Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 8:44:48
|
|
|
|
Saskica83
|
Okice za tibicu. Na zalost ni ja ne umem da postavim sliku pa idem tvojim stopama: http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=10116
"Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško podneti. Ali, ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju,onda me, dovraga, sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem izdanju! "
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 8:56:07
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Saskice za stomacic ! Hehe velicina nam je skoro ista a ja mesec dana manje trudna Ali kod mene se tri puta sirila tiba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 9:49:26
|
|
|
|
Saskica83
|
Okice meni je porastao preko noci cini mi se. Svi se oko mene na poslu cude. Mada ja imam i visinu (174cm) i gradju takvu da se to i nije do sada primecivalo a sad sam prava trudnica strudlica.
"Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško podneti. Ali, ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju,onda me, dovraga, sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem izdanju! "
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 9:59:04
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Saskice,i meni preko noci, tacnije prosle nedelje, se bas ispupcio Pa i treba da se vidi tiba ,pa jessmo li trudne il nismo.. A ako brines za kilazu,nemoj brini posle ako bude trebalo Ja sam visoka oko 170 i imam tanke ,kazu vitke, nogice i rukice tako da se tiba morao videti vrlo brzo. Sad sam kao krompiric na cackalicama grudi i tiba porasli a sve ostalo ko stapici
< Poruku je uredio Okica sljokica -- 21.3.2012 10:00:00 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 10:18:18
|
|
|
|
anirez
|
okica saskica za divne trbuscice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 10:37:18
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Ani
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 13:03:18
|
|
|
|
New Mom
|
Tibe sjajno napreduju!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 13:27:21
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Okice, Saskice super su vam stomacici. Lepo rastu.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 13:50:47
|
|
|
|
New Mom
|
37+1
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 14:00:20
|
|
|
|
marijana22
|
Nm bravo za tibu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 21:26:11
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
NM fenomenalna ti je koza. Sa cime se mazes? Ha, ha, kada sam uvecala sliku vidim striet u cosku.
< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 21.3.2012 21:27:02 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 21:56:13
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern Ha, ha, kada sam uvecala sliku vidim striet u cosku. Ali iskreno, jako retko se setim, zato i držim kod ogledala da me podseti.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.3.2012 21:59:57
|
|
|
|
Bebilina
|
Prelepi stomacici cure! Masala za bebe!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 7:30:49
|
|
|
|
malenac76
|
okice divnaaa trbica rasteteeee saskice superrrrr, bas je lijep okruglast new mom svaka cast prelijepa trbica i koza
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 8:28:34
|
|
|
|
jabukica
|
Okice, saškice za tibice (Okice tvoju sam prepoznala ;) ) NM baš lepa, velika tiba I mi smo sada baš veliki - evo nas 37+1
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 8:31:58
|
|
|
|
anajid
|
Jabukice prelep ti je stomak,kako si zgodna,zeno koliko si se udebljala malo,imas samo stomace? New Mom tvoj je meden,mali stomak,bas mi nekako ne izgleda velik ili mi se cini?Koza ti je bas lepa i ja cu mazati striet
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 8:34:04
|
|
|
|
bulka
|
jabukice prelepoooo! Tunika ti divno stoji, jako je lepa! New Mom, Okice, Saskice za stomake
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 8:36:58
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: jabukica I mi smo sada baš veliki - evo nas 37+1 Ma da, kako da ne. Pogledaj sliku iznad pa reci nešto. IZVORNA PORUKA: anajid New Mom tvoj je meden,mali stomak,bas mi nekako ne izgleda velik ili mi se cini? Čini ti se.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 8:48:00
|
|
|
|
Saskica83
|
Jabukice zeno da postoji izbor za najzgodniju trudnicu ti bi pobedila jednoglasnom odlukom zirija
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 8:53:10
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Stvarno bas lepih tiba ima ovde Jabukice.slazem se ,bas lepa tiba ali i ostale ulaze u uzi krug na takmicenju najlepsih Jabukice ,kako si prepoznala?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 9:34:12
|
|
|
|
jabukica
|
Hvala svima anajid dobila sam 10kg Greška okice, sashkicinu sam prepoznala sa ane ;)
< Poruku je uredio jabukica -- 22.3.2012 9:35:48 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 10:11:35
|
|
|
|
JAmy
|
Okice , Saskice , New Mom , Jabukice....... Bravo!!!!! Preslatke trbe,preslatke mame.... Jabukice , NM...jos malo je ostalo.Bebice sad bas ubrzano rastu i to se bas lijepo vidi po vasim stomacima...Jedva cekam da imam takav
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 10:21:27
|
|
|
|
slavica.
|
Supeer su vam tibeee! Preslatke ste,i prave zgodnice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 11:30:35
|
|
|
|
Saskica83
|
hehehe ja i jabukica drugarice po forumima
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.3.2012 11:46:31
|
|
|
|
gagagaga
|
[url=http://www.Slikomat.com/slika/5239197.htm][img]http://w.. evo i nas 24 i 2 dana
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?