Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 12.3.2012 8:14:05
|
|
|
|
malenac76
|
koliko novih slicicaaaa New Mom stomica ti je predivannnn uopste ne izgleda prevelik i savrsenog je oblika ribizla lijepo rastete milena vi ste bas porasliiiii super ti je trbicaaaa jabukice sad je bas porasla trbica ..lijepo ti stoji oooo evo nam i Odri mala slatka trbicaaaa . sad se vec vidi, samo neka rasteeeee crazymama stomica ti je prelijeppppppppppppp veliki i savrsenog oblika. a i grudi su hihihihih
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 12.3.2012 12:12:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Nase slatke okruglice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 12.3.2012 12:46:07
|
|
|
|
gagagaga
|
stvarno su sve slatke
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 12.3.2012 13:20:45
|
|
|
|
^iva^
|
IZVORNA PORUKA: crazymama rekla sam da necu vise da stavljam slike, jer imam najveci stomak, ali ne mogu da odolim, jeste veliki, ali ja ga obozavam :) ovo je sa nepune 34 nedelje... i moj je tu negde
< Poruku je uredio Nedja RR -- 12.3.2012 13:42:52 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 12.3.2012 13:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Molim vas da ne citirate slike
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 12.3.2012 13:53:07
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Devojke hvala vam. Cini mi se da se uzivo vidi vise, nije trebalo da savijam trenerku vec da je spustim jos nize- mislim da bi se tad vise primecivala razlika. CM prelep ti je stomacic, sto je neko vec rekao savrseno je okrugao i sve ide napred.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 12.3.2012 16:47:56
|
|
|
|
jabukica
|
crazy rastete lepa tiba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 7:30:43
|
|
|
|
mirna32
|
evo i nas..punih 16 tj
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 8:08:18
|
|
|
|
little_one
|
Svi stomacici su stvarno prelijepi...neka rastu samo.... Ja cu jos malo da pricekam pa cu i ja da okacim slicicu....sad sama sebi djelujem kao da sam samo nabacila koju kilicu na stomak al nista...to samo bebica pomalo raste....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 9:49:36
|
|
|
|
anirez
|
Mirna stomacic je super
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 10:21:57
|
|
|
|
JAmy
|
Mirna za trbu,bas se lijepo vidi.Raste,raste...brzo ce biti veeeeelika LO , anirez ; cekamo vase slicice.....sad se vec vjerovatno pomalo vidi stomacic Ja sam ovih dana u uzasnom tripu da mi je stomak bas mali,a posebno dok lezim na ledjima,potpuno nestane.... Posto sam u rizicnoj trudnoci,bojim se da ako (ne daj Boze) dodje do prevremenog porodjaja,i bebica ce biti premala Ovih dana ce biti UZ,nadam se da sam od onih kod kojih velicina stomaka nema veze sa velilicinom bebice. Evo danasnje slicice,pa procijenite same(mada mi ovako izgleda dosta veci nego uzivo); 28+6
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 10:45:32
|
|
|
|
jabukica
|
Mirna prelep stomacic Jamy, meni ne deluje maleno, ali mi smo posebna prica, inace bas ti je lep stomak
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 10:47:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Jamy imas sjajan stomak , ovde je bilo i puno manjih Nemoj da te brine velicina stomaka uopste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 11:27:08
|
|
|
|
tijatija
|
za sve stomacice Lijepo li je biti zene... uzivajte
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 11:28:55
|
|
|
|
malenac76
|
mirna bas ti je meden stomacicccc JAmy ne djeluje mi da je premalen. vjerovatno si i ti sitnija divna je trbica
< Poruku je uredio malenac76 -- 13.3.2012 11:29:03 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 12:00:45
|
|
|
|
JAmy
|
jabukice , ribizla , tijatija , malanac ...... Inace,jesam nizeg rasta,TV-167cm ,a trenutna TM-75kg Mozda bi stomak vise dolazio do izrazaja da nisam dobila 15kg od pocetka trudnoce
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 18:48:03
|
|
|
|
jabukica
|
Jamy, ti meni na prethodnoj strani napisa da sam visoka, a ja 168cm (trenutno imam 67kg), inace ja ne mislim da je zena sa 167cm niska.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 19:29:20
|
|
|
|
JAmy
|
Ali stvarno na svim fotografijama djeluje kao da si bas visoka, bar 173-175cm...Mozda zato sto si vitka i jedes vockice umjesto slatkisa(za razliku od mene)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 20:08:50
|
|
|
|
jabukica
|
Ja inace imam takvu gradju da su mi ramena siroka, ruke i noge tanke dugacke, a kukovi uski, mozda zato delujem vislje. Brat mi je visine oko 174cm i svi misle da sam vislja od njega, dok ne stanemo jedno do drugog
< Poruku je uredio jabukica -- 13.3.2012 20:11:34 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 13.3.2012 20:42:26
|
|
|
|
mirna32
|
o zene moje hvala vam od ...sve mislim dobila sam samo kilu ili dvije no medjutim..danas na pregledu imam 59kg a ostala sam trudna s 55-56 neznam tocno..na prvom vaganju sam imala 56...s 9 tj
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 14.3.2012 15:26:55
|
|
|
|
ruzica86
|
Pozdrav clanicama i njihovim bebicama.. evo i ja da vam se pridruzim.. Trenutno sam u 15 nedelji trudnoce. Cim provalim kako da ubacim slicicu kacim i ja moj stomacic :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 14.3.2012 15:43:52
|
|
|
|
Sanchy
|
Probala da ubacim ali nece,sliko mat mi uopste ne prihvata slike,izbaci oaj ekran da je neki problem sa google,bez veze,onda sam probala preko dodaj.,i tu mi doda sliku ali mi ne da da kopiram link opet mi izbaci neku glupost tako da ja ocigledno nikad ni jednu sliku necu moci da ubacim,ne znam u cemu je problem
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 14.3.2012 15:46:05
|
|
|
|
ruzica86
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 14.3.2012 19:48:17
|
|
|
|
marijana22
|
Devojke divne su vam tibe Meni moj stomak deluje ogromno, ali kad gledam slike trudnice koje su tu nedge sa terminom kao ja, moj izgleda mali. Evo da vidite kako smo napredovali........... 31+5
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 14.3.2012 20:02:38
|
|
|
|
mejvis
|
Baš lep stomačić Marijana! A Jabukica od napred kao da nije trudna. Ribizla je prava zgodnica. CM- prelep stomačić!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?