*Maki* -> RE: Sta sve pitaju roditelje blizanaca? (4.2.2015 17:40:31)
|
Ne obraćaj paznju na takve ljude i takve komentare! Obicno iza toga stoji ljubomora, bar je u mom slucaju bilo tako...Kad nismo mogli da dobijemo dete, 6 godina su me ispitivali 'kad cemo?', kad smo dobili blizance pricali su 'vi ste super, jednim udarcem dve muve, zavrsili ste' (a mi smo zeleli jos jedno dete i ni sanjali nismo da mozemo da ga dobijemo prirodno, blizance smo dobili uz pomoc vto), sad kada sam trudna i cekamo trece dete svi nas gledaju kao da nismo normalni. Takav ti je mentalitet ljudi kod nas. Ako je njima tesko i tebi ce da bude.Malo sutra :) Čuvati blizance jeste jako teško, ali sve je stvar dobre organizacije i sve se postigne, narocito kad malo porastu i prohodaju. Meni su najgore pricali u periodu njihovog prohodavanja ono cuveno 'videces tek kad prohodaju'! Sta cu da vidim, sve postignem, deca idu tamo vamo, igraju se, bude svakakvih situacija ali sve je to ok, majke blizanaca postanu jako brzo spretne i snalazljive i mogu da zavrse i po 10 posla odjednom :) Moji imaju 16 meseci i trudna sam 7 mesec, sama sam sa njima uglavnom, kuvam,cistim, cuvamo se, igramo se..sve se postigne...Najbitnije je da su bebe tu, da su zive i zdrave a ko kuka od dece- beži od njega u sirkom luku, to nisu ni normalne ni sposobne osobe da ti bilo sta govore i da te savetuju. Nema niceg lepseg nego kada te gledaju te okice i kada trckaraju oko tebe. Ti si bogata žena! Nista ne brini, bice sve u redu, ako ti zatreba neki savet, pomoc, samo viči :)
|
|
|
|