minavb -> RE: Egzorcizam (19.8.2011 0:03:06)
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: minavb Rado, nemoj sa mnom o popovima i religiji. Nadji drugog sagovornika. I da, gledam. Taj isti mi je 1993. trazio 50 maraka da me krsti. Moji su primali 3 marke mesecno a ja sam zelela da se krstim. Vise nikad nisam usla u tu crkvu i vise nikad nisam imala zelju da budem deo stada. Ti si počela o popovima... a ja sam ti još na početku teme (vrati se na prvu stranicu) rekla da se ne uplićeš u religiju kad nemaš pojma šta pričaš... ne veruješ u Boga, ne posštuješ popove, brkaš babe i žabe pa šta se koji moj petljaš u temu onda. Drži se ti nutricionističkih saveta o tome, valjda imaš pojma Rado, kao neko ko nema pojma, moram da kazem da ovaj bes koji sisti iz tvojih reci, ne deluje ni malo hriscanski. Koliko znam, hriscanin prasta, blag je i pitom, i na uvredu, ako sam te ikad ikako uvredila, odgovara blagim recima. Pri tom, set_i se mog odnosa prema tebi pa mi reci, jesam li ja zasluzila da mi se ovako obracas samo zato sto na neke stvari ne gledam tvojim ocima?
|
|
|
|