi imamo preteču tih, 2 u 1, naš ram nije aluminijumski, pa su teška, a prijatelji su kupili ova, imaju aluminijumski ram i još plus as. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Nisu baš mnogo zastupljena u Srbiji, jedva sam iskopala slike na netu, ali vidim da ih u Hrvatskoj i u Bosni mnogo hvale. Ja pričam iz svog iskustva. Meni su najveći plus točkovi - idu i po snegu i po šumi i po svakoj vrsti neravnina kao od šale jer su na naduvavanje, veliki. Miko, ja ne bih dete vozila u toj korpi. Ona jeste praktična da dete spava u njoj, moji su oboje spavali prvih meseci više u njoj nego u krevetiću, ali sam ih ipak vozila u as u autu. Imas as koja su od 0 do 18 kg, faktički do 3. godine. Novoorđenče stavljaš u maksimalno izvučen položaj sedišta obrnut suprotno od smera vožnje, a polse oko godine ih okrećeš u smeru vožnje i stavljaš u sedeći položaj. Ja ne volim s bezbednošću svoje dece u autu da se igram i da mene pitaju, lupala bih najveće kazne za voženje dete u rukama ili u neadekvatnim korpama i ostalim pomoćnim nosiljkama koje ne mogu da se vežu.
|
|
|
|