|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo
20.12.2011 15:58:00   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Joj sve ste preslatke user posted image

Meni je sad neobicno, meni se dec sve vratilo kao pre trudnoce, nema ni kozure vise, svaki dan se sve vise povlaci, a pojas sam stigla da stavim svega par puta. Sad mi je neobicno jer sam jos u bolnici pocela da spavam na stomaku. A znate koliki mi je bio user posted image

koji si pojas izabrala?

jabukicee, pa krece stomacic da se zaobljava!

Zvonciceee, pa bas si divna trudnicaaa!

malenkiicuser posted image
odlican savet su ti dale devojke-samo redovno mackanje. ja mazem bablove ulje za mame i uvek neko od mleka, koja se brze upijaju.

mama, nadam se da ce do kraja ovako ostati..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 976
20.12.2011 16:02:48   
bea83
Jabukice,počelo je,počelo jeuser posted image user posted image user posted image u isto vreme kad i meniuser posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 977
20.12.2011 16:14:43   
Odri Hepbern
Joj bas su vam slatki stomacici! Obozavam ovu temu, uvek se obradujem. Jedva cekam da i meni tiba iskoci. user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 978
20.12.2011 16:50:43   
babybeemaja4
Ja se mazem Sajicevim mlekom protiv strija i za sada sam zadovoljna. Kad znam da cu negde ici, onda uzmem garnier mleko za telo ili Niveino jer imaju lepsi miris i ne ostaje zuto na majicama.

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 979
20.12.2011 19:07:04   
malenac76
IZVORNA PORUKA: bea83

Malenac, ja mackam pavlovićevu pomešanu sa ad kapima još od samog početka (od pete nedelje) i ne preskačem ni jedno veče, ko neki fanatikuser posted image

Bea, Inice hvalaaa user posted image
ja sam kupila neko Hipp ulje na bazi badema i jojobe ali bi napravila i taj miks pavloviceve i AD kapi. koju pavlovicevu - imaju neke 3 vrste user posted image  i te AD kapi kupim pod tim nazivom u apoteci? koji je omjer kapi i kreme? jesi li u kremu ukapala kapi i pomijesala ili kako? user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 980
20.12.2011 19:10:50   
Verus
vidi ovde:

STRIJE

postavila sam taj recept iz neke druge teme....

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 981
20.12.2011 19:13:03   
malenac76
hvala Verus user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 982
20.12.2011 20:06:45   
Verus
nema na cemu=smrt strijama!user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 983
20.12.2011 23:55:32   
Makica99
Hahaha, smrt strijama - sloboda trudnicama! Jel ima ovde titovih pionirki osim mene?

Jao, najezda stomacica, svi, ali svi su divni i ovi mali i ovi veliki user posted image
I da, mnoooogo me nervirate kakve ste zgodne...neke od vas pred porodjajem ili mesec dana, a iz stomaka samo rukice i nogice kao pobodene...kakve ste bre vi trudnice tako vitke...ljubim vas, svaka vam cast svima
e bea, tacno bi i moj stomak bio tako neke velicine kao tvoj da sam mrsava. Do pre par nedelja se jedva nazirao, ali poslednjih desetak dana bukvalno svakog drugog dana se iznenadim kako se povecao user posted image
smeskic, a tvoj kao da je malo usporio rast, jedno vreme je bas krenuo da buja, a sad mi nekako delujes manja, mozda su se momci lepse rasporedili
jabukice, ladno neces doziveti da ti iko ustane igde sa tim stomakom user posted image Mislice ljudi da lazes da si trudna!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 984
21.12.2011 11:36:33   
Mama 78
Evo najzad i ja da se ubacim 34n!!user posted image user posted image

(odgovor članu Makica99)
Direktna veza do poruke: 985
21.12.2011 11:39:25   
bea83
Mama 78user posted image user posted image user posted image bravo za veeeeeliiiiku i lepu tibuuser posted image user posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 986
22.12.2011 16:50:58   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: Makica99

smeskic, a tvoj kao da je malo usporio rast, jedno vreme je bas krenuo da buja, a sad mi nekako delujes manja, mozda su se momci lepse rasporedili

potpuno si u pravu! bas su i mama i kuma to juce rekle! stomacic mi nekako stoji, mozda malko menja oblik..ali ni to nesto posebno..zato se lepo hranimo, da decaci napreduju tokom praznika, pa oko 10og.januara idemo na kontrolu!

u prilog tome stavljam slicice od sinoc..jako smo srecni bili!

user posted image
user posted image

mama user posted image ja se ne secam da sam te videla ranije..bas super za slicice! a posebno velik aplauz za stomace!user posted image bas mi deluje nekako popunjen-kao da su dve bebice unutra! a super izgledas!

