Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 6.4.2015 18:05:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Eterela, drzim palceve da se cuju oba srca , danas bi vec trebalo da se cuje javi se obavezno posle doktora, i pridruzi nam se u trudnickim temama.
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 6.4.2015 18:07:47
|
|
|
|
Maraj
|
Moguce da si prerano isla na uz prvi put pa se zato culo samo jedno srce.
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 6.4.2015 18:11:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Koliko ja znam ne mora da je pravilo da se istovremeno razvijaju, mozda druga beba kasni dan dva za prvom, i to se dešavalo, ne brini se. Javi obavezno kako je bilo.
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 18:57:46
|
|
|
|
Maraj
|
Sta je bilo sa babama? Jesi li bila na uz,
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:06:35
|
|
|
|
sagitarius
|
Moji su na pocetku cak 6 dana kasnili jedno za drugim,pa su se sustigli.Sad su u par dana razlike,tako da verujem da ce se cuti i drugo srculence.Samo bebac malo manji,pa mu treba vreme.
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:11:57
|
|
|
|
Eteralea
|
Drage moje, kod mene ipak samo jedan bebac. Drugi mesak nam je prazan, nestace kaze doktor vremenom. Malo sam se razocarala, ali zahvaljujem ipak sto je jedan dobar. Vi uzivajte u vasim duplikatima. :-) :-*
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:13:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Eter bas mi je zao, ali i jedna je podjednako vredna! Cuvaj je, i pridruzi nam se u trudnicama, da se druzimo!
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:17:45
|
|
|
|
Eteralea
|
Hocu. :-) Kaze mi doktor i da je za moju konstituciju i prethodni carski rez mnogo bolje ovako, verovatno bi bila jako rizicna trudnoca.
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:20:42
|
|
|
|
sagitarius
|
Blizanacka je po definiciji visokorizicna,jos ako ti konstitucija ne ide na ruku verujem da bi bila muka ziva.Bitno da sve bude dobro sa jednim bebcem koji je tu.
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 9:05:03
|
|
|
|
Natalija R
|
Devojke da li neka moze da mi da informaciju. Moj bhcg je u 6nedelji bio 56555 a sada u 12-oj nedelji je 132906. Da li to ukazuje na blizanacku trudnocu?
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 11:11:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne mora da znači ništa. Beta jeste pokazatelj trudnoće ali ne i merilo da li je blizanacka trudnoća ili a trojke. Ja imam bliznakinje i beta mi uopšte nije bila visoka. Drugarici je bila beta ekstremno visoka pa je rodila jednu bebu. Jesi isla na uz?
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 11:51:48
|
|
|
|
Natalija R
|
Moj PAPP-A i bhcg u biohemijskoj analizi pokazuju visok rizik a dabl test je negativan. Pa me zanima na sta to moze da ukazuje jer sam citala da za sindrome i bolesti daleko bilo jedno mora da bude mnogo smanjeno a jedno visoko a kod mene su oba visoka?
|
|
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 12:08:29
|
|
|
|
vocicana
|
Natalija sacekaj uz i vidi koliko beba nosis, Suzi ti je lepo nap;isala, v isina bete uopste nije pokazatelj da li jedna ili vise beba. Ako ti je double ok, ne vidim razlog da gledas druge analize, opusti se i uzivaj u trudnoci.
|
|
RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 12:14:27
|
|
|
|
Natalija R
|
Pa poslali su me kao da radim kvadripl test iako je dabl negativan ali kao postoje ti visoki rizici pa sam sva uplasena...
|
|
|
Anketa
Датум рођењапеперутка16Да ли сте породили на време, пре термина или после термина?на време (
60%)
пре термина (
30%)
после термина (
10%)
Ukupan broj glasova: 10Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!