RE: Kakva kolica? II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

crazymama -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 21:30:32)

pa lepo je, ali nam ne treba...

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 21:35:21)

Manje više što je lepo, nego je korisnooooo!!!

crazymama -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 21:43:36)

pa torbu cu imati neku drugu, a nosiljka mi je otprilike isto sto i autosediste...

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 21:53:17)

Tako i ja mislim sto se tice nosiljke,gde god da krenem ja ga moram nositi u as a jos da vucem i nosiljku i da ga prebacujem...hvala...kuci cu imati onu kao ljulju sa muzikicom i to je to..stvarno mislim da mi ne treba..svi moji okolo su mi rekli da je bespotrebna i da je jako slabo koriste e sad mozda nekom stvarno odgovara i onda se navikao na njenu primenu ,to je druga stvar,...sto se tice cam pretty cross apsolutno mi se ne svidja sto su sada rucke bele...to ce da se isprlja za cas a sa gume ili plastike tesko je to skinuti,ne znam od cega su drske,dizajn takodje nesto nisam odusevljena ali pored toga model koji stvarno ima dosta funkcijivca koje i ja trazim a za relativno ok cenu,tako da jos uvek nisam skroz odustala od njih...

jance -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 21:58:08)

moja sveki nije htela u nicemu drugom da ga voza, samo u toj korpi. ja bi iskreno savrseno prezivela i bez toga, ali je bilo po defaultu kad smo kupovali kolica, islo je u kompletu. iskreno, ako kolica imaju pun lezeci plozaj, onda bas i ne vidim potrebu. moja kolica inace sa onim sportskim sedistem imaju samo najnizi polozaj onaj sa 30 stepeni, tako da sam u startu morala, mada je to tako brzo prerasto da nisam ni skontala...

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:00:57)

pa da obicno kazu da se jako kratko koristi ,a kolica koja sam gledala imaju pun lezeci ,ustvari sve i gledam za novorodjence..

Druid -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:04:09)

Nama je korpa za kolica bila od neprocenjivog značaja. Ali mi smo izlazili napolje odmah i dosta uobičajeno funkcionisali samo zahvaljujući njoj. Moja beba je u njoj spavala prva tri meseca i danju i noću. Sve joj je bilo ušuškano, mada tu postoji i objašnjenje kako se bebe posle maminog stomaka boje velikog prostora pa ih zato treba uvijati sa sve rukama i bolje je da spavaju u kolevci. A i kasnije kad se navikla da spava na stomaku i nikako drugačije, teško da bi mi to bilo izvodljivo u običnim kolicima. Na stranu zaštićenost od vetra i to što joj je bilo toplo. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Svakom prema izboru i mogućnostima, naravno, ali nešto mislim da samo ko nije imao korpu kaže da je bespotrebna.

Ana RR -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:07:21)

Sanchy, pa zar nema više modela sa crnim ručkama? Takva su moja naša, nisu nam se dopala ta bela.

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:11:21)

Izgleda da nema i ja videh u radnji samo ta sa belim...Druid ja i rekoh sta se nema bez toga se moze...ne bacaju mi se pare za nesto sto cu da koristim sest meseci i manje a onda ne znam u koji podrum da je spakujem...drugo moja beba je letnja beba pa joj nece biti potrebna tolika ususkanost u tim prvim mesecima ,rekli su mi da je znacajnija kada su u pitanju zimske bebe...i kako je nosite u tome,s obzirom da po zakonu mora da bude u as u kolima nosite sa sobom jos i kolica i korpu?!

Ana RR -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:12:35)

Jesi li gledala u Mendi i u Letu (mi smo u Letu kupili)?

Ana RR -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:15:32)

KLIK

Na slici su sa crnim ručkama, možeš proveriti sa njima.

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:16:12)

Gledala sam ja mislim u mendi u Immo centru..pravo da ti kazem ja slabo gledam ta imena radnji[sm=smiley1.gif],a Leto to je ona velika robna kuca ?To nam je daleko cak sa Kraja Novog Bgd.,pa mi se bas i ne ide tamo..

Ana RR -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:17:15)

Nije ti dalje nego što je meni, to je sigurno [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Druid -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:25:31)

U AS je uvek u kolima i propisno vezana. Bez obzira na napade histerije [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Sada je bekana prerasla korpu, pa je odložena za drugu bebu. Mada, ima tu i drugih opcija. Uz neke korpe se dobijaju kaiševi za fiksiranje bebe u korpi ( za našu su koštali oko 25e, ali ih nismo kupili) i onda bebu u njoj možeš i u kola. Pa kad preraste, odmah kupiš veće sedište. A korpu smo nosili u gepeku sa ramom od kolica. Ne kažem zbog tebe, nego čisto kao ideju za sve buduće mame. Možda će nekoj znaačiti kao ideja. E da, gde se mnogi zeznu kad kupuju samo kolica - ne paze da li može da se dođe do one korpe ispod kad su kolica u skroz ležećem položaju. To obavezno proveri. 

