Makica99 -> RE: Kakva kolica? II deo (24.1.2012 7:09:24)
|
Jaoooo ta kolica vise, poludecu od njih! Jedina stvar od pocetka ove moje trudnoce oko koje ne mogu nikako da se smislim i stalno menjam misljenje. Sashice, chicco lightway i multiway (koji je moj favorit i nekako ne mogu od njega da se otkacim) se ne spustaju u skroz, skroz lezeci polozaj, vec imaju nagib od 30 stepeni. E sad, u enci menciju na multiway-u koji sam gledala je visila original deklaracija na kojoj je pisalo 0+, i teta prodavacica je rekla da moze za novorodjence, dok na mnogim sajtovima i nekim drugim radnjama kazu da su za 6+. Na chicco sajtu takodje kaze da su 0+. Pricala sam sa dve mame koje ih imaju i obe su koristile od rodjenja. Jedna kaze da joj je pedijatar dozvolila da je vozi na 30 stepeni nagiba, samo je rekla da joj u prva 2,5 meseca stavi neki peskiric, da malo nivelise nagib. Eto, to ti je ono sto ja znam, mnooogo se premisljam, uopste ne znam sta da radim. Jedino sto znam da ne dolazi u obzir da kupujem kolica preko 8kg, nemam lift, zivim na uzbrdici, stepenice na sve strane, ma nema sanse da teglim nista teze od toga, i to mi je mnogo!
|
|
|
|