MarijaBg -> RE: Kakva kolica? II deo (10.8.2012 17:18:47)
|
Atomski mrav, moram da te razocaram, ali ako imate minijaturu od gepeka, ne postoji teoretska sansa da u njih stavite ovakva kolica. U obzir vam onda dolaze samo kolica sa kisobran varijantom sklapanja!!! Nemoj da se zeznes, prvo isprobaj sta moze da ti stane u gepek. Varijanta sa obaranjem zadnje klupe ne dolazi u obzir, jer ce ti pozadi biti bebino autosediste. A kisobran kolica cak i da ne mogu da stanu u gepek, mogu iza prednjeg sedista uspravno, tako ja sad uglavnom uguram kolica jer me mrzi da otvaram gepek kad idem negde sama sa detetom... Imas varijante kolica kojima se ne okrecu rucke, vec se ceo unutrasnji deo okrece, to je dobra varijanta, a sklapaju se kao kisobran. MM je visok tacno 2 m, a ja 183, imamo ogroman gepek i zivimo u kuci, pa sam se odlucila za velika i teska kolica, najvise da bi bebi bilo udobno dok se vozi... Ali zaista su preteska i preglomazna, nimalo prakticna i sad da ponovo biram kolica izabrala bih neka manje kabasta. Kolica su tolika u sklopljenom stanju da npr nisu mogla da stanu u gepek mercedesa c klase! Moras da uzmes u obzir i da ce tvoja zena verovatno svaki dan ici sama u prepodnevnu setnju i kupovinu-na pijac sa bebom, a da nosi sama niz/uz stepenice tako glomazna kolica sa sve bebom i kesama iz radnje je nemoguca misija. Ako mislis da je bitno da budu sto veci tockovi zbog bebine udobnosti (tako sam ja razmisljala) i tu se varas, jer bebe vole da se truckaju i najbrze zaspu u kolicima kad se voze po neravnom terenu [sm=smiley36.gif] Ja se kajem sto nisam uzela Inglesina Zippy kolica, tad su bila ispod 20 hiljada na akciji, znam 2 mame koje su odusevljene i posle 2 godine koriscenja su kao nova, lako se voze, kad se sklope mala, rucke podesive po visini, ma sve im je savrseno sem sto ne mozes da gledas ka bebi dok vozis i samo zbog toga ih tad nismo uzeli [sm=smiley13.gif] Eto, nadam se da sam ti od pomoci i nadam se da neces uzeti velika kolica [sm=smiley4.gif]
|
|
|
|