Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (27.2.2012 23:57:14)
|
e, i momak koji je kod mene sklapao kolica je to uradio jednom rukom. napomena - MOMAK. ja sa sve bebom to vala ne mogu. mozda ide lakse vremenom, tj kad se razdrndaju, ali sta dotle? i inace, imaju 11 kg, nije bas lako dizaati to jednom rukom. na srecu nemam toliko potrebe da su sklopljena, koristim ih za setnju (ns je mali, kolicima idemo svuda - nema potrebe da me neko kolima voza do negde pa onda da koristim kolica. u bg je vec druga prica). inace su super - jako dobro su se pokazala sad po snegu i bljuzgavici. isli smo naplje i na minus 5 i malom je nos bio topao (ne produvava vetar kolica, ostatak deteta zatrpan skafanderom i salom i kapom). kad ih okrenes da beba gleda napoljje idu kao san. dok beba gleda pema tebi treba navici jer ti tockovi su dupli i rotirajuci. mi smo namerili da ova koristimo jesen/zima/prolece a na leto svakako da kupimo kisobran, lagana da se ne patimo. prva opcija nam je bila dakota, ali ona ima 14 kg i otpala bi. racunaj uvek da to nije samo 14 kg, tu je beba od minimum 4 pa do ..., znaci kad se bas budes zaukala guraces 20 kg! malo li je ... pogledaj na justclick, mi smo tu uzeli jer su bili najjeftiniji.
|
|
|
|