Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 15:58:00
|
|
|
|
smeskicTB
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Joj sve ste preslatke Meni je sad neobicno, meni se dec sve vratilo kao pre trudnoce, nema ni kozure vise, svaki dan se sve vise povlaci, a pojas sam stigla da stavim svega par puta. Sad mi je neobicno jer sam jos u bolnici pocela da spavam na stomaku. A znate koliki mi je bio koji si pojas izabrala? *** jabukicee, pa krece stomacic da se zaobljava! Zvonciceee, pa bas si divna trudnicaaa! malenkiic odlican savet su ti dale devojke-samo redovno mackanje. ja mazem bablove ulje za mame i uvek neko od mleka, koja se brze upijaju. mama, nadam se da ce do kraja ovako ostati..
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 16:02:48
|
|
|
|
bea83
|
Jabukice,počelo je,počelo je u isto vreme kad i meni
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 16:14:43
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Joj bas su vam slatki stomacici! Obozavam ovu temu, uvek se obradujem. Jedva cekam da i meni tiba iskoci.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 16:50:43
|
|
|
|
babybeemaja4
|
Ja se mazem Sajicevim mlekom protiv strija i za sada sam zadovoljna. Kad znam da cu negde ici, onda uzmem garnier mleko za telo ili Niveino jer imaju lepsi miris i ne ostaje zuto na majicama.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 19:07:04
|
|
|
|
malenac76
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Malenac, ja mackam pavlovićevu pomešanu sa ad kapima još od samog početka (od pete nedelje) i ne preskačem ni jedno veče, ko neki fanatik Bea, Inice hvalaaa ja sam kupila neko Hipp ulje na bazi badema i jojobe ali bi napravila i taj miks pavloviceve i AD kapi. koju pavlovicevu - imaju neke 3 vrste i te AD kapi kupim pod tim nazivom u apoteci? koji je omjer kapi i kreme? jesi li u kremu ukapala kapi i pomijesala ili kako?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 19:10:50
|
|
|
|
Verus
|
vidi ovde: STRIJE postavila sam taj recept iz neke druge teme....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 19:13:03
|
|
|
|
malenac76
|
hvala Verus
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 20:06:45
|
|
|
|
Verus
|
nema na cemu=smrt strijama!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 20.12.2011 23:55:32
|
|
|
|
Makica99
|
Hahaha, smrt strijama - sloboda trudnicama! Jel ima ovde titovih pionirki osim mene? Jao, najezda stomacica, svi, ali svi su divni i ovi mali i ovi veliki I da, mnoooogo me nervirate kakve ste zgodne...neke od vas pred porodjajem ili mesec dana, a iz stomaka samo rukice i nogice kao pobodene...kakve ste bre vi trudnice tako vitke...ljubim vas, svaka vam cast svima e bea, tacno bi i moj stomak bio tako neke velicine kao tvoj da sam mrsava. Do pre par nedelja se jedva nazirao, ali poslednjih desetak dana bukvalno svakog drugog dana se iznenadim kako se povecao smeskic, a tvoj kao da je malo usporio rast, jedno vreme je bas krenuo da buja, a sad mi nekako delujes manja, mozda su se momci lepse rasporedili jabukice, ladno neces doziveti da ti iko ustane igde sa tim stomakom Mislice ljudi da lazes da si trudna!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.12.2011 11:36:33
|
|
|
|
Mama 78
|
Evo najzad i ja da se ubacim 34n!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 21.12.2011 11:39:25
|
|
|
|
bea83
|
Mama 78 bravo za veeeeeliiiiku i lepu tibu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 16:50:58
|
|
|
|
smeskicTB
|
IZVORNA PORUKA: Makica99 smeskic, a tvoj kao da je malo usporio rast, jedno vreme je bas krenuo da buja, a sad mi nekako delujes manja, mozda su se momci lepse rasporedili potpuno si u pravu! bas su i mama i kuma to juce rekle! stomacic mi nekako stoji, mozda malko menja oblik..ali ni to nesto posebno..zato se lepo hranimo, da decaci napreduju tokom praznika, pa oko 10og.januara idemo na kontrolu! u prilog tome stavljam slicice od sinoc..jako smo srecni bili! *** mama ja se ne secam da sam te videla ranije..bas super za slicice! a posebno velik aplauz za stomace! bas mi deluje nekako popunjen-kao da su dve bebice unutra! a super izgledas!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:44:54
|
|
|
|
Verus
|
35n4d 22 decembar, 2011
< Poruku je uredio Verus RR -- 22.12.2011 22:46:10 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:45:53
|
|
|
|
Maya21
|
jooooj Veruskice moja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:46:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Veruška, prelepa si mi, ali nekako zamišljeno tužna na prvoj slici? Nadam se da se varam.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:47:12
|
|
|
|
Verus
|
- kakav balon a a unutra mozda 2kile
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:49:11
|
|
|
|
Verus
|
Pa sva sam nesto tuzna ovih dana....brinem se kako ce Helena kad stigne bata. Valjda ce se sve srediti vremenom...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:50:35
|
|
|
|
mama kukunka
|
Verus, kako si se opisivala, ocekivala sam da si kao sifonjer.. Super izgledas!! I dalje sam prva po sirini
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:53:10
|
|
|
|
Maya21
|
hoce draga, nemoj da brines B te nije prepoznao tu na slici, gleda inace TV nego se okrenuo da mi kaze nesto... I prokomentarisao kako je lep okrugao stomak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 22:58:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, svi smo mi prošli kroz ta osećanja... a tek što se osećanja izmešaju ad se beba rodi... ali sve to legne. Videla si moj status pre koji dan: "Marko, volim te puno! Jedva čekam da porsteš da se igramo!" A ovaj mali, zlica, ulizica, samo šeta po stanu i viče "batooooo". Nemoj biti tužna. U početku će biti malo teško, a posle će ti srce biti puno, a oni će biti srećni.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 23:16:14
|
|
|
|
Verus
|
hvala Taske eto strefilo me; sinoc mm pokusao d je uspava a ona jeca za mnom; a ja slusam na monitoru i krenem da placem. Na kraju sam otisla da je uspavam IZVORNA PORUKA: Tash Verus, svi smo mi prošli kroz ta osećanja... a tek što se osećanja izmešaju ad se beba rodi... ali sve to legne. Videla si moj status pre koji dan: "Marko, volim te puno! Jedva čekam da porsteš da se igramo!" A ovaj mali, zlica, ulizica, samo šeta po stanu i viče "batooooo". Nemoj biti tužna. U početku će biti malo teško, a posle će ti srce biti puno, a oni će biti srećni.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 22.12.2011 23:18:07
|
|
|
|
Verus
|
CIni ti se. Kad bih ti rekla koliko imam kila ne bi mi verovala...al sredice se to, znam vec IZVORNA PORUKA: mama kukunka Verus, kako si se opisivala, ocekivala sam da si kao sifonjer.. Super izgledas!! I dalje sam prva po sirini
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 23.12.2011 18:18:21
|
|
|
|
smeskicTB
|
Verus, draga, pa stomacic je baaas porastao! vidi se da se bebe sprema da dodje.. nemoj da si nam zabrinuta.. valjda prolazimo kroz razne faze, hormoncici igraju..mnogo toga treba da se desi, uskladi..a opet, puno toga i nije do nas..valja se prepustiti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 23.12.2011 18:20:45
|
|
|
|
bulka
|
Verus RR, smeskicTB prelepe ste trudnice, divni stomaci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 24.12.2011 20:55:33
|
|
|
|
^iva^
|
evo i mene da ubacim par slicica nisam oodavno tacno 24 n
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?