cockic -> RE: deciji kasalj (6.6.2013 12:17:13)
|
ja za sad sto se tice kaslja petar je imao tu opstrukciju sa nekij 18m i vise ne,koliko se ja secam.od tad cim krene da kaslje,ja dajem sirupe,posto on nije hteo da se inhalira.tek sa dve i po je pristao.jer je meni dr.objasnila da ako vriste nema svrhe inhlacija.znaci lecenje mu je bilo samo u vidu sirupa za kasalj,vec sam ih nabrojala.a lena kad krene da kaslje ja uvek cekam 3-4 dana ako nestane ja je vodim kod dr..a dok je neodvedem inhlairam je sa fizi i pantenom.uvece pred spavanje sa 3 kapi beroduala.to dr.uvek kaze kad kaslje.tako da je tako tri veceri inhlairam.doduse ona na plucima nije nista imala.mozda je jednom bila neka blaza opstrukcija.i odmah je pila antibiotik. a pre jedno mesec dana sam je inhlairala bisolvonom,3 kapi bisolvona sa 1,5ml fiz.mislim da sam tako nesto procitala. meni je petar jedan period sad pocetak marta kasljao bas dosta.jedno mesec dana,da su nam u vrticu rekli da ga vodimo kod dr.odvedemo sve ok,nema nista.ali dala mu da izbaci sekret bas jaku dozu 1ml bisolvona i 1ml fiz.taj 1ml bisolvona je 15 kapi.nedelju dana tako uvece i ujutru.i kasalj se smirio.sad kaslje samo kad ustane prvo suv pa zreo,ja mislim da je i kod njega isto alergijski.jer pedijatar na plucnom u dragise,poznanik dr.kad ga vodim kod njega,svaki put je dobijao ili avil,a posto njega nema onda aerius sirup 2,5ml.je bila doza samo uvece koliko se secam.jer avil koliko sam razumela uspavljuje,nisam sigurna za ovaj aerius.
|
|
|
|