RE: Kakva kolica? II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

dunja RR -> RE: Kakva kolica? II deo (18.5.2014 23:20:14)

Kolica mi stižu u toku sledeće nedelje, ali neće biti zelena, zamenih za braon, novi dezen stigao u Brestill. Išla sam juče da vidim, mnogo su lepa, imaju zelene tufnice iznutra. Dobili su i teget prelepa-iznutra karirana, ali ipak uzeh braon, ako na sledećoj VTO bude devojčica [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ovo su naša, samo na slici fali još auto sedište:

[img]http://www.dodaj.rs/f/3a/UB/3QtEVmu3/d900greengrey1.jpg[/img]

Duboka kolica s autosedištem i torbom.
Bertonne 2 u 1 kolica imaju 3 položaja sedenja, a pogodna su za korišćenje od rođenja uz autosedište.
Autossedište ima certifikat po europskoj normi.
Kolica imaju i amortizaciju na svim točkovima, rotirajuće prednje točkove s mogućnošću fiksiranja, a sklapaju se samo jednom rukom.
Autosedište/nosiljka je opremljena jastučićem za glavu i tendom za zaštitu od sunca.
Glavne karakteristike proizvoda:
od rođenja do 36 meseci
u paketu s autosedištem i torbom
3 položaja sedenja
nulti položaj
sklapanje jednom rukom
naslon za nogice
rotirajući prednji točkovi s mogućnošću fiksiranja
amortizeri na svim točkovima
korpa za stvari, torba i zimska navlaka – uključeni u cenu
težina kolica sa autosedištem: 13,9kg
Dimenzije sklopljenih kolica:
dužina - 10090cm
širina - 40cm
visina - 38cm

dunja RR -> RE: Kakva kolica? II deo (18.5.2014 23:21:24)

Jole prelepa su, tvoj anđelak će da uživa u njima [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Kakva kolica? II deo (18.5.2014 23:33:24)

IZVORNA PORUKA: dunja RR
ako na sledećoj VTO bude devojčica [sm=smiley1.gif]

Još se nije ni porodila a već planira sledeću vto [sm=smiley31.gif]

Suzi, možda se porodiš na godišnjicu braka [sm=smiley2.gif]

anci kv -> RE: Kakva kolica? II deo (18.5.2014 23:33:30)

dunja,mnogo su lepa!!!

dunja RR -> RE: Kakva kolica? II deo (18.5.2014 23:35:19)

Anči, nadam se da ipak neće tako rano, neću ništa stići do tada [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

Anči kv hvala dušo [sm=smiley31.gif]

mika79 -> RE: Kakva kolica? II deo (28.5.2014 8:48:32)

Došli smo i mi do ovih slatkih muka[sm=smiley1.gif], danima gledam kolica pa mi treba savet. Pošto će [sm=duda.gif] ako bog da stići krajem avgusta ja sam razmišljala da nam najviše odgovara da kupimo kolica koja imaju onu tvrdu nosiljku i sportsko sedište. Zanima me da li neko zna koliko ta tvrda nosiljka može da zameni autosedište dok se vozimo kolima? Živimo u kući pa mi nije problem težina kolica, a bilo bi mi zgodno da tu tvdru nosiljku u početku koristimo za šetnju i za vožnju kolima. Da li neko zna koja marka prodaje samo korpu i sportsko sedište?

vonavoj -> RE: Kakva kolica? II deo (28.5.2014 11:08:15)

mika79, za tezinu gledaj da ces ici nekad sama..ako si i vozac,sama da ih staviljas u kola...

mika79 -> RE: Kakva kolica? II deo (28.5.2014 11:26:33)

Von gledam ja i težinu ali bih volela da pronađem kombinaciju korpa i sportsko sedište, a da nije mnogo skupo.

Štetica -> RE: Kakva kolica? II deo (28.5.2014 11:33:35)

Mika baci pogled na Kunert kolica,cini mi se da kod njih moze da se kombinuje.

mika79 -> RE: Kakva kolica? II deo (28.5.2014 12:22:46)

Štetice gledala sam Kunert, čak sam imala priliku da ih vidim uživo i da čujem iskustva roditelja koji imaju devojčicu od 5 meseci, prezadovoljni su, baš ih hvale, oni još uvek vozaju devojčicu u toj nosiljci. Ja nisam iz BG. a mm neće ni da čuje da idemo do BG da pogledamo dezene a rizično mi da ih poručim da ih ne vidim uživo. Njihovo mi se autosedište ne sviđa jer piše da je do 10kg. Mislim da oni prodaju samo komplet 3u1.

Jole84 -> RE: Kakva kolica? II deo (30.5.2014 19:10:05)

Miko već stiglo vreme za kolica juhuuu [sm=bravo.gif]

mika79 -> RE: Kakva kolica? II deo (30.5.2014 19:17:13)

Jole sad sam u fazi raspitivanja, pa prelazim u fazu razgledanja, još samo da svekrvi objasnim da ona treba da kupi kolica [sm=jezicek.gif] i stvar je rešena[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (30.5.2014 19:21:49)

IZVORNA PORUKA: mika79

Štetice gledala sam Kunert, čak sam imala priliku da ih vidim uživo i da čujem iskustva roditelja koji imaju devojčicu od 5 meseci, prezadovoljni su, baš ih hvale, oni još uvek vozaju devojčicu u toj nosiljci. Ja nisam iz BG. a mm neće ni da čuje da idemo do BG da pogledamo dezene a rizično mi da ih poručim da ih ne vidim uživo. Njihovo mi se autosedište ne sviđa jer piše da je do 10kg. Mislim da oni prodaju samo komplet 3u1.

