Olgic -> RE: Kakva kolica? II deo (9.8.2013 11:25:08)
|
Devojke citam vase komentare vezane za stokke i ne mogu da verujem sta ste videle. Ja stokke imam od 2009 jos kad ovde nisu mogla da se kupuju, sem da ih porucis iz inostranstva. Losa iskustva sa njima nikad nisam imala. Kao sto sam pomenula imamo ih 2, i problem ni sa jednom nisam imala. U ostalom dok smo cekali da nam stizu stokke mi kupili ovde chiccova trio ( cini mi se da se tako kaze) i ona su mi bila ok sem za rukovanje, mislim kad sam ih vozila. Uvek su isla kako su ona htela a ne kako ja zelim. Na kraju smo ih poklonili zeni koja mi pomaze u kuci, jer je dobila bila unuce u medjuvremenu i oni su odusevljeni kolicima. Sto se tice cene stokke kolica samo osnovno( osovina, sedeci deo koji se koristi od 4+ meseci, torba velika za pijacu ( ja je tako zovem), mreza za komarce,zastita najlonska za kisu i cini mi se i podloga za presvlabcenje) to ulazi u cenu od 98000din. Ostalo, sto oni kazu accesories, se kupuju posebno i to utice na cenu. Mi smo za cerku koju smo kupili 2009 platili oko 1350€, a za decaka 156000din. Nadam se da sam pomogla koliko toliko.... Pozdrav.... Kolica inace su fantasticna.....
|
|
|
|