Anoniman -> RE: Finger food (11.8.2011 14:12:13)
|
Pa to su sve vrste kanapea, onih mini pica zalogaja, mini projica (najmanji kalup), mini rol virsle.... Evo vam kao osnova. Francuski hleb, iseci na kriske. Uzeti malo vise svapskog ili nekog dobrog krem sira, pa podeliti na nekoliko gomilica. Svaku zaciniti drugacije. U jednu moze npr pmalo proprzenog susama, od drugog napravite urnebes (sitno seckan crni luk posoliti i ostaviti da tako odstoji, dobro iscediti i dodati u sir uz ljutu mlevenu papriku), u jedan moze rendani krastavac sa korom (prethodno posoliti i ocediti),... ma moze sta vam padne na pamet. Super je onaj jecin umus. Sad na to mozete dodavati sta vam je volja a i ne mora nista, mozda je najlepse sveze povrce. Super je napraviti i par umaka pa samo iseckati povrce za umakanje. Punjena jaja i njih mozete sa cim vam volja, ispasirate zumance, dodate malo pavlake ili majoneza ii neceg da veze masu pa u to po ukusu, moze tuna, moze svasta od rendanog i seckanog povrca. Znam jos sto stvari ali ko ce se sad toga setiti. A sad mi se sve i jede [sm=zmeden.gif] Idem sad na neki odmor u spa hotel, imacemo polupansion, a u medjuvremenu sluze voce kolace i finger food, pa cu obratiti paznju sta ce tamo biti [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|