Miko, dete ti svakako sa tih 10 kg neće više biti u jajetu. Prerastu mislim i pre tih 10 kg

bubulence -> RE: Kakva kolica? II deo (30.5.2014 19:27:49)

mislim da je svako jaje od 0 do 9kg [sm=zmeden.gif]

mika79 -> RE: Kakva kolica? II deo (30.5.2014 19:30:20)

Trćo zato ja i ne bih kupovala to malo autosedište, već samo sportsko sedište i tvrdu nosiljku, ako nađem takvu kombinaciju da mi odgpvara.

degu -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 14:51:51)

Miko imaš i kunert 2 u 1, bez AS al ti je razlika svega 20 evra pa se više isplati da ga uzmeš.
A zašto nećeš AS? Mislim jaje ide od rođenja i mnogo je bezbednije tako voziti bebu nego u bilo kojoj nosiljci ili korpi, a i po zakonu mora AS.

mika79 -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 17:28:20)

Degu nisam znala da ima Kunert 2u1, mada nije neka razlika ali meni je veći problem što ne mogu mm da nagovorim da idemo u BG da vidim dezene uživo. Zakon ne precizira jasno da li mora biti auto sedište ili nosiljka, važno je da se dete vozi u nekom vidu "stolice" koja može da se veže, bar sam ja takvo objašnjenje dobila od saobraćajaca. Planiram kasnije kupiti auto sedište ono što može do 18kg. ili 25kg, u početku i ovako ne planiramo da putujemo daleko tako da bi na tvrda nosiljka mogla zameniti as.

Štetica -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 18:27:30)

Miko sad sam ulazila na neki sajt sto prodaju ta kunert kolica,model VIP 2u1 je 200e a 3u1 je 220e.A model Silver je 250 i 270e,meni naoko deluju isto,i maju istu opremu ali neznam u cemu je razlika sem u tih 50e,sto mi bas i nije za bacanje,a imaju odlican izbor dezena.

World -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 18:36:49)

Gledala sam ja uzivo te kunert, jedina razlika izmedju vip i silver (koliko sam uspjela uociti da je bitno) je to sto vip ima fiksirane tockove, ne mogu se obrtati, pa moras podici kolica svaki put kad hoces negdje da skrenes.. a nisu bas ni lagana za takvo upravljanje.. ne znam sto im je to trebalo da tako upropaste bas zanimljiva kolica...

mika79 -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 18:41:51)

Štetice mislim da sam i ja pročitala za VIP da prednjii točkovi ne mogu da se okreću.

Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 18:47:21)

Što se tiče prevoženja dece, može i tvrda nosiljka, ali da ima onu nogu i da je fiksirana. Mi uz kolica imamo i jaje i tvrdu - tvrda se ne fiksira, ali sam ja Anu na kontrole dok je bila baš mala, nosila u toj tvrdoj iako se ne fixira [sm=smiley9.gif]

Da su nas uhvatili, nadrljali bi.

@Dunja - kolica kao kolica su super osim jedne stvari, problem je u ručkama. Katastrofalno je nezgodno da recimo pričaš telefonom i voziš. To je jedina mana. Ja se užasno nervirala kad sam sama šetala Anu, pozove muž, a ja ne znam kako. Maaaalo je lakše kad su prednji točkovi fiksirani, mada i tada nije baš najzgodnije.

World -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 19:10:16)

Ja se užasno nervirala kad sam sama šetala Anu, pozove muž, a ja ne znam kako.

poneses slusalice sa sobom [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 19:16:31)

Ma ja sam i bez trudnoće zaboravna, a i slaba sam sa džepovima. Mada i to ili bt slušalica su zakon, jedino što ja nemam naviku da nosim.

Didy -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 19:33:23)

Pierre cardin 3 u 1

Ovo je moja preporuka, cena je oko 200 evra, nisam sigurna. Mi imamo preteču tih, 2 u 1, naš ram nije aluminijumski, pa su teška, a prijatelji su kupili ova, imaju aluminijumski ram i još plus as. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Nisu baš mnogo zastupljena u Srbiji, jedva sam iskopala slike na netu, ali vidim da ih u Hrvatskoj i u Bosni mnogo hvale. Ja pričam iz svog iskustva. Meni su najveći plus točkovi - idu i po snegu i po šumi i po svakoj vrsti neravnina kao od šale jer su na naduvavanje, veliki.
Miko, ja ne bih dete vozila u toj korpi. Ona jeste praktična da dete spava u njoj, moji su oboje spavali prvih meseci više u njoj nego u krevetiću, ali sam ih ipak vozila u as u autu. Imas as koja su od 0 do 18 kg, faktički do 3. godine. Novoorđenče stavljaš u maksimalno izvučen položaj sedišta obrnut suprotno od smera vožnje, a polse oko godine ih okrećeš u smeru vožnje i stavljaš u sedeći položaj. Ja ne volim s bezbednošću svoje dece u autu da se igram i da mene pitaju, lupala bih najveće kazne za voženje dete u rukama ili u neadekvatnim korpama i ostalim pomoćnim nosiljkama koje ne mogu da se vežu.

dijana1* -> RE: Kakva kolica? II deo (31.5.2014 22:34:04)

IZVORNA PORUKA: World

Gledala sam ja uzivo te kunert, jedina razlika izmedju vip i silver (koliko sam uspjela uociti da je bitno) je to sto vip ima fiksirane tockove, ne mogu se obrtati, pa moras podici kolica svaki put kad hoces negdje da skrenes.. a nisu bas ni lagana za takvo upravljanje.. ne znam sto im je to trebalo da tako upropaste bas zanimljiva kolica...

Slazem se sa World, mnogo je tesko gurati kolica ako su prvi tockovi fiksirani. Ne mogu ni da zamislim kako bi izgledalo gurati ih tako. Samo gledajte da su vam prednji rotirajuci [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>