|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo
19.12.2011 15:17:52   
IVA 11
Istog grbavog kita sam imala ja, identicnog user posted image , tek kasnije se iz dva dijela spojio u jednu veliku loptu . user posted image Znas kad sam znala (evo me zvucim kao neka baba)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 951
19.12.2011 15:21:45   
bea83
user posted image user posted image user posted image a ja mislila da je stvar do mog stomaka, kad ono to je do malog kaubojauser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 952
19.12.2011 15:41:45   
Verus
user posted image nisi nisi, bice tek kasnije danas, na poslu sam: a kod mene je tek 9:41 ujutru-paaa bice tamo, kasno po vasem vremenuuser posted image
IZVORNA PORUKA: mama kukunka

'Ajd Verus, stavljaj te slike.. da se tesim..mada i dalje mislim da sam naguzatija

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 953
19.12.2011 18:34:04   
razlicak
user posted image

A ovo smo miuser posted image    31+2

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 954
19.12.2011 18:44:52   
bea83
Različakuser posted image user posted image user posted image dobro je što si Luku stavila ispred sebe inače se ne bi videouser posted image On se baš raduje sestrici jel da?tako delujeuser posted image

Aaa, set_ila si se kako da naložiš?user posted image

< Poruku je uredio bea83 -- 19.12.2011 18:45:20 >

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 955
19.12.2011 19:21:17   
razlicak
Da setila ( nalozila ) sam se heheuser posted image user posted image user posted image ...Jel da da mi je nisko stomak? Jos sam trenerku mogla spustiti ispod stomakauser posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 956
19.12.2011 19:47:11   
bea83
Jeste malo niže ali to nema nikakve veze, prosto tako nosiš i to je sve, zato ti je i tako teško, al šta da se radi, tu smo da glumimo dobre inkubatoreuser posted image

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 957
19.12.2011 20:11:16   
Adriana83
Evo da i ja postavim svoju poslednju slicicu u ovoj temi. To smo mi vece pred porodjaj,ja slikala ali nisam stigla da stavim slikicu. Znaci 36+4
user posted image

< Poruku je uredio Adriana83 -- 19.12.2011 20:12:01 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 958
19.12.2011 20:26:25   
smeskicTB
raaazliiiicak, kako ste mi svo troje slatki!user posted image
samo se ti pazi, pojasic..i sve ce biti u redu!

Adriance, koolikii stomak!user posted image u kom polozaju su bile tvoje bebe? a bile su i velike..citala sam!

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 959
19.12.2011 20:32:58   
Adriana83
Meni je prva devojcica bila karlicno a druga glavom dole. A bile su teske 2830 gr i 2930 gr.

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 960
19.12.2011 20:41:18   
smeskicTB
pa da, tako sam nesto zapamtila-oko 3kg..to je feenomenalnoooo za blizance!user posted image
ne znam da li si videla-meni je jedna beba karlicno, prednjaci guzom, a druga poprecno..za sada imam uslove za cr..

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 961
19.12.2011 20:59:34   
Tinkerbell82
Evo i nas 34+2

user posted image

user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 962
19.12.2011 21:28:56   
Tinkerbell82
user posted image user posted image user posted image za sve, preslatke tibice

(odgovor članu Tinkerbell82)
Direktna veza do poruke: 963
19.12.2011 21:31:13   
Alexxa
Ovo mi je definitivno omiljena tema user posted image
Preslatki su vam stomačići user posted image user posted image

< Poruku je uredio Alexxa -- 19.12.2011 21:32:06 >

(odgovor članu Tinkerbell82)
Direktna veza do poruke: 964
19.12.2011 22:09:35   
mama kukunka
Zvoncice i ti si trudnica manekenka kao i vecina ... Samo ja sam trudnica slonica ( vidi avatar)user posted image
Smeskic i ti si zgodnica iako imas 2 bebe.
Adriana, masala..velike su bebe bile..

