bulka -> RE: Sta sve pitaju roditelje blizanaca? (21.8.2011 22:09:50)
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Jaao,sad mi glupooo,ja kad vidim blizance kez mi se razvuce oko glave,ne znam zasto...doduse nikad ne upirem prstom zato sto je to nekulturno,ali volim da vidim blizance...od sad necu to raditi,verujem da je neprijatno da stalno neko bulji u vas,ali nikad nisam razmisljala o tome na taj nacin... maslackic neee! Pa ja prva,i pre nego sto sam postala mama, sam se osmehivla trudnicama i bebama na ulici, kako da ne izmami osmeh to blazenstvo! A posebno blizanci ili trojke jer je retkost sresti ih. I danas kad imam dve cerkice koje su za mene najlepse na svetu, volim da s njima prodjem gradom i da mnogi s osmehom gledaju u njih i komentarisu kako su iste i lepe. Stanem pored svakog ko mi se obrati, ne smeta mi to sto ih ljudi pozdravlaju ili sto pricaju o njima. Ucim svoju decu da pozdrave one koji njih pozdrave... A one slatkice, sede u kolicima i masu nekad i svima, kaze muz ko da su predsednici drzave pa pozdravlaju tako... Stavise, pomislila bih ako se neka trudnica nebi osmehnula kad vidi bebu na ulici, bilo blizance ili ne,da s njom nesto nije u redu.
|
|
|
|