Druid -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:26:45)

Jesi gledala kakvih modela ima na justclick.rs? Sigurno imaju i prošlogodišnje sa crnim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

crazymama -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:30:31)

IZVORNA PORUKA: Sanchy
Leto to je ona velika robna kuca ?To nam je daleko cak sa Kraja Novog Bgd.,pa mi se bas i ne ide tamo..

ajde sanchy daleko ti, 10minuta autoputem... :P

soni -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:56:10)

mi cemo as posebno uzeti.. ja nisam htela da uzmem tvrdu torbu..letnja beba, ususkacu je na drugi nacin i mogu da je zatvorim onim dodatkom ako bas duva.. ionako ce je prerasti za koji mesec..to je moj esadasnje misljenje..na licu mesta cu videti da li sam u pravu ili ne.. mozda cu morati da kupujem dodatno [sm=smiley36.gif]

devojcicamica -> RE: Kakva kolica? II deo (14.4.2012 22:56:25)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Devojcicamica, ja imam kolica preety cross (samo model koji ima i ručke u crnoj boji, ne dopada mi se ta bela varijanta), imam i as koje ide uz njih (samo što smo ga prerasli pa ga sad prodajemo). Nosiljku nisam kupovala jer se uopšte ne isplati kupovati tako naknadno. Meni nije trebala, iskreno. Jeste da sam par puta pomislila kad se mali uspava u kolicima kako bi bilo dobro da je u nosiljci pa samo da ga prenesem u kuću ali uđem u suteren kuće, sednem u sobu i sačekam da se on probudi i onda idemo na sprat. Dok je bio mali svuda smo ga nosili u asm čim stignemo izvadimo ga odatle. 

Pa i ja, kad malo razmislim, verovatno mi baš i neće trebati ( a da je lepa-lepa je)! AS imam pozajmljeno pa nije bilo hitno za kupovinu a bilo bi praktično da imam ovo koje pasuje pa ću možda samo njega kad se ukaže prilika!

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (15.4.2012 0:05:25)

Uff nama sa Novog Bgd je sve daleko sto nije na N.Bgd....lencuge sta da kazem...ma otici cemo i do tamo svakako sam videla jednu lepu nocnu lampicu sto pravi i zvezdice po plafonu bas na njihovom sajtu....[sm=smiley1.gif]

crazymama -> RE: Kakva kolica? II deo (15.4.2012 9:58:09)

e, to i meni treba, a nisam videla do sad da imaju! ali meni treba zidna!

kolica tamo nisam gledala, jer su inace skuplji od akse i to prilicno...

p.s.
i meni iz mirijeva je nbgd na kraj sveta, radila sam tamo 5 godina i psovala svako jutro...

Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (15.4.2012 10:10:31)

Ha ha pa jeste,tesko preko mostova...N.Bgd je kao grad za sebe ,u sustini nemamo potrebe nigde odavde,,,dok sam radila u gradu tad sam ga i vidjala:),a sad mesecima nisam otisla ,nista mi tamo ne treba sto nemam i ovde...cak i vise...[sm=smiley36.gif]

crazymama -> RE: Kakva kolica? II deo (15.4.2012 10:16:37)

takodje... otkako sam na bolovanju nisam privirila na nbgd, osim do TC Usce.

ali necemo vise off topic!

mi u utorak idemo da pokupimo nasa kolica posto smo samo napravili rezervaciju, jedva cekam! presudno mi je bilo sto je ram aluminijumski, nisu teska, malih su dimenzija kad se sklope, i imaju polozaj i beba ka mami i beba od mame okrenuta... plus se montira i autosediste na njih dok je beba mala skroz :)

soni -> RE: Kakva kolica? II deo (15.4.2012 15:42:09)

CM koja ste vi uzeli??

crazymama -> RE: Kakva kolica? II deo (16.4.2012 15:19:05)

HAUCK MALIBU

KLIK

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (16.4.2012 22:27:25)

Cam ima i sa belom i sa tamnosivom šasijom, zavisi od boje i dezena sedišta, neki dezeni idu sa belom neki sa tamnom šasijom. Nama je to presudilo da uzmemo narandžasta jer su teget bila sa belim i to mi bilo užasno ružno.

Prednost ravne korpe u odnosu na ležeći položaj sedišta je što je u sportskom sedištu dete uvek u istom položaju i vezano pa se vremenom ukoči a u korpi je slobodno, može da se smesti kako mu prija i mnoooogooo je slobodnije i opuštenije, nema ništa da ga žulja i sputava.

Mi smo kao i Druid, pakovali korpu sa šasijom u gepek a dete u as. Tako smo i na put išli i imali mesta za sve. S tim da imamo Punta, dakle mali auto.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>