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 965
20.12.2011 0:06:25   
Anoniman
Joj sve ste preslatke user posted image

Meni je sad neobicno, meni se dec sve vratilo kao pre trudnoce, nema ni kozure vise, svaki dan se sve vise povlaci, a pojas sam stigla da stavim svega par puta. Sad mi je neobicno jer sam jos u bolnici pocela da spavam na stomaku. A znate koliki mi je bio user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
  Direktna veza do poruke: 966
20.12.2011 8:32:04   
jabukica
Jaooo šta je novih stomaka, ja tek sad vidim, Inice, Bea, vas dve kao da ste na 3-4 meseca razlike sa terminima, a ne dva dana user posted image . Preslatki su vam stomaci user posted image
Mama kukunka, maslačkić, babymaja, smeškić prelepe su vam tibe user posted image

Različak, Adrijana, Tinkerbell user posted image za tibe,

baš ste sve lepe user posted image

M.mišu ti si super zgodna mamica user posted image

< Poruku je uredio jabukica -- 20.12.2011 8:34:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 967
20.12.2011 8:36:55   
bea83
Tinkeruser posted image prava si zgodnicauser posted image
Andriana,šta reći osim WOOOWuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 968
20.12.2011 9:42:51   
babybeemaja4
Sve imate divne stomake!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaki je lep na svoj nacin!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 969
20.12.2011 10:14:53   
Inica
user posted image koliko stoooomakkkaaaa user posted image
Svi su user posted image
I ja jedva cekam da pocnem da spavam na stomaku user posted image S'obzirom da mi je to omiljena poza za spavanje, dobro sad uopste i spavam.. :)
Mama kukunka, ne znam kakva si inace sa kilazom, ali kasnije sve to dodje na svoje.. Naravno- ne treba preterivati u hrani ni posle porodjaja, mislim da je i to greska- treba samo birati namirnice koje dobro uticu na laktaciju.. Ja sam u ovu trudnocu usla razmisljajucu- ocekuj neocekivano (sa kg) jer znam kako to moze da izgleda-  i da na neke stvari ne mozes da utices.. Kao sto su napadi gladi, zelja za nekom hranom, itd.. Znam da protiv toga ne bih mogla da se borim user posted image

(odgovor članu babybeemaja4)
Direktna veza do poruke: 970
20.12.2011 10:22:47   
malenac76
nove slicice jupiiiii user posted image

beaaa ama pustaj taj stomak user posted image  heheh  sad ce on jso malo da se zaokruzi. ma super neka i nije prevelik user posted image  bitno je da je bebac veliki i da njemu ima mjesta user posted image  
inice bas je lijepppp ..pravi okruglasti veliki user posted image

mace sa cim se mazete kad vam je koza tako lijepa user posted image  podijelite tajnu :)))

maslackice napokonnn slikica user posted image  superrr trba ti nije velika jos malo pa ce biti slikica bebice user posted image

smeskice user posted image user posted image  vas troje ste premedeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii..bas je lijepa trbica user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 971
20.12.2011 12:22:19   
bea83
Malenac, ja mackam pavlovićevu pomešanu sa ad kapima još od samog početka (od pete nedelje) i ne preskačem ni jedno veče, ko neki fanatikuser posted image I preostaje mi samo da se nadam najboljemuser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 972
20.12.2011 14:03:07   
jabukica
evo i nas sa 24+0, porasli smo user posted image
user posted image

< Poruku je uredio jabukica -- 20.12.2011 14:05:28 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 973
20.12.2011 14:08:00   
zelenooka
user posted image sjajne ste okruglice slatke moje...neeeeecu,ja nemam ni jednu sliku klad sam bila trudnauser posted image

NE MOZES TI BITI TOLIKA SVINJA KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM BRE!!!

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 974
20.12.2011 14:57:33   
Inica
Malenac, bitno je da se redovno mackas, ja sam koristim svasta- nesto naizmenicno.. Pavlovicevu, strijet, mleko za telo sa bademovim uljem, E vitaminom, pa cisto bademovo ulje.. Ne moraju kreme da budu skupe, samo ih redovno koristi..

(odgovor članu zelenooka)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here