(odgovor članu Makica99)
Direktna veza do poruke: 987
22.12.2011 22:44:54   
Verus

user posted image

user posted image

35n4d
22 decembar, 2011

< Poruku je uredio Verus RR -- 22.12.2011 22:46:10 >

Direktna veza do poruke: 988
22.12.2011 22:45:53   
Maya21
jooooj Veruskice moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 989
22.12.2011 22:46:37   
Anoniman
Veruška, prelepa si mi, ali nekako zamišljeno tužna na prvoj slici? Nadam se da se varam. user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 990
22.12.2011 22:47:12   
Verus
  • user posted image user posted image kakav balon auser posted image   a unutra mozda 2kile

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 991
22.12.2011 22:49:11   
Verus
Pa sva sam nesto tuzna ovih dana....brinem se kako ce Helena kad stigne bata.  Valjda ce se sve srediti vremenom...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 992
22.12.2011 22:50:35   
mama kukunka
Verus, kako si se opisivala, ocekivala sam da si kao sifonjer.. Super izgledas!!
I dalje   sam prva po sirini user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 993
22.12.2011 22:53:10   
Maya21
hoce draga, nemoj da brines user posted image B te nije prepoznao tu na slici, gleda inace TV nego se okrenuo da mi kaze nesto... I prokomentarisao kako je lep okrugao stomak user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 994
22.12.2011 22:58:06   
Anoniman
Verus, svi smo mi prošli kroz ta osećanja... a tek što se osećanja izmešaju ad se beba rodi... ali sve to legne.
Videla si moj status pre koji dan: "Marko, volim te puno! Jedva čekam da porsteš da se igramo!" user posted image
A ovaj mali, zlica, ulizica, samo šeta po stanu i viče "batooooo". user posted image

Nemoj biti tužna. U početku će biti malo teško, a posle će ti srce biti puno, a oni će biti srećni. user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 995
22.12.2011 23:16:14   
Verus
hvala Taskeuser posted image eto strefilo me; sinoc mm pokusao d je uspava a ona jeca za mnom; a ja slusam na monitoru i krenem da placem.  Na kraju sam otisla da je uspavamuser posted image
IZVORNA PORUKA: Tash

Verus, svi smo mi prošli kroz ta osećanja... a tek što se osećanja izmešaju ad se beba rodi... ali sve to legne.
Videla si moj status pre koji dan: "Marko, volim te puno! Jedva čekam da porsteš da se igramo!" user posted image
A ovaj mali, zlica, ulizica, samo šeta po stanu i viče "batooooo". user posted image

Nemoj biti tužna. U početku će biti malo teško, a posle će ti srce biti puno, a oni će biti srećni. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 996
22.12.2011 23:18:07   
Verus
CIni ti se.  Kad bih ti rekla koliko imam kila ne bi mi verovala...al sredice se to, znam vecuser posted image
IZVORNA PORUKA: mama kukunka

Verus, kako si se opisivala, ocekivala sam da si kao sifonjer.. Super izgledas!!
I dalje   sam prva po sirini user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 997
23.12.2011 18:18:21   
smeskicTB
Verus, draga, pa stomacic je baaas porastao! vidi se da se bebe sprema da dodje..

nemoj da si nam zabrinuta..user posted image valjda prolazimo kroz razne faze, hormoncici igraju..mnogo toga treba da se desi, uskladi..a opet, puno toga i nije do nas..valja se prepustiti!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 998
23.12.2011 18:20:45   
bulka
Verus RR, smeskicTB prelepe ste trudnice, divni stomaciuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 999
24.12.2011 20:55:33   
^iva^
evo i mene da ubacim par slicica nisam oodavno tacno 24 nuser posted image user posted image user posted image

iva

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here