jance -> RE: Kakva kolica? II deo (2.4.2012 9:57:05)
|
slazem se sa gae, i mi imamo ogromna i dosta teska kolica ali su izuzetno upravljiva moram da kazem. evo majstor ima 8kg i mogu da kazem da ih mogu gurati bez problema i jednom rukom ali i upravljati njima jednom rukom. dok npr da ih podignem i stavim u gepek, tu trebam bilder da budem. jesam za da se uvek uzme u obzir tezina samih kolica ali i upravljivost istih. na zalost, ja u radnji nisam znala da ocenim, srecom pa smo relativno dobro prosli. sad, negativne strane Bertoni Plasma kolica: tockovi od starta s vremena na vreme iritantno skripe, predji desni tocak je onako blago uzdignut iznad i ne prijanja na podlogu kako treba, kad je korpa okrenuta prema meni, sklopljena kolica zauzimaju strasno puno mesta u gepeku - ko da si fotelju za odraslog coveka stavio u gepek, preteska su za podizanje, i preglomazna i sklopljena. sportska korpa nema lezeci polozaj, najnizi polozaj koji ima je onaj od 45 stepeni, podizanje naslona iz potpuno spustenog ne moze da se izvrsi dok je beba u kolicima, ili morate da uhvatite bebu za rame i nagnete je napred pa onda brzo podignete naslon - taj ceo patent je na varijantu uckura na trenerici i potpuno je nepraktican.
|
|